Buxy 0 Posted June 10, 2008 kaj nije neko prozvo tog lika s tim leonom kaj ima audi felge,za nekakav let boce u neciju tricu? vidim da je taj jedini sa audi felgom... E ja ti na ovo ne bi znao odg. jer nisam bio tamo!! Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted June 10, 2008 a evo i filmića........ http://www.youtube.com/watch?v=Xanef9DQVr8 Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted June 10, 2008 E ja ti na ovo ne bi znao odg. jer nisam bio tamo!! Ne nije njega niko prozvo za LET Boce ! !! On je prozvan skupa sa crno narancastim VRom i sa Srebrnim Polom Radi voznje u vidno alkoholiziranom stanju ! ! ! Buxy ? Znas Jerkia A mene ? Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted June 10, 2008 a evo i filmića........ http://www.youtube.com/watch?v=Xanef9DQVr8 E kako je meni žao što nisam išao sa vama kasnije... P.S. Mi idemo na more tako da nas nema do drugog tjedna. Falit ćete nam :bok Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 10, 2008 GASA, GASAAAA! vau wau Pozz Highlander Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 10, 2008 Idemo dalje, sad malo vesela ekipa. Pozdrav svima roccado otvara svoj prtljaznik... I oci mu se zasjaje od radosti Veli meni Petar u neke sitne sate "Ej! Jel znas za sto sluzi kavez u Lupu?" Presjednik Slavenovo "radno mjesto" Ovde se Petar trudio da malo zivne Vojinog keca Pa govori Lazi kako je tunirao keca na 248 konja (na radilici) Imenjak uhvatio dobar val Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 10, 2008 Lazo, lazo... Vojo in ekšn Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 10, 2008 pogrijesili mi ime... To je to od mene. Vidimo se na KVWarner -u Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted June 10, 2008 Evo da i ja stavim nesto slika...ovo je samo jedna mala slamka u velikom stogu skupila se ekipa iz Hercegovine i Dalmacije i svi u koloni Prvo stajaliste,Rocco kaze stani,daj pive Ekipa "vEntasa" Vrlo kvalitetno uradjeno auto...iako se meni dizajn bas i ne svidja,al eto EVO MONSTRUMA Evo Slavenove zvijeri koja ide nenormalno dobro...prebrutalno dobar motor Ekipa je bila gladna pa smo svi posli nesto pojesti Weky,Unterdarker,MataVR6 "Dalekovod Karlovac,by panda" Weky je nekako uspio šarmirati cure Ja,weky,Sinisa Vidno alkohlizirani MATA i PIK Roccov prtljažnik,pun "Ulja" Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted June 10, 2008 (edited) @ Mata : kad si ti okinuo ove paparazzo fotke dok smo išli na doručak?? Edited June 10, 2008 by Bagi Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 10, 2008 Vidno alkohlizirani MATA i PIK Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted June 10, 2008 @ Mata : kad si ti okinuo ove paparazzo fotke dok smo išli na doručak?? Eeeee, uvijek budan... Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted June 10, 2008 kazes "Vidno alkohlizirani MATA i PIK ", a sta je sa Speedyjem (skroz desno)?? ubio se covjek Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted June 10, 2008 Pero "AKA" surfer Naisla je kontrola prometa pa je trazio vozacku dozvolu Lazo je "pokusavao" reci nesto...al ne uspjava mu Vojo nakon duge i burne veceri slika ima jos,stavit cu opet. Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted June 10, 2008 (edited) kazes "Vidno alkohlizirani MATA i PIK ", a sta je sa Speedyjem (skroz desno)?? ubio se covjek je,je....istina...i sam kaze da jos ima posljedica ova fotka sa Mladenom je isto predobra...uhvatio je ritam ŽIVIO Edited June 10, 2008 by IVAN_VXR Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 10, 2008 Ove su felge s koleginog audi-a, mislim da su bile posuđene za ovaj vikend!! Odlično mu stoje, ipak su 19˝!! Ja sam pricao s frendom ( mislim da je to bio Emic GTI s foruma ) od vlasnika tog auta i kaze da su felge kupljene u SLO za male pare... a Emic je bio jakooo drven Share this post Link to post Share on other sites
