oglascado 0 Posted June 10, 2008 Radi njih bi se vratia u školu opet i ne samo ja,ima ih još pa zatezanje ručne na polu Lazo mi je malo promašia čunjeve na stazi...HVALA FRENDE pa kafana,tu san vas sve naša kad bi se izgubili A ovako je oko lupa kad upali motore Pozdrav pozornici Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 Natjecanje u držanju felgi,ekipa je malo zbunjena... pa će Miro to njima demonstrirat ako uspije dignit a učenice ometaju sexy car wash a ekipa gleda,alo arrowe Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 .....i onda počinje night show ova ruka mi je još uvik sumnjiva pa je speedy osta bez struje onda fog pušta neke pjesmice dok se speedy na oporavi ma ne slikaji stalno,ono gle SMS Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 bijelo crvena polja hrvatska alo RemX ko mi to krade beck's ovo me pero zva da slikan sušilo za bičve e,mokar sam ko miš.daj mi druge bičve a tablica(inicijali) mi je zacrtala sudbinu izbora štopova LeD Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 I onda usred tuluma,racija,amo osobne na uvid,alkohol droga,šta imate...više ništa,sve smo popili ŠTA SLIKAŠ???...pa ono kuiš,NA JAVNOME SI MISTU,ptičica barba pandur krim tetka ekipa odlazi tulum se nastavlja,bez poslljedica Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 10, 2008 rrocada za sluzbenog fotografa svih susreta Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 Ala smo svi bili razvaljeni do daske,morate priznat rrocado odhebi više vozačku za surfanje molim možeš dalje ovde mi je pero pokuša uvalit šestaka,ali nedam se ja tako lako Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 AMO BUDIT BOSANCE;SAMO GASA GASA ma šta nećemo,ti ćeš meni zabranit i onda smo išli u taj neki disco,PJEŠKE,fog fog Glavobolja od vina a ko kaže da nema aspirina,jutro poslije I dodjele nagrada,govorili su kome za šta ali ja nisan najbolje čua i razumia,prejako je sunce bilo Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 E alo mi smo nogometaši,aj daj đir pa pa dečki... Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted June 10, 2008 " ova ruka mi je još uvik sumnjiva " pa sta si ocekiva od foga....... da pijani, hebo te na ovim slikama ne znas ko je iskrivljeniji od koga..... kako i necemo kad normalan svit ponese kanistar vina , gepek pive, a speedy bacvu jegera, dobro da nismo svi redom dobili sljepocu Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 10, 2008 Eto i mojih slikica.... Pik uspio i potrgat kišobran Davor after burn out... nisam uspio okinut na vrijeme... nisam se ni nadao tome Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 Evo malo i moviesa... Ocjensko spretnosna vožnja...malo mi je neugodno al šta mogu,gledajte i smijte se Pa malo sexy car washa Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 Malo VR zvuka umixanog sa aspirinom...ne pitajte kako,mrak je,ne vidi se al se čuje zvuk A onda praznik za uši...2 VR-a protiv Honde,i ubacia se jedan mk2 usput A nisu ni bosanci ostali dužni turiranja Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 Ustvari nemojte me ni pitat šta i kako je na snimkama,šta vidite i čujete to je to,a kako je snimljeno niko nezna Surfing USA Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 10, 2008 Nije lako spavat kad ti ova dva čuda brundaju u šator.... (crveno-plavi) Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 10, 2008 :plac :plac Ja bi opeeeet !!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 10, 2008 Roko: GASA GASA ahahahahahahaa Ona sirena na kecu je živa komedija Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 Roko: GASA GASA ahahahahahahaa Ona sirena na kecu je živa komedija Ma mi smo komedija,sirena je skroz u redu GASA GASA Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 10, 2008 GASA GASA ahahahahahahaa ...ti si nas nalozio sa Lupinjom na ono silno turiranje sto je Rocco snimao Share this post Link to post Share on other sites
Slavwen 0 Posted June 10, 2008 Evo i mojih slićica... Krećemo sa Bille... Malo za zagrijavanje... Fala Emmi Još par slika sa bile Pa sa Lučkog Pa sa puta Naplatne u Karlovcu Neznam kaj je ovaj sa krpom u rezervoaru opće radil na autocesti Evo Seata Pa mnogo FaoWeoVaca Share this post Link to post Share on other sites
Slavwen 0 Posted June 10, 2008 Pa još... Pa mi ožednili... Share this post Link to post Share on other sites
Slavwen 0 Posted June 10, 2008 I opet nastavljamo... Share this post Link to post Share on other sites
Slavwen 0 Posted June 10, 2008 Sad već smo i ogladnili... A na stolu zna se... I ostali popratni sadržaji Pa nastavljamo... Lazo zaboravio put Komadi na autima Pa u njima... Pa Sexy Car Wash... Share this post Link to post Share on other sites