2 2
golfijaner

6. VW Tuning Show 2008 REPORT

Recommended Posts

Još još :palci Daj stavi ono kad smo išli za ka da vidim kak izgleda felga u vožnji... :lol2

Još još :palci Daj stavi ono kad smo išli za ka da vidim kak izgleda felga u vožnji... :lol2

pa pokušvam,ali me nešto yubitu ..jebe :palacd

Vidim bilo vam je SUPER, ja kreten skroz smetnul s uma taj datum....., vidi se da nisam pravi VW-ovac..

2 RemX: Ko vozi Alfu 75 TD?

vidim da vam je bilo predobro , tako i treba, e kad ja budem mogao doci, a to mozda bude vec sljedece godine, jedva cekam da i ja to dozivim

bilo je stvarno predobrih auta i tetica

6vwshow12mediumqu8.jpg

jel moze netko reci nesto vise o ovome autu, vidim OS tablice ,ali ga nikada nisam vidio u gradu pa me zanima

ili je to GS????

Edited by srkii

6vwshow12mediumqu8.jpg

jel moze netko reci nesto vise o ovome autu, vidim OS tablice ,ali ga nikada nisam vidio u gradu pa me zanima

ili je to GS????

GS sinko

Isuse :lol: ...pa iman 290 slika i 10-ak filmića :wacko: ....pa ko će to sve smontirat,i platit i popit,ustvari popili smo već...Kad ćete mi rješit onu brokvu :rotfl:rotfl

Evo i našeg IVWAN -a 19 u akciji !

kavw08139gx0.jpg

Isuse :lol: ...pa iman 290 slika i 10-ak filmića :wacko: ....pa ko će to sve smontirat,i platit i popit,ustvari popili smo već...Kad ćete mi rješit onu brokvu :rotfl:rotfl

Ustvari malo ih je manje...neke nesmin stavit :lol2:lol2

Ustvari malo ih je manje...neke nesmin stavit :lol2:lol2

Sve se smije stavit :D

pik , nisam skontao zbog one naljepnice na slovu , moze biti O ,a moze biti i G , no ugl. lijep auto kao i vecina, oni bosanski kecevi su prepreodlicni , strasni su , svi su na podu kao i neki clanovi hehe

2 RemX: Ko vozi Alfu 75 TD?

Nemam pojma kume... KA tablice... samo sam ga vidio u 2 boka... i onda hauba gore i dim :D

čiji je bio onaj crveni audi RS4 čakovačke tablice, :respekt:respekt

imaš sliku?

i ja ali x2 kom,ali i dir na cbr opet :rolleyes: ,bolje i od jägermeister-a ,mislim da sam se :wub:

neeeee bože...ako ćeš ju prodavat...prodaj meni :rolleyes:

Guest vw golf3 GTI

Alo ljudi,ma show je bio za 5 :bravo ,svaka ćast organizatorima. :respekt :respekt

Auti su bili predobri.ali najaći auto za mene je bio naranđasti bosanski golf 1.Nisam siguran jel je to bio gti.

Ajde ljudi samo uređujte limene ljubimce pa se vidimo na 402 streetrace-u.

Pozdrav!!! :palci

vidim da se tu puno pije i jede, morat cu poceti trnirati za sljedecu godinu tako da ne zaostajem za vama , nadam se da cu se uspjeti istrenirati

Nemam pojma kume... KA tablice... samo sam ga vidio u 2 boka... i onda hauba gore i dim :D

Ha ha ha, a ja svoju kurio 01.06. po Grobniku 15 krugova i još putem do doma i ništa, samo gasssssss

stvarno mi je žao da sam ovo propustio, na žalost previše obaveza imam, pa mi je event pre brzo došel.....

Sve se smije stavit :D

Nešto kao Pik kaže:Ej , Fog daj aj slikaj mene i najveću pivopiju u hrvata!...a ja gledan di je taj kad ono Pik me zagrli i škljoc :zivio

DSC02361.jpg

...................ili kad Pero viče samo gasa gasa...i odjednom ugleda ogroman val kako dolazi

DSC02364.jpg

I odma skače na surf dasku powered by Vojo i samo gasa gasa :bravo

DSC02421.jpg

Ali morate priznat da je moj stil više surferski :rolleyes:

...priprema...

DSC02397.jpg

.....i samo gasa gasa

DSC02399.jpg

Jedan mali filmic koji frend sklepao na mobitelu jer nismo imali kameru :rotfl a ni fotic ,kvaliteta je hmmm....nikakva ali se vidi bar nekaj!

Bilo nam je veselo koliko vidim na slikama,ja u subotu imao blackout od alkohola :zivio pa se niti ne sjecam previse :palacd

Petre hvala kaj si dofuro getribu ,sad mogu pocet slagat auto za 7.vwts :bravo

http://www.youtube.com/watch?v=aLBCNVlA9SU

6VWTuningShow067.jpg

Ove su felge s koleginog audi-a, mislim da su bile posuđene za ovaj vikend!! Odlično mu stoje, ipak su 19˝!! :palci

kaj nije neko prozvo tog lika s tim leonom kaj ima audi felge,za nekakav let boce u neciju tricu?

vidim da je taj jedini sa audi felgom...

vidim da ste uzivali...eh..

2 2