0
Trekstor

golf mk4 - obavijest SERVICE JETZ

Recommended Posts

Dali se to nekom već dešavalo i dali je zabrinjavajuče odnosno dali da odem kod mehaničara ili je to vezano za neku

sitnicu tipa ulje ili filtri ili nešto takvo.I stim da detaljni švabi nisu u knjižici od auta uopće to spomenuli.

Dali se to nekom već dešavalo i dali je zabrinjavajuče odnosno dali da odem kod mehaničara ili je to vezano za neku

sitnicu tipa ulje ili filtri ili nešto takvo.I stim da detaljni švabi nisu u knjižici od auta uopće to spomenuli.

obavijestava te da odes na redoviti servis...nista strasno...i ja moram :rolleyes:

Guest TDI BiH

Cuj,nista se ne mora sem umrijeti!!!

MOze se ponistiti ako ti ide na zivce upozoravanja.Nisu ju bez veze stavili ali ima i malo presra..og kod tih automatskih stvari.Nekad i bezveze svira.

Edited by TDI BiH

ma to ponistis i vozis dalje :bravo

a od takvih ne bi nikad kupio auto...pa slobodno ponistavajte :palacg

kako znas ko je taki

kako znas ko je taki

pa cuj...servisna knjizica...i odmah kod tog ovlastenog servisa na pregled vozila...sve se odmah zna kako i sta :palacg

ma dobro svako zna jel pazi na auto i kako pazi i dal češ otić kod ovlaštenog servisera ili češ nekom u garažu da ti to složi u svakom slučaju

totreba riješit.

nego slatki tebi sam vidio auto mislim kod zubaka jel ti možda radiš tamo????

ma dobro svako zna jel pazi na auto i kako pazi i dal češ otić kod ovlaštenog servisera ili češ nekom u garažu da ti to složi u svakom slučaju

totreba riješit.

nego slatki tebi sam vidio auto mislim kod zubaka jel ti možda radiš tamo????

da

pa cuj...servisna knjizica...i odmah kod tog ovlastenog servisa na pregled vozila...sve se odmah zna kako i sta :palacg

sta mislis da ce ti bolje napravit ovlasteni servis nego neko doma u garazi????????

manje vise svi sverceri imaju nekog u ovlastenom servisu,kaj mislis da je njemu prob za gajbu pive lupit zig i servisnu???? :rolleyes:

Guest TDI BiH

Hm,jel ti patis od tih knjizica??

Pa danas manje vise to se da rijesiti kao i sve ostalo,ko da je frka odnijet poznaniku knjizicu u servis i reci mu..de mi pukni par tih potpisa...a auto nije vidjelo servisa.

NAjbolje je kad vec kupujes auto,kupi ili novo ili od poznanika.

Otisli smo u OFF!

Pa danas manje vise to se da rijesiti kao i sve ostalo,ko da je frka odnijet poznaniku knjizicu u servis i reci mu..de mi pukni par tih potpisa...a auto nije vidjelo servisa.

Otisli smo u OFF!

ali onda odes u ovglasteni servis i na elsi vidis sve i svasta cuda radi ta elsa

kad di sta je radjeno tako da ti servisna nije ni potrebna :bravo

moj buraz ima passat 1998 god i ja sam naso sta je mjenjano u njemackoj od 98-2000 god :palacg

elsa je mrak ali to se nemoze vidjet doma :rotfl

ali onda odes u ovglasteni servis i na elsi vidis sve i svasta cuda radi ta elsa

kad di sta je radjeno tako da ti servisna nije ni potrebna :bravo

moj buraz ima passat 1998 god i ja sam naso sta je mjenjano u njemackoj od 98-2000 god :palacg

elsa je mrak ali to se nemoze vidjet doma :rotfl

Kolko bi kostala takva provjera? Moj je od 2000 do 2003 sve u VW servisiran pa me zanima sto je sve mjenjano

Kolko bi kostala takva provjera? Moj je od 2000 do 2003 sve u VW servisiran pa me zanima sto je sve mjenjano

pm

Otisli smo u OFF!

a zasto se ne cudim ovakom odgovoru...dolje u BiH nit ne pomisljam kupovat auto tako da mi je tvoj odg svejedan(da ne bi mislio, i ja sam sam odozdo)...

EOD od mene, jer sam otiso u OT :zivio

Pričamo o poništavanju servisnog intervala?

Bilo na forumu

E, da, i zakaj ne poništiti ako ne mijenjaš ulje svakih 15tkm (mislim da je tako na G4)

Pričamo o poništavanju servisnog intervala?

Bilo na forumu

E, da, i zakaj ne poništiti ako ne mijenjaš ulje svakih 15tkm (mislim da je tako na G4)

nemam sta ponistavat...lijepo skupim novac i na servis...nisu to bzvz tako napravili :rolleyes:

da ne otvvarama temu pa da tu pitam...

sad meni nes slicno javlja svaki put kad se pali,pise SERVICE INSP.

brijem da je to...

to se onda isto treba na servis odfurat?... :)

ako ga servisiras po ovl servisima DA odfuraj ga. Ako zelis ustedit koju kunu i imas provjerenog meštra onda je to mozda bolja opcija.... a to se ionako poništi preko tipki na tabli...

ako ga servisiras po ovl servisima DA odfuraj ga. Ako zelis ustedit koju kunu i imas provjerenog meštra onda je to mozda bolja opcija.... a to se ionako poništi preko tipki na tabli...

ide 14. kod mestra :):palacg

0