MATAVR6 0 Posted June 12, 2008 To se vi po magistrali peglate ili? Prema Imotskom Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted June 12, 2008 zamalo u bilu dvicu na kraju Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted June 13, 2008 (edited) Edited June 13, 2008 by dalibor Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 13, 2008 Offtopic pobrisan, i dajte se majke mi malo smirite imate tamo u offtopicu otvorene vec 2 teme i pisite do mile volje o cemu god ocete, a ne svaku drugu temu da zaspamate, molim vas da ovdje nastavite dalje samo o VW tuning showu Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 13, 2008 zene su krive televizora mi! u svakom slucaju nakon svega vidjenog u ovoj temi bas mi je krivo sto nisam mogao ostati do kasnih vecernjih sati... izgleda da mi nije sudjeno Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted June 13, 2008 Offtopic pobrisan, i dajte se majke mi malo smirite imate tamo u offtopicu otvorene vec 2 teme i pisite do mile volje o cemu god ocete, a ne svaku drugu temu da zaspamate, molim vas da ovdje nastavite dalje samo o VW tuning showu ma bitno da si ti pobrisao ta 3 posta konstruktivnog offtopica, koja su možda mogla spriječit širenje daljnjeg offtopica, a to kaj je više od pol foruma u offtopicu te ne dira? idi sad i briši SVA sranja koja pišu po svim temama svugdje... fakat ono jebote... konačno netko odreagira i onda izreagira skroz krivo Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted June 13, 2008 aj da čujem zašto je moj komentar obrisan? Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 13, 2008 (edited) pa pobrisao je postove koje je emma razmjenjivala s jos nekim (nisam zapamtio nick) i bagijev, josipov i jurin post... to je ok... ako brise off topic onda brise sve jer to sto ste napisali svoje negodovanje ili upozorenje to je bilo potrebno dok nije bio pobrisan kljucni off topic. u protivnom, odnosno kako vi to zelite, bi bilo da pusete na hladno. tako to uglavnom moderatori rade. p.s. mislim, umijesao sam se jer sam i sam administrator dva veca foruma pa cisto da vam skratim cekanje na odgovor Edited June 13, 2008 by golfijaner Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted June 13, 2008 ja sam upozorio na ono što administratori nisu htjeli/bili kadra reći....pun mi je kufer da forum izgleda ko jebena iskrica zbog nekoliko "pojedinaca" koji ne kuže smisao ovog foruma ili konkretno topica.. Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted June 13, 2008 Evo jedan video sa povratka... http://www.youtube.com/watch?v=cu-XdWIMfLs fora... hvala na snimljenom filmiću jer me to probudilo Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted June 13, 2008 pozdrav evo prvi put se javljam ja nisam nogao doči u karlovac radio sam na corradu!!vidim da je bilo super jedino baš i ne vidim corrada!! Share this post Link to post Share on other sites
dragan 1 Posted June 13, 2008 pozzzzzz ekipi sa vw cluba croatia.pravi ste i nije mi zao sto sam prevalio put da dodem.ekipa nemam slika ali imam jednu slikicu ono da se pohvalim nadam se da necete zamjerit... Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted June 14, 2008 pozzzzzz ekipi sa vw cluba croatia.pravi ste i nije mi zao sto sam prevalio put da dodem.ekipa nemam slika ali imam jednu slikicu ono da se pohvalim nadam se da necete zamjerit... bravo susjed pehar je pao Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marko_im Posted June 14, 2008 Evo da se i ja javim ekipi sa susrete. Ljudi,bilo mi je super, ali zao mi je sto sam isao doma u subotu... morao sam . iduce godine ce biti bolje . puno poz. iz imotskog Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 16, 2008 pozdrav evo prvi put se javljam ja nisam nogao doči u karlovac radio sam na corradu!!vidim da je bilo super jedino baš i ne vidim corrada!! Ti bi se prvo mogao predstaviti pa tek onda počet pisat. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 23, 2008 (edited) počinjem stavljat slike od malesdi ,pripremite se za show i nek mi usput negdje neko objasni kako stavit video imam 6 komada Edited June 23, 2008 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted June 23, 2008 Treala si napisat tko je tko na slikama, za nas neznalice I zašt je onaj sa sivom trojkom nakeljio tablicu za obrijan bunker? Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 23, 2008 (edited) Treala si napisat tko je tko na slikama, za nas neznalice I zašt je onaj sa sivom trojkom nakeljio tablicu za obrijan bunker? kaj još i to moram?ajme izludit čete me a kaj je trebo stavit tablicu na krov Edited June 23, 2008 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted June 23, 2008 I zašt je onaj sa sivom trojkom nakeljio tablicu za obrijan bunker? I ja se tampi, bzvz Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 23, 2008 (edited) nemojte mi suseda zezat!grrrrrrrr...aj dost laprdanja idem dalje sa slikama imaaaaaaaaaa ih aj mi molim vas napišite ak vidite zadnje slike il su porazni prozori?aj brzo ne emma ne vidi se nijedna slika od ovih zadnjih! nemoj bit lijena napisi ljudima tko je tko, npr. to je sanel, to je mala sdi, to je spoky, to low life itd, no... ajde nemoj bit tako lijena a decki di bi ovaj sa sivom tricom (ako se ne varam sanel ili scanbi) stavio tablicu kad je zatvorio bunker a nije ocito htio busit branik ili sta vec, a znate i sami da moras imat zadnju tablicu... Edited June 23, 2008 by TOMZG Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 23, 2008 (edited) niš brišem i stavljam ponovo aj koliko zadnjih da obrišem jer ja ih sve vidim sanel vozi tricu i tablica se MORA imat! moje isprike stavljam slike ponovo u ovaj post nastavak sutra...i dopisat cu tko je tko(nadam se da se sad vide Edited June 23, 2008 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted June 23, 2008 vidim da mi je tabla na tapeti.to mi je privremeno rješenje jer će se taj dio haube rezat zato sam je i tavio tamo.nije bilo dr. mjesta Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 24, 2008 (edited) vidim da mi je tabla na tapeti.to mi je privremeno rješenje jer će se taj dio haube rezat zato sam je i tavio tamo.nije bilo dr. mjesta vidjet će kad pila bude gotova... nastavak slikica(još par minutica) Edited June 24, 2008 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 24, 2008 (edited) ima još.... Edited June 24, 2008 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted June 24, 2008 (edited) malo ot-a vidi stubu nemogu se suzdrzat... izgleda ko onaj de vito, stuba mafijas! a spoky vidi vidi... tko je to uz tebe Edited June 24, 2008 by TOMZG Share this post Link to post Share on other sites