LAZO 0 Posted June 6, 2008 Do 10 čekamo ni minuti više Nemojte krivo shvatit,al ja fakat ne cekam duze od 10..Ak netko radi radi do 14,znaci nejde s nama..a svi ostali mogu samo bit lijeni pa nisu stigli,tako da... Spoky-vidis nije losa ideja..onda mozda i u KA operem Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 6, 2008 Evo vam moj broj ako neko zapne negdje pa nek javi 098/386-933 to za malu ostavio kao ak zapne neko a lukav si nema šta Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 6, 2008 Nemojte krivo shvatit,al ja fakat ne cekam duze od 10..Ak netko radi radi do 14,znaci nejde s nama..a svi ostali mogu samo bit lijeni pa nisu stigli,tako da... Spoky-vidis nije losa ideja..onda mozda i u KA operem Pa naravno da nečemo čekat ove do 14 2 Lazo ak če padat ja ga u KA. perem mislim svog Share this post Link to post Share on other sites
Guest malaSDI Posted June 6, 2008 hehe a boze moj, kad je vec broj tu... ja dodem sa savom do bille,,,oko 9 i 15... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 6, 2008 to za malu ostavio kao ak zapne neko a lukav si nema šta evo evo i kaj da sad velim na to Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 6, 2008 (edited) Mogu ja sa vama ? Možeš Sinke više si nego dobro došao Edit: naravno ja dođem prije da gablec obavim tam znate di Edited June 6, 2008 by spoky Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted June 6, 2008 to za malu ostavio kao ak zapne neko a lukav si nema šta Mislim stvarno ema spoky se trubi pomoc a ti ga otkrivas hehe Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 6, 2008 Pa naravno da nečemo čekat ove do 14 2 Lazo ak če padat ja ga u KA. perem mislim svog Jel me sad cimas il kaj...Kazem da oni koji rade nit nece doc naravno,sto znaci da ovaj ostatak koji NE radi i misli ic sa nama moze kasnit samo zbog ljenosti..Sinac dolazis il? Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 6, 2008 Mislim stvarno ema spoky se trubi pomoc a ti ga otkrivas hehe Ma nema beda ja se zezam Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted June 6, 2008 Ma nema beda ja se zezam Ma znam i ja isto hehe, skuzila je ema znam Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 6, 2008 Jel me sad cimas il kaj...Kazem da oni koji rade nit nece doc naravno,sto znaci da ovaj ostatak koji NE radi i misli ic sa nama moze kasnit samo zbog ljenosti..Sinac dolazis il? Pa nisam lud da čekam ove u dva Pa bi vas sve ljepo molio da dođete prije 10 da nebude ko prije na polascim Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 6, 2008 (edited) ma do 9 bi trebali bit tamo al ono slučajno nikad neznaš di može malo zapet pa rekoh nemojte prij 10 mislim da je to ok tak da se po dogovoru svakak u 10 krene Edited June 6, 2008 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 6, 2008 ma do 9 bi trebali bit tamo al ono slučajno nikad neznaš di može malo zapet pa rekoh nemojte prij 10 mislim da je to ok tak da se po dogovoru svakak u 10 krene Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 6, 2008 Pa nisam lud da čekam ove u dva Ok,ovo sad samo mogu shvatit ko zajebanciju..pa 2 put sam objasnio Emma-to naravno,al netko zaspao ovo-ono Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted June 6, 2008 Dal mogu i ja doći Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 6, 2008 Dal mogu i ja doći Možeš zašto ne što više to bolje Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 6, 2008 Dal mogu i ja doći naravno! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 6, 2008 Dal mogu i ja doći Hebem vas u dupe,kak se odjednom u zadnji cas javljaju...ajde,ajde groznjicavi,vidimo se u pol 10 Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted June 6, 2008 Hebem vas u dupe,kak se odjednom u zadnji cas javljaju...ajde,ajde groznjicavi,vidimo se u pol 10 Hehehehehe bolje ikad nego nikad Mislim da bi bilo dobro da dodu svi koji zele hehe, mislim sljepih putinika bude dost mozda Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 6, 2008 još bum morala vufer vadit van i u bunker neke jer imaaaaaaaaaa naaaaaaaaaaaaaas...laku noć ode emma spavat! Share this post Link to post Share on other sites
zet-jaro 0 Posted June 6, 2008 jel ima neko da se vraca oko 1 za zagreb da me prebaci? Share this post Link to post Share on other sites
apcarr 0 Posted June 6, 2008 oce padat kisa sutra.... okupljanje je na bili u pol 10 kazet.... ako nema kise idem Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted June 6, 2008 oce padat kisa sutra.... okupljanje je na bili u pol 10 kazet.... ako nema kise idem Ajde, ajde, kisobrani cini cuda Share this post Link to post Share on other sites