golfijaner 0 Posted June 7, 2008 za pocetak tek ovo... veceras ili sutra nastavim Slavek respect na ovome... jetta je vec poznata... prvi put ju vidio uzivo i auto je stvarno jako uredan.. steta sto nismo malo vise popricali ali sam vidio da imas posla pa da ne davim ocekivao sam da ce doci corrador, a ono Vojo od prosle godine... vec poznato samo interijer jos bolji Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted June 7, 2008 (edited) Evo ja ću započeti. Bilo je dobro, dosta ljudi, dosta sređenih auta, Samo ta yebena kiša nas je zayebavala do bola. Sinke nakon što je pokazao novom BMW-u 335i coupe šta je VW POWER Iz ljubavi prema automobilu... Ekipa iz Šibenika Slavenov VR6 Šta ih je lijepo vidjeti Desetoro gleda a jedan radi Završni glanc G60 Orginal i Sinišin... Golf 4 R32 HGP Šorty u akciji Bolesni passat :zivio Spoky hvala za krpu Edited June 7, 2008 by Mario_zg Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 7, 2008 slažem se s mariom!bilo je supeeeeeeer!ekipa prva liga tako da se kiša nije ni osjetila!slike sutra danas nestignem(prepričavam mužeku doživljaje) Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 7, 2008 (edited) evo ga ljudi stigle slicice.... za pocetak da krenem od bille, dok smo se jos skupljali... a onda poznati nam zelenko predstavnik zg vw-kluba... ventaci... onda malo ekipe i jedna slatka malasdi.... :wub: eto nemojte me ubit sta sam stavio toliko slika.... ali ukratko da vidite kakva je bila atmosfera i sta se dogadalo... stavit cu kasnije jos koji video... Edited June 9, 2008 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted June 7, 2008 evo malo i mojih skikica nema ih puno ali dovoljno ma malo za muske oci :eek uciteljica i ucenice Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 7, 2008 lijepi auti, bosanci ,posao i ovo loše vrijeme su me spriječili da dodjem Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 7, 2008 evo da dodam i prikladni video... http://www.youtube.com/watch?v=AUkG2HZWHn8 http://www.youtube.com/watch?v=GzAaDeH1Ztw uzivajte! dok sam se ja za vas mucio... :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 7, 2008 Ajmo slike vojovog kecaaaaa Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted June 7, 2008 Ajmo slike vojovog kecaaaaa Evo jedna. Nije nešt ali eto: Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted June 7, 2008 stavljaj sve slike,brzo Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted June 7, 2008 (edited) evo i od mene malo slika scary je bil jako gladan pa su mu dečki kupili burek , casper se tu gura al ovaj neda ni griz Edited June 7, 2008 by tomica88 Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted June 7, 2008 Ljubomoran sam... :bok Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 7, 2008 (edited) A few pics: Zeleni se trava, Lazo, a bome i Federacija. Bosnia rulzzzzz! Devlamobil: Shorty proizvodi dimnu zavjesu bez burnout-a. Da mi je 'vaki... Evo na kraju sam odlučio pokazati vam kakav je kad mi je mali: ...a sutra ćete Ga vidjeti veeeelikog. Edited June 7, 2008 by Bagi Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted June 7, 2008 Evo malo slika i od mene ! Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 7, 2008 Burnout je privlačio jednako toliko publike kao i seksi kar vaš: jedinstven i rijedak: Rat style. ...slatke guze: Europljanima je nestalo inspiracije, iako imati novaca, ne znači i imati ukusa. Share this post Link to post Share on other sites
Freak021 0 Posted June 7, 2008 MOram i ja okacit neke slikice. Ima stvarno lijepih auta ali meni osobno 2 auta su bez konkurencije To je lupi i Low life, svaka cast svima ali nema do "domaceg". Lupi je "cudo mehanike" a duja je savrsena, pogotovo sa ovim felnama. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 7, 2008 kaj sam se smrkla ko da mi je neko limuna dao hahaha,sutra stavim slike...danas nestignem.... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 7, 2008 odlicno je bilo,steta kaj je kenjuckala kisa,sutra nastavak Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 7, 2008 Diste pijandure evo ja stigo domeka SAD! Mogu reč da e bilo pre jebeno u KA. Pogotovo ekipa Moje slike če bit u ponedjeljak pošto imam doma uber spori internet I hvala Sinkeu sta si me pratio do ZG-a i pratio moj tempo Stvarno si Car Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 7, 2008 E jel bi išo ko sutra??? Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted June 7, 2008 (edited) e da Jeger je smrt ,al barem sam pobro dobre nagrade edit: spooks pola 10 OMV poslje naplatnih u luckom Edited June 7, 2008 by Dario_FR Share this post Link to post Share on other sites