Slavwen 0 Posted June 10, 2008 Burnout do ibera Mala nagradica Posljedice za ekipu iz Rijeke Idemo dalje... Ne nismo hadezeovci... Idemo sa fotkama A sad noćni sexy car wash oko 1 u noći... Lazo Car I to je ovak ispalo Karlovačka zvijezda Pa peso na prozoru na drugom katu No coment Share this post Link to post Share on other sites
Buxy 0 Posted June 10, 2008 Buxy ? Znas Jerkia A mene ? Znam Jerca, kolega... A recimo da i tebe znam (onako iz viđenja)!! Nekad se vidimo u parku ispred pošte!! Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 10, 2008 Bravooo Vidim bilo vam je odlično! Onaj BiH narančasti kec mi se svidio,odličaan! Vojo legendoo Share this post Link to post Share on other sites
Slavwen 0 Posted June 10, 2008 Ujutro sve pusto Čak i Prijatelji Noći došli se divit kecu za keca Gas gas, pa ga guraj do prikolice drugi dan dok više nema goriva I za kraj, surfer na Karlovačkom Zrču Btw- filmići sutra Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 10, 2008 je,je....istina...i sam kaze da jos ima posljedica Nisam ja majke mi :rotfl da pijani, hebo te na ovim slikama ne znas ko je iskrivljeniji od koga..... kako i necemo kad normalan svit ponese kanistar vina , gepek pive, a speedy bacvu jegera, dobro da nismo svi redom dobili sljepocu Bit ce drugi put 2 bacve jegera Ljudi btw treba ovo ponoviti, nadam se da ce biti ovako i na KVWarner Touru Share this post Link to post Share on other sites
Buxy 0 Posted June 10, 2008 Ja sam pricao s frendom ( mislim da je to bio Emic GTI s foruma ) od vlasnika tog auta i kaze da su felge kupljene u SLO za male pare... a Emic je bio jakooo drven Neznam, možda i je tako...Ali znam da mi je kolega rekao da je posudio felge nekom liku koji vozi crnog seata, možda je to sam slučajnost!! Takve felge su bile na ovom audi-u... Sorry na off-u!! Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted June 10, 2008 Neznam, možda i je tako...Ali znam da mi je kolega rekao da je posudio felge nekom liku koji vozi crnog seata, možda je to sam slučajnost!! Takve felge su bile na ovom audi-u... Sorry na off-u!! Ma emic je bio ne drven nego zbetoniran ! ! Felge na Seatu su od Jerkia ! ja znam ! Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted June 11, 2008 i evo još jednog filmića... http://www.youtube.com/watch?v=DwFN6dbYNq4 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 11, 2008 E a ekipa niko nije komentira ono kad smo tek krenili sa OMV-a u Zadru...mi u koloni a u kontra smjeru put Splita proša Hummer sa trajlerom a na njemu Karmann Ghia cabriolet,nisan vidia tablice,i za pravo čudo nisan ga uspia slikat Jel ga još ko vidia...ili san ja ima halucinacije Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted June 11, 2008 E a ekipa niko nije komentira ono kad smo tek krenili sa OMV-a u Zadru...mi u koloni a u kontra smjeru put Splita proša Hummer sa trajlerom a na njemu Karmann Ghia cabriolet,nisan vidia tablice,i za pravo čudo nisan ga uspia slikat Jel ga još ko vidia...ili san ja ima halucinacije Neki dan je čovik bia u mene kupova stvari za prednj trap od karmann ghie i tako s njim u priču i kaže da je još uzea dva coupe i cabriolet. Share this post Link to post Share on other sites
Paic-Bj 0 Posted June 11, 2008 Prvenstveno pohvale organizatoru!!! Bilo bi dobro da ima vise ovih dogadjaja!!!! Nadam se da se JA ili ekipa iz Bjelovara nije nitkome zamjerila. Sto se tice brn-out-a bilo je malo vise alkohola u krvi ali i to je iza nas vr6 popravljen a meni dolaze slijedeci tj. gume.. Slijedece godine obecajem nekurim to su 2god. za redom sta je dost dost Prevec sam upoznao taj dan ljudi tak da necemo nabrajat. Puno Pozdrava svima!! Pik Gay Rudy itd hebga decki sad znate da slijedece godine bijezite od nas Bjelovarcana vidite da je bilo puno alkohola smjeha i zajebancie. Slike necemo stavljat jer je Pik stavio sve.Usput Pik hvala za Cd-e! Kad se vidimo popit cemo nesto-sok POzdrav do drugog vidjenja!!! Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted June 11, 2008 (edited) Evo moj mali report Prvo par riječ. Bilo je EXTRA i nadam se da će ovako bit svaki put kad se sastanemo.Organizacija +5.Zahvaljujemo ekipi koja nas je čekala na autoputu (kasnili radi prometne). Cijelim putem nas je pratia neki seat Čeka nas surf kec na izlazu s autoputa Idemo prema Macoli Macola Malo vojinog ASA Čovjek koji vozi lupo w12 i nesluša narodnjake u petak navečer sjeo je u golf v 1.9 tdi i odvea nas u Veneru na narodnjake. Dokaz a ne obećanje. Edited June 11, 2008 by Didi Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 11, 2008 I zaboravia san :doh ....još jednom ogromno SORRY Jura radi kišobrana ....nije bilo namjerno Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 11, 2008 Još Prije Nočnog Car Wash-a Roco, roco Netom prije "spavanja" "JUTRO" Evo i kolega.... Ode Lupo.... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 11, 2008 Zvali Talijana s Corradom došao Caddy.... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 11, 2008 (edited) Edited June 11, 2008 by tonac Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 11, 2008 U povratku kući svratili na još jedan Auto Show u VŽ Vrijeme u ČK... (pogled iz VŽ)... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 11, 2008 E tonac... taj taljanski caddy... imas jos slika od njega.. ili netko drugi? I burnout od E36 ko ima snimljeno? Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted June 11, 2008 evo da i ja stavim nesto bio sam kratko na par sati, usputno navratio u Karlovac i dojam je SVE NAJBOLJE . Nagodinu dolazim na duze posto se nadam da cu bit negdje u blizini KLC Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted June 11, 2008 bosanci su ostavili najbolji dojam sa autima i sa plesom Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted June 11, 2008 oprostite na velikim slikama, moj Audi!! Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 11, 2008 oprostite na velikim slikama, moj Audi!! Heh i frendov Audi A3 dolje..... zgodna rega na octavii.... Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 12, 2008 Zanima me da li su snimani setovi DJ-eva (tocnije noc sa petka na subotu)? Ako jesu ima li sanse da se to nakelji negdje da se moze skinuti? Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 12, 2008 Evo jedan video sa povratka... http://www.youtube.com/watch?v=cu-XdWIMfLs Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 12, 2008 Evo jedan video sa povratka... http://www.youtube.com/watch?v=cu-XdWIMfLs To se vi po magistrali peglate ili? Share this post Link to post Share on other sites