0
Typhoon

Banja Luka - Laktasi - Gradiska Street race 2008

Recommended Posts

Guest admgti
Pa kad ste već gledali kakav se problem bio javiti :rolleyes:

pa hebi ga gledali smo auto iznutra ja i frend bio ja u plavom dresu chelsea nisam zna koji si al je alfa dobra frzopova i najjjaca ce da bude

Guest admgti
evo nesto od mene.drugo mjesto tuning i styling laktasi. a evo sta dario konopek ima u gepeku.lol

071008123651kw8.th.jpg 070608165438gs6.th.jpg 070608165458wc9.th.jpg 070608165517hw4.th.jpg

jel tvoj onaj plavi vr6

pa hebi ga gledali smo auto iznutra ja i frend bio ja u plavom dresu chelsea nisam zna koji si al je alfa dobra frzopova i najjjaca ce da bude

Pa ako nisi zna moga si pitat ''čija je ovo karampana'' :lol2 niko te nebi ugrizao

Alfa je čista perverzija,a bilo bi čudo da nije koliko je Marko uložio u nju krvi,znoja,volje,znanja,iskustva... :palacg

Je,Draganova je plava duja VR6

Guest admgti

a jebi ga vec ima ina 402 6-7.09 2008 pa onda cemo pricat i sta popit bas mi danas frend prebacio kad si poteza sa beljom iz mostara sa g60 na autoputu.Marko Frzop je kralj i svaka mu cast

Edited by admgti

eto kolega dobio si odgovor da moja duja je plava vr6.slaven ti je odgovorio.slavene tebi jedan veliki RESPECT od mene.buraz kaze da si ispravan lik i da ti je duja fantasticna.a alfa to netreba komentirat.alfa do jaja a vozac svaka mu cast pravi zajebant koliko sam skuzio.

a jebi ga vec ima ina 402 6-7.09 2008 pa onda cemo pricat i sta popit bas mi danas frend prebacio kad si poteza sa beljom iz mostara sa g60 na autoputu.Marko Frzop je kralj i svaka mu cast

Kako ću ja doći do te snimke...???

alfa do jaja a vozac svaka mu cast pravi zajebant koliko sam skuzio.

trebo si nas u kninu viditi :rotfl:lol2

p.s.

joj sad sam se sjetio....... :angry:

pa hostese su bile tako lose da sam mislija da cure okopavaju kukuruz uz auto put a ne da su po sluzbenoj duznosti tamo :palacd

Edited by corrador

da to sam i ja cuo za hostese,kaze vr6 pover da cu prale auto kao da....ma nezam,,,ko da noge peru :zid:zid

ma ljudi sve to ok.jebo hostese al meni bilo zao sibencana i alfe sto izgubi od onog audija.nisam zalio toliko ni kad je hrvatska izgubila od turske.sto se tice alfe vjerujem da ce decki odradit nju jos bolje da ide.u to nesumnjam.sibencani svaka vam cast.RESPECT

ma ljudi sve to ok.jebo hostese al meni bilo zao sibencana i alfe sto izgubi od onog audija.nisam zalio toliko ni kad je hrvatska izgubila od turske.sto se tice alfe vjerujem da ce decki odradit nju jos bolje da ide.u to nesumnjam.sibencani svaka vam cast.RESPECT

Vlasnik Alfe je prezadovoljan kako auto trenutno ide i ispunio je svoja očekivanja... a da može bolje... vjerovatno može i hoće...

u BL je vozio sa samo 40 ks nitra za slučaj da zafali... :palacg

Ako auto ima još potencijala siguran sam da će ga Marko izvuć iz nje,trenutno mu je na prvom mjestu sigurnost motora jer je previše uloženo da bi samo tako otišao u dim

Ma de bilo je katastrofa... sto se organizacije tice i cijena, npr. pića(10 kn 0.5l VODE). Bilo je dobrih auta... svaka cast slavenu sa Golf 2 VR6... predobro izgleda... Da sam na mjestu decka koji je vozio Alfu nebi dopustio, tj. nebi vozio ponovljenu finalnu trku protiv Ace zbog toga sto je sve bilo ispravno... i starn i sve... a sad cim je njihov Audi zakazao odma ponavljaju. Sto se tice Kone, njegov auto ide 10 sec to je sigurno al nezna on jos to vozit kak treba... sam mi je rekao da prvu razvlači po 60-70 m a trebalo bi 20-ak sam ju ispucat i gotovo... no neke stvari jos nisu jos gotove pa nemoze... A i hic mu je nastimao nitro 10 minuta prije pocetka trke s Acom tak da je i tu imao problema... Imam snimki kad je testirao corsu s nitrom, tamo kad se ide prema tunelu.

Videa ima ovdje dosta: http://www.youtube.com/profile_videos?user=PZSIMA , a ja cu svoje stavit kad nadem vremena.

Slika ima ovdje: http://www.autoklub.gradiska.com/galerije/street2008.html

Guest admgti
Kako ću ja doći do te snimke...???

u mene je na telefonu stavim na you tube pa ti javim kad stavim

u mene je na telefonu stavim na you tube pa ti javim kad stavim

kud ćeš stime na youtube :lol2 daj na mail hehe

a jel ima tko kakvih slika sa styla?trazio sam na netu al nis nema.ima nest sa amk gradiska al to je sve nesto skrto sa slikama.?

Alfa stvarno ubica prava...

svaka cast ...

Konkurencija iz dana u dan sve vise i vise raste , a i svi znate da je u pitanju ni vise ni manje nego lova i samo lova , pa cemo vidjet na kraju ko ce na kraju probit zvucni zid, steta kaj EDI nije bio , a Slavene auto ti je perfekt sve na svom mjestu nema sta , pozdravw ... :zivio

0