TheGolf3Master 0 Posted May 25, 2008 Gdje mogu kupit usisnike za branik one sto dolaze u otvor maglenki odmah pored zmigavaca na golf 3?? Nazalost ne mogu nigdje iskopat sliku al nadam se da ste skuzili na sta mislim. Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted May 26, 2008 Gdje mogu kupit usisnike za branik one sto dolaze u otvor maglenki odmah pored zmigavaca na golf 3?? Nazalost ne mogu nigdje iskopat sliku al nadam se da ste skuzili na sta mislim. Imaš kod žuške u zaprešiču to ti je nakon što udješ u Zaprešić prodješ benzinsku mtf filko s desne strane, prodješ kaufland, i nakon toga prva desna ulica samo pičeš ravno kad dodješ do križanja opet ravno i tamo su ti autodijelovi žuška, a možeš i kupiti originalne u porsche leasingu na škorpikovoj ili autokuća dojkić u podsusedu to ti ja savjetujem nisu skupe a nemožeš ih usporedjivati sa zamjenskima pozdrav, ako treba kaj zvrcni me Share this post Link to post Share on other sites
zvonac 0 Posted May 26, 2008 Koliko para su ti usisnici? Share this post Link to post Share on other sites
ipe 0 Posted May 26, 2008 125 eura u švabiji blatobran odštancan sa usisnicima Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted May 27, 2008 (edited) ipe pa nema veze taj blatobran sa onim sto ja trebam Edited May 27, 2008 by TheGolf3Master Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted May 27, 2008 (edited) znali tko kat broj imam kod zubka frenda da mi to nabave Edited May 27, 2008 by TheGolf3Master Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted May 27, 2008 (edited) znali tko kat broj imam kod zubka frenda da mi to nabave evo iskopao sam neku slicicu o cem se rad Edited May 27, 2008 by TheGolf3Master Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted May 28, 2008 uzmes maglenku,i lagano ubodnom pilom napravis krug...zatim hilti i borer cca 16 i lagano sam da dobijes skosenje... prije nego se upustis u ovu,provjeri dokad ti zdravstveno vrijedi... ti usisi mi jeba"ki izgledaju,bolji od maglenki.... Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted May 29, 2008 djecki mante se zajebhancije ti usisnici meni ne trebaju za sminkeraj nego imam u planu pomocu njih dovesti zrak u filter nesto poput delta boxa na yamahi razmete a osim toga maglenke nemam a i da imam svejedno marinska svijeca jace svijetli Share this post Link to post Share on other sites