Guest TDI BiH Posted June 10, 2008 Zbog SR-a koji se odrzavao navedenog datuma kao i VW manifestacija u Karlovcu,VW club Bosne i Hercegovine nije bio u mogucnosti doci na navedenu manifestaciju. Kako god,SR koji se odrzavao,zbog propusta u organizaciji i ekcesu jednog od takmicara,bio je otkazan,tako da...dok gledam ove slike,dodje mi da placem. Vidim da ste se lijepo pozapijali,dobro proveli.svaka cast na organizaciji,na visokom nivou,nema dalje. Svaka cast i kolegama iz Cazina koji su dosli pokazati da i tunning u BiH postoji. Nadamo se da cemo slijedece godine doci pa da i mi upotpunimo menifestaciju. Ludilo Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 A ništa...nema uplata,pa amo pomalo,većina je već stavila slike auta pa neću ponavljat,bazirat ću se na ekipu Pozdrav highlanderu i Veroniki,drago mi je da smo se napokon upoznali i popili koju skupa legenda si Pozdrav ekipi iz Karlovca,prvi put san na tuning showu i unatoč kiši je bilo predobro Drago mi je da san upozna dosta novih ljudi,Matu,Ivana,Tonca,ekipu VR ventaća,ma neću nabrajat da ne izostavin koga da mi se ne naljuti...sve vas pozdravljan,tulum je bia vrhunski,legende ste ...i splićane i šibenčane i riječane i bosance koje smo probudili u neku uru...ma sve i svakoga Yellow cab spreman za put...ispod haube sve prekontrolirano,a u gepek ubačen potrošni materijal za ekipu i za yc-a a na nebu sunce Prvi meeting point na OMV-u kod zadra,stižu šibenčani,mostarci i splićani a nebo je sve oblačnije Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 Onda malo ovih fotki u retrovizoru(to je sad moderno,svi slikavaju tako) počela kiša drugi meeting point,izlaz s auto puta kod udbine,čeka nas Vojo i surfvagen opet malo retrovizora kolovođa Slaven treći meeting point,macola,stižu Vedran,Marko,Ivan... i pokret za Ka a na putu nas stiže opelovac,ostvaria mu se životni san,u jednom potezu je proša sve aute koje je ikad mrzia(čitaj patia za njima),mk2 G60,VR6,corrada,trice VR,TDi-e,GTi-e,passata,ibizu,peticu golfa,ma sve Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 pa zaustavljanje,neki se praznit a neki punit U Ka smo došli po mraku i fešta počinje Prvo malo poist,napravit podlogu za alkohol Didi hawai style ...i dok ja gledan u daljinu ...Marko koristi priliku cure ovako se nosi majica i onda ja dolazin,alo,slobodna dalmacija,jel može grupni hug i fotka Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 Ja i neznan kad san ovo sve slika malo vw štand SUBOTA high-ov corrado,bombon-apoteka neki bokati BiH corrado,ko ga zna,tribaju mu neke plastike a ja iman pa da trgujemo do LOW LIFE-a nemožeš doć ni da oćeš Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted June 10, 2008 i pokret za Ka a na putu nas stiže opelovac,ostvaria mu se životni san,u jednom potezu je proša sve aute koje je ikad mrzia(čitaj patia za njima),mk2 G60,VR6,corrada,trice VR,TDi-e,GTi-e,passata,ibizu,peticu golfa,ma sve ma ne mogu virovat da si uspia i ovo slikat sve nas je opra Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 Mali detalj sa surf-wagena seat ekipa Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted June 10, 2008 LAZO pokušava podmitit suce za poligon vožnju ALO EKIPA di su van pive ...a koliko beck's-a stane u caddy-a grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Share this post Link to post Share on other sites