slatki 0 Posted June 6, 2008 LJUDI U 10 Sutra vg stize u pola 10 mozda i prije Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 6, 2008 nema me koji sat na forumu i imam sta vidjet... cijela prica... spoky kak sam ti rekao stuba i ja cemo u 9 doc tak da se vidimo.... a lazo majstore ne mislim ni ja cekat dulje od 10, a od pranja auta nista, mislio sam ga i ja isprat u miramarskoj al tak mi je isto jer ce bit do karlovca isti ak ne i gori! bumo ti spokac i ja pomogli u karlovcu oprat zelenka... ako ne bude on budem ja ajde ljudi mislim da bi i meni bilo pametno da odem spat... vidimo se ujutro.. pozz Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted June 6, 2008 nema me koji sat na forumu i imam sta vidjet... cijela prica... spoky kak sam ti rekao stuba i ja cemo u 9 doc tak da se vidimo.... a lazo majstore ne mislim ni ja cekat dulje od 10, a od pranja auta nista, mislio sam ga i ja isprat u miramarskoj al tak mi je isto jer ce bit do karlovca isti ak ne i gori! bumo ti spokac i ja pomogli u karlovcu oprat zelenka... ako ne bude on budem ja ajde ljudi mislim da bi i meni bilo pametno da odem spat... vidimo se ujutro.. pozz ma neidi jos Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 6, 2008 ma neidi jos sta nekome se ne spava ha? treba se dignut ujutro u 7... Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted June 6, 2008 sta nekome se ne spava ha? treba se dignut ujutro u 7... pa moram i ja pa sta onda svaku vecer idjem spavat oko 12-1 a dizem se u 6 pa mogu onda i danas Share this post Link to post Share on other sites
Hely 0 Posted June 6, 2008 (edited) sta nekome se ne spava ha? treba se dignut ujutro u 7... Hehehe ja u 6 al nema veze Ja mislim da bi onim tetama sa sexy car washa mogli dat da rjese lazinog ljubimca hehehehe EDIT: Nis odoh ja spat, ajde ljudovi akul ćon i vidimo se zutra hehe Edited June 6, 2008 by Hely Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 7, 2008 Seat klub krece u 9:45 s OMVa poslje Luckog ,pa mozemo skupa u koloni Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted June 7, 2008 dolazim i ja i jedan audi sa audi foruma ima kod nas mjesta ak ce trebat.. mi smo oko 9 na billi Share this post Link to post Share on other sites
tomo g2 0 Posted June 7, 2008 čini se da će ipak dobro vrijeme Share this post Link to post Share on other sites