MarioIV 11 Posted June 30, 2008 (edited) Ljusti mi se lak taj bezbojni sa prednje i zadnje lajsne na braniku. E sad, ja se nemrem sjetiti clana sa bjelim golfoom iz austrije. On je imao taj lak. Zanima me kolko kosta i kako se nanosi. EDIT: kolko kosta ona boja u stiku il maloj bocici za pokrivanje tockica od kamencica?Takoder vw Edited June 30, 2008 by MarioTDI Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted June 30, 2008 reci koje lajsne mislis i koju povrsinu hoces lakirati? i na kojem autu? ima tu nekoliko "trikova"! na hrapavim dijelovima g3 branika ili lajsni po vratima sa ja ovo sve probao: crna krema za cipele (jeftino i drzi samo par tjedana) bumperspray od motip (super, drzao vise od godinu dana, ali prije lakiranja mora povrsina jako cista biti, logicno) black body paint od innotec (nabolji spray/lak ali jako tekuc i jeben za spricanje ako nemas iskustva) sonax xtreme nano kunststoffgel (koristim vec cijelu godinu i jako zadovoljan, kao da urksrno jaje sa spekom namazes, tako lijepo izgleda, kao novo =) do sad sam sa tim najzadovoljniji...) Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted June 30, 2008 E odlicno sto ima dosta tih stvari za sredivanje, mislim da bude rezultata Radi se o Golfu IV, hrapave plastike...ma isto kao i na trici,ona tockasta plastika evo i slika kako sve to izgleda odo sad odma probat sa ovim za cipele Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted June 30, 2008 mogu sve tri mogucnosti sto sam ti napisao... Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 30, 2008 (edited) Ja sam ih na svojoj Škodi octavi farbo prije par tjedana pošto su izgubile boju a zadnje se počele ljuštit! Prvo sam ih skinuo, pa fino ošmirglo lagano , onda opro (odmastio) pa nakon toga plastic praimer i onda mat crnