Didi 0 Posted May 31, 2008 (edited) Pozdarvw. Evo da i ja predstavim auto oko kojeg se igram od prvog miseca.Auto sam kupio jer je izgledalo ok donekle (fuš satavljeno). Golf mkII g60 (nije original bio 1.8 8v) Kupljeno stanje: Opituran friško (loše),skinute sve kvake,corrado retrovizori,simota školjke i H pojas,zadnja klupa corrado-sa grebenom (treba upasat), intercooler od Golf V 1.9 TDI .Komlet instalacija ubačena samo spojit (corrado g60) ovakav se prodavao Dogovor je pao da ga uzimam al bez ovih guma i felgi. Namontirao svoje i doveo ga doma.Borbet T 9x16 et30 i et15 Jedva sam se popeo na šlepu a kad sam silazio slomio ralicu.Auto je doslovno ležalo blatobrani na gumama. Kupljene i namontirane nove gume i vraćene tvorničke opruge da ga mogu vozit. Pri promjeni opruga doznao da je prednji trap skroz popustan niti jedna vida nije bila stegnuta.Od amortizera do poluosovina. Istrument tabla samo naslonjena sve strši i zjapi.Nosači siceva niski i preblizu volana.Zadnja klupa nije upasana (corrado greben).Auto iznutra šporko i prašnjavo (od pripreme). Auto ide u garažu na temeljito rastavljanje i sastavljanje. Došao i taj dan auto otišlo u garažu kod starog (servis PSA grupe). Počelo se rastavljat do zadnje vide da budem uvjeren da je sve ok. Tabla je ostala al i ona će se skinit i napravit. Izvađen komplet tapicirung i opran. Povarni nosači za zadnju klupu. Rezultat. Zadnja klupa je proširena i tapecirana u kombinaciju kao školjke. Na red dolazi struja i tabla. Sve vanka osim volana. Centrala od prozora završila u zadnjem livom boku. Malo oko osigurača i kablova. Stavljeni el.podizači (lazo nabavio povoljno).Brušene oplate stavljeni prekidači. Prerada table. Otpilan rub Pomaknuti nosači nazad Zavareni novi bočni Na utu sam prominia sve filtere, ulje, dobro opra mašinu i stavia xenon svijetla. Zaminia krajnike jer su bili okrenuti za strene i žuljalo mi po felgama. Tabla i secivi satavljeni.Još moram stavit muziku dok mi dođu tablice i onda na regu.nažalost neću stić složit i regadat do karlovca al mi se VWidimo gore. Edited December 7, 2008 by Didi Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted May 31, 2008 (edited) Evo što je još radjeno na autu sad našao slike Pripasan nosač puške volana jer nije mogla stat celer. Pripasan nosač na pušci volana jer nepaše na stare vide. Probivena nova rupa za km/h sajlu Novi diskovi i pločice i na kraju još koja slika auta SKRBNI CENTAR KOMENTARI Edited December 12, 2008 by Didi Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted August 15, 2008 (edited) Evo da maknemo prašinu i s ovog posta. Radim puno tako da nemam baš vremena za auto. Auto je registrirano i zadovoljan sam. evo ovako sam jedva uspio proć tehnički.(hvala ivi i marku ivanoviću) Evo stiga paket napokon a unutra zadnje i prednje i razlika prenje +/- još čekam koni sport pa ću to ukombinirat da vidim kako funkcionira. u vodice ipak dolazim kao country. krepa mi je i ventilator pa sam uzeo novi org. kupia sam nove dizne za brisače postoje samo u orig. izbačeno bez zamjene ako kome triba ima ih samo u a.k. špoljarić u varaždinu. bia u rrocada po neke dijelove ispušna, dio ventilacije, nosač i cilindar volana. hvala rrocado upasana ventilacija nova i stara Edited August 15, 2008 by Didi Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted December 6, 2008 (edited) Da dignemo topic iz mrtvih. Kupljeno je dosta djelova sad čekaju na ugradnju prvo šta se komletiralo i čeka ugradnju su koni sport amortizeri sa oprugom za štelanje vidine. Ovaj tjedan ide u PATOS. Bilo je kemijanja to vidite i sami a ako bude funkcijonralo onda stavim sve detaljno kako se složilo. Edited December 6, 2008 by Didi Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted December 12, 2008 (edited) Nije do kraja al mislm da je kulturno pao. Kad ga operem onda idu cijele slike auta. KOMENTARI Edited December 12, 2008 by Didi Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted February 26, 2009 (edited) Da izvučem topic iz mrtvih. Auto je napokom spušten al ne onoliko koliko bi tia. A tu me spriječavaju amortizeri jer su od corrada. Na auto su sad Koni sport i plave opruge sa štelanjem visine. Pred oprugu sam skini jer mi je bia pre visok( i sad je ).Auto leži ko karting a tako je i tvrd.Evo auto sam napokon poslika kako triba. KOMENTARI Edited February 26, 2009 by Didi Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted July 15, 2009 (edited) Ko se sjeća ovog topica koliko je star a nije se ništa radilo. Imao sam problema sa radilicom jer mi je pojela dvije gar. letećih ležajeva.Onda sam kupio drugi motor. Letva volana je bila u babani i pišala je ulje. G-lader nije radio. I onda dodjem iz karlovca i otkaže getriba i cilindar kvačila. Usljedilo je 15-o dnevo rastavljanje i sastavljanje. Stari motor je izvađen Od novog motora sam ostavia samo blok i glavu.Sljedilo je pribacit sve privjeske sa svog motora i stavit sve nove brtve. dok se čekalo na reparaciju g-ladera malo sam poredia krakove šasija i ispolira neke dijelove. Letvu volana sam uzeo u kelege rrocado i još neke djelove. Njemu sam dao i geribu reparirat (i spasia sam je u zadnji čas od raspadanja rrocado MAX Intercooler od Golf V TDI Kako je g-lader repariran i sve ostalo ok onda sam stavio čukicu od turba Evo jedna slika di se vidi da i ja nešto radim Popis stvari šta se sve radilo: Repariran g-lader Reparirana getriba (hvala roko) Repariran alnaser Nova letva volana koja je reparirana prije 2 god.(zf pečat reparacije hvala roko) Brtva usisa, ispuha, pok. vent; brtva hlad. ulja, kartera, auspuha. Gumice na špricama, hlad. ulja, svih flanši vode. Pumpa vode Spone trapa Krajnik Manžete letve volana Crijevo ulja glava- g-lader Sva remenja i natezači Ležaj kvačila Cilindar kvačila sused kaj veliš Edited July 15, 2009 by Didi Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted January 6, 2010 (edited) Nije se ništa posebno radilo. Malo da vas sijeti i ovog topica. Sašia novu kožicu oko mjenjača Stavia traku sa led diodama u sat za ovijetljenje Zimski set kotača jer na 9x16 sve četri nije baš vozljiv po zimi Na ebay-u sam naručia sijalice H3-led i evo kao to izgleda na autu KOMENTARI Edited January 6, 2010 by Didi Share this post Link to post Share on other sites