limvi 0 Posted June 9, 2008 Spoky čestitke na prvom mjestu :bravo :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted June 9, 2008 Još još Daj stavi ono kad smo išli za ka da vidim kak izgleda felga u vožnji... Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted June 9, 2008 Još još Daj stavi ono kad smo išli za ka da vidim kak izgleda felga u vožnji... pa pokušvam,ali me nešto yubitu ..jebe Share this post Link to post Share on other sites
audidriver 0 Posted June 9, 2008 čiji je bio onaj crveni audi RS4 čakovačke tablice, Share this post Link to post Share on other sites
audidriver 0 Posted June 9, 2008 (edited) ovo svakako treba ponovit Edited June 9, 2008 by audidriver Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted June 9, 2008 Vidim bilo vam je SUPER, ja kreten skroz smetnul s uma taj datum....., vidi se da nisam pravi VW-ovac.. 2 RemX: Ko vozi Alfu 75 TD? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 9, 2008 vidim da vam je bilo predobro , tako i treba, e kad ja budem mogao doci, a to mozda bude vec sljedece godine, jedva cekam da i ja to dozivim bilo je stvarno predobrih auta i tetica Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 9, 2008 (edited) jel moze netko reci nesto vise o ovome autu, vidim OS tablice ,ali ga nikada nisam vidio u gradu pa me zanima ili je to GS???? Edited June 9, 2008 by srkii Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 9, 2008 jel moze netko reci nesto vise o ovome autu, vidim OS tablice ,ali ga nikada nisam vidio u gradu pa me zanima ili je to GS???? GS sinko Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 9, 2008 Isuse ...pa iman 290 slika i 10-ak filmića ....pa ko će to sve smontirat,i platit i popit,ustvari popili smo već...Kad ćete mi rješit onu brokvu Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted June 9, 2008 Evo i našeg IVWAN -a 19 u akciji ! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 9, 2008 Isuse ...pa iman 290 slika i 10-ak filmića ....pa ko će to sve smontirat,i platit i popit,ustvari popili smo već...Kad ćete mi rješit onu brokvu Ustvari malo ih je manje...neke nesmin stavit Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted June 9, 2008 Ustvari malo ih je manje...neke nesmin stavit Sve se smije stavit Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 9, 2008 pik , nisam skontao zbog one naljepnice na slovu , moze biti O ,a moze biti i G , no ugl. lijep auto kao i vecina, oni bosanski kecevi su prepreodlicni , strasni su , svi su na podu kao i neki clanovi hehe Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 9, 2008 2 RemX: Ko vozi Alfu 75 TD? Nemam pojma kume... KA tablice... samo sam ga vidio u 2 boka... i onda hauba gore i dim Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 9, 2008 čiji je bio onaj crveni audi RS4 čakovačke tablice, imaš sliku? Share this post Link to post Share on other sites
wila 0 Posted June 9, 2008 i ja ali x2 kom,ali i dir na cbr opet ,bolje i od jägermeister-a ,mislim da sam se neeeee bože...ako ćeš ju prodavat...prodaj meni Share this post Link to post Share on other sites
Guest vw golf3 GTI Posted June 9, 2008 Alo ljudi,ma show je bio za 5 ,svaka ćast organizatorima. :respekt Auti su bili predobri.ali najaći auto za mene je bio naranđasti bosanski golf 1.Nisam siguran jel je to bio gti. Ajde ljudi samo uređujte limene ljubimce pa se vidimo na 402 streetrace-u. Pozdrav!!! Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 9, 2008 vidim da se tu puno pije i jede, morat cu poceti trnirati za sljedecu godinu tako da ne zaostajem za vama , nadam se da cu se uspjeti istrenirati Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted June 9, 2008 Nemam pojma kume... KA tablice... samo sam ga vidio u 2 boka... i onda hauba gore i dim Ha ha ha, a ja svoju kurio 01.06. po Grobniku 15 krugova i još putem do doma i ništa, samo gasssssss stvarno mi je žao da sam ovo propustio, na žalost previše obaveza imam, pa mi je event pre brzo došel..... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 9, 2008 Sve se smije stavit Nešto kao Pik kaže:Ej , Fog daj aj slikaj mene i najveću pivopiju u hrvata!...a ja gledan di je taj kad ono Pik me zagrli i škljoc ...................ili kad Pero viče samo gasa gasa...i odjednom ugleda ogroman val kako dolazi I odma skače na surf dasku powered by Vojo i samo gasa gasa Ali morate priznat da je moj stil više surferski ...priprema... .....i samo gasa gasa Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted June 9, 2008 Jedan mali filmic koji frend sklepao na mobitelu jer nismo imali kameru a ni fotic ,kvaliteta je hmmm....nikakva ali se vidi bar nekaj! Bilo nam je veselo koliko vidim na slikama,ja u subotu imao blackout od alkohola pa se niti ne sjecam previse Petre hvala kaj si dofuro getribu ,sad mogu pocet slagat auto za 7.vwts http://www.youtube.com/watch?v=aLBCNVlA9SU Share this post Link to post Share on other sites
Buxy 0 Posted June 9, 2008 Ove su felge s koleginog audi-a, mislim da su bile posuđene za ovaj vikend!! Odlično mu stoje, ipak su 19˝!! Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted June 10, 2008 kaj nije neko prozvo tog lika s tim leonom kaj ima audi felge,za nekakav let boce u neciju tricu? vidim da je taj jedini sa audi felgom... vidim da ste uzivali...eh.. Share this post Link to post Share on other sites