limvi 0 Posted June 27, 2008 Evo pošto su svi stavili slike budem i ja nabacio koju...imam ih malo čudo ali ne budem stavljao sve aute koji su tam bili jer su već 100 puta ponovljeni pa evo nek većina bude s ceste...ak bu netko trebao fotke zapržim mu sve, ima ih oko 130 i u jako dobroj su rezoluciji u originalu. Jedina dva Polo GTI-a iz ZG-a foruma za koje ja znam... Race Brijem da je Emma Mala kolona Jettilac Intruderi Evo malo sam Vas lovio u vožnji...fora Neki golfić :) Lega Opet race Bolesni Lupino Jedan od VR6-ica od likova iz crtića ..............bit će još i neki sitni drugi dio...neda mi se više upload-at... Share this post Link to post Share on other sites
limvi 0 Posted June 27, 2008 .......................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted June 28, 2008 limvi dobro briješ...da to je emma i bauštelac Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted June 28, 2008 Limvi svaka cast super su ti slike..Bilo bi mi drago da mojih par posaljes mi na mail il tak nekaj..I da,vidim da si dosta slikao nasu Tonchy.. danijel_lazic@hotmail.com Share this post Link to post Share on other sites
limvi 0 Posted June 28, 2008 Limvi svaka cast super su ti slike..Bilo bi mi drago da mojih par posaljes mi na mail il tak nekaj..I da,vidim da si dosta slikao nasu Tonchy.. danijel_lazic@hotmail.com Ma to sam ja sve slučajno slikao :fakjea Ima još slika sa tvojim autekom tam iz KA pa čim nađem vremena pošaljem na mail, sad sam trenutno u žurbi pa moram da idem. Pošaljem kasnije Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mr. Kac Posted July 13, 2008 Svaka cast ekipi na ovakvom susretu, covjek i da nema VW kupio bi ga samo radi ovoga PS Zanima me ciji je ovo auto...i jel taj covjek na forumu ? Pozdrav ! K. Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted July 15, 2008 evo malo zakasnio al nasao sam jednu zanimljivu sliku.... hm tko je ovaj mali u pozadini koji se gura da bude na slici... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted July 16, 2008 evo malo zakasnio al nasao sam jednu zanimljivu sliku.... hm tko je ovaj mali u pozadini koji se gura da bude na slici... Mene si našo je.... ja sam gledo jednog golfa kaj je dolazio Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted July 16, 2008 Mene si našo je.... ja sam gledo jednog golfa kaj je dolazio aha gurao si se ti da ovu malu malo zaslatas.... :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted September 5, 2008 znam da je tema izgorila vec al imam pitanje,DVD sa show-a???? jel slozen di ga mogu nabavit??? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 5, 2008 vrijedni derWolf jos radi na tome....obicno ih dijelimo na Xmas partyu Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted September 5, 2008 aha,ok hvala na informaciji Share this post Link to post Share on other sites