GogiR32 0 Posted June 9, 2008 Ovaj bok mi ne lici na nista..... al ostatak je ok.. pogotovo ispod haube Umjetnicka Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 peezdo daj još slikaaaa =D Znam na sto ciljas... ima i toga Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 (edited) Meni preeeeehebena trica... navodno R32 ispod haube Golupcici Punisherov kec... Bolesna felga Bolf u zraku Organizator ocjenske voznje To je taj kuler I njegov bolid... Slaaaaaaaaaaadak !!!! Edited June 9, 2008 by RemX Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 I sad ide ono sto ste cekali... malo svasta nesto Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 No comment i to baš na VWTS Definitivno najniza trica Vidno alkoholiziran e kume kume Al ovaj je pretjerao mislim da je lamela malo smrdila... Ajmo dalje... Cestitam Josipe Grrrrrr I Niku cemo cestitat... 2 mjesto Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 9, 2008 Neloše neloše. Ova plava sa malim grudima mi je mmmmmm..... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 Tu su se nasle neke plesacice jelda Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 E sad sljedi ekipa... Kako si se ti razbio kume :palacg Lazo CarWash u ponoc Slavene.. Vojo malo blokirao Tu nam Lazo nesto prica... nisam ga bas razumio... al slike sve govore Dalje ... To je taj kobni jeger... VW powaaa ! LEGENDA !!!!!!!!! Pik zemlja zrak Curke Uvijek s pivom u ruci Rudi pijan A bome i Duma To je TO! Toga se zadnje sjecam Oce on oce Pero THA SURFER!! Ima i dozvolu za surfanje Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 Nesto za Firechickena Vojo.. kec je ZAKON! I malo RI ekipa... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Duma Posted June 9, 2008 yebote.di sam ja bio kad su bile plesačice? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 yebote.di sam ja bio kad su bile plesačice? Vjerojatno spavao u duji ili cugao negdje Al eto malo slikica pa gledaj Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 9, 2008 Na ovo sa dozvolom sam već i zaboravio Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted June 9, 2008 Pik care svaka cast tebi, gayu i rudiu, duma.... Cestitke na osvojenim Peharima ! Zao mi je sto su me ovi odvezli ranije doma posto ja nisam u stanju bio ! To DUMA nije paic njegov kolega MORIS a cajke ce vratit NAGODINU heheh Drugu PAIĆ-u ostavljam svoj CD sa HAL'DOM 2008 i Vollgas Wörtherse u trajno vlasništvo kao uspomenu na ovaj prehebeni događaj. Reci cu mu ! Zahvaljujem u njegovo ime ! TO REMX Da paic je bio vidno alkoholiziran a sta ces ! Nije lamela nego pumpa vode grijanja je prdnula pa je malo antifriz curio ! Share this post Link to post Share on other sites
vw4life 0 Posted June 9, 2008 Evo prvo bih čestitao svima na osvojenim nagradama i peharima zaslužujete ih svakako Ove godine nisam imao priliku ić u karlovac a i postao sam član kluba tek nedavno nadam se da ćemo se bolje upoznat prvo na billi a sljedeće godine u karlovcu jer vidim da vam je bilo odlično a i drago mi je zbog toga. Auteki su perfektni svaki je lijep na svoj način a mislim VW nema šta. Pozdrav cijeloj ekipi i vodstvu kluba. Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted June 9, 2008 2: golfianer pa i jedan i drugi sa hondom su mi kuca do kuce , Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 9, 2008 Ja nisam čuo ono: Tko je zahvalan za Vreće krumpira??????????? :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 9, 2008 2: golfianer pa i jedan i drugi sa hondom su mi kuca do kuce , nisam znao... sjecam se samo da sam o zelenom kecu citao na bhtuningu i u magli mi je ostalo da je iz tuzle Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 Ja nisam čuo ono: Tko je zahvalan za Vreće krumpira??????????? :rolleyes: A valjda glavni diler Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted June 9, 2008 Prvo pozdravljam vas sve kolko sam upoznao se,mata,andrej,i jos puno vas kojih se nemogu sjetit Eto i moj trud se ispalzio golf je dobio pehar uzeo sam 20 mjesto u top 30 radujem se sljedecem susretu Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted June 9, 2008 mene zanima ko je dobil najviše nagradi od ¨jägermeister-a¨ da vas čujem sad Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted June 9, 2008 evo i nešto od mene, nije puno... polazak... ovako je izgledalo kad smo stigli... panisherov kec, bez stakla ekipica je počela dolaziti... ovdje maja komentira nešto.... neven nešto gunđa, ali ga nitko nije razumio.... pa naše hostesice... Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted June 9, 2008 ja dobija kondom i ja ali x2 kom,ali i dir na cbr opet ,bolje i od jägermeister-a ,mislim da sam se Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted June 9, 2008 nastavak.... martinova duja.... mihin kec....sa hrpom krumpirića, ja mislio kupit ali nije bilo cijene LAZOTOV car.... naš dobri Bagica... naš dobri pobjednik u klasi JETTA/VENTO 1. place ekipa iz šibenika... pa nečiji navodno R32?? ekipica odmara umorne noge... vento iz KA.... ovogodišnja maskota ventosa..... bolesni passat.... magična i fantastična ekipa..... Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted June 9, 2008 naša trudnica sa novim članom VW-a i učiteljica u razgovorima... ovo ne znam što treba biti.... McDariov car.. ekipa iz cazina.... iščekivanje pobjednika..... naš lazota sav sretan...svaka čast care i čestitke... Share this post Link to post Share on other sites