0
diesel power

Sa seat toleda na golfa mk2

Recommended Posts

Znači interesira me dali je istina kako neki kažu da je toledo ustvari vw jetta malo poboljšana?

Jer ako je, gledam malo cijene na mobile.de i vidim da se nađe toledo tdi 110 ks sa klimom za nekih 1600-2000 eura.

Pa me interesira sljedeće:

dali paše iz njega motor sa getribom meni na šaraf?

dali mi možda paše zadnji i prednji most (bilo bi dobro zato jer ima abs)?

dali ima toledo 110 ks sva 4 diska?

instrument tablu bi cijelu ostavio od mk2

dali onda paše sajla sa mog kmh sata na tu getribu?

Pošto vidim da su prekidači za svjetla i još neki isti, imam dojam da bi se od njega najlakše pripasala el instalacija ako mi ostaje unutrašnjost od mk2

Pa molim sve koji se u to razumiju da mi malo pojasne dali je sve to tako kako sam si zamislio ili nije?

toledo prve generacije po informacijama koje ja imam je na bazi golfa mk3, odnosno venta..

Edited by golfijaner

toledo prve generacije po informacijama koje ja imam je na bazi golfa mk3, odnosno venta..

Hvala na odgovoru

Jesi 100 posto siguran?

nisam 100% siguran jer mi je tako samo receno ali su i generacijski tu negdje. mk3 se proizvodi od 91. a toledo od 93/94 pa je za ocekivati da su kopirali golf/vento a ne staru generaciju.

nisam 100% siguran jer mi je tako samo receno ali su i generacijski tu negdje. mk3 se proizvodi od 91. a toledo od 93/94 pa je za ocekivati da su kopirali golf/vento a ne staru generaciju.

Moguće je da je ko vento i trojka, a meni je jedan tip rekel da ima ovjes od dvojke, da je ko jetta p asad neznam točno

Inače toledo se proizvodi od 91.g.

hm neznam ti točno reći,ali i ja sam gledal neki seat toledo i vidio da ima el retrovizore i pošto su retrovizori koliko sam ja skužio identični ko na dvojci novije generacije vjerojatno je baziran na mkII jetti

ja mislim da je to baza mk3 99%

mozda neke sitnice i jesu od mk2 ali vecina je mk3

Motor i getribu možeš stavit, za mostove neznam. Prednji najvjerojatnije paše, za zadnji neznam. A sa strujom imaš igranja.

0