0
Guest zeto

golf I 1.3 B, sa 85000km, god 1978.

Recommended Posts

kupi si to ja imam takav motor. motor ti je neunistiv, stavis platine, kondezator, kapu novu to si postelas i gas a ireparatura frge ti nije skupa (300 kn)

Pitanje, ako je auto 78.godište, zar ne bi trebao imati one tanke kromirane branike?

Pitanje, ako je auto 78.godište, zar ne bi trebao imati one tanke kromirane branike?

a, trebao bi.... al ti je fora u tome što je netko htio modernizirat malo keca.... kao i kad znadu na trojku staviti od četvorke front....

hehe i meni stari kad je uzeo novog keca 78-79 nakon kratkog vremena je stavio plasticne branike i eto jos imam zadnji branik.. jos se drzi nakon dugo godina...

E ak je cijena 500 eura uzeo bih ga ja...

kak ga dovest...cca 50 km daljina? bi se smio zakacit za auto i doslepat?

Edited by MarioIV

E ak je cijena 500 eura uzeo bih ga ja...

kak ga dovest...cca 50 km daljina? bi se smio zakacit za auto i doslepat?

Unajmi prikolicu... 150 kn dan i bez brige si :palacg

Unajmi prikolicu... 150 kn dan i bez brige si :palacg

sve sredeno sto se prijevoza tice, odma ujutro sto prije zovem zenu i ne bih nis govorio u naprijed ali mislim da kec ima novog vlasnika

Guest zeto

pa ajde kada ga dofuraš kući,stavi u ovu temu slike i kaži svoje mišljenje o autu......

uglavnom,kada sam ga ja probao paliti,vidi se da nije dugo bio paljen,jer bilo je paučine u autu,morao sato prije očistiti da mogu sjesti ko čovijek i skoro pa nije zaverglao odmah je kresnuo.....

i ona je rekla 85000km,al nije,nego ima 81000km.....i sve sam napisao u prijašnjoj temi,da nije 1,3 kako je žena mislila nego 1,1 motor......

ja sam to mislio uzeti i plin puknuti unutra,samo kažu da nije preporučljivo staviti plin unutra.......e sada nemam pojma.......

a što se tiče mašine,koliko se sječam ona nema samoštelujuće ventile ili????

ja sam to mislio uzeti i plin puknuti unutra,samo kažu da nije preporučljivo staviti plin unutra.......e sada nemam pojma.......

Imam ti ja keca 1.1 sa ugrađenim plinom; plin je ugrađen kad je imao 120tkm, sad je na cageru 326tkm i motor nikada nije otvaran. Nepoderivo!

pa ajde kada ga dofuraš kući,stavi u ovu temu slike i kaži svoje mišljenje o autu......

uglavnom,kada sam ga ja probao paliti,vidi se da nije dugo bio paljen,jer bilo je paučine u autu,morao sato prije očistiti da mogu sjesti ko čovijek i skoro pa nije zaverglao odmah je kresnuo.....

i ona je rekla 85000km,al nije,nego ima 81000km.....i sve sam napisao u prijašnjoj temi,da nije 1,3 kako je žena mislila nego 1,1 motor......

e sad sam zenu zvao i veli da je zadnja cijena 3000 kn.

Sutra je slobodna zen,a pa odoh u osijek

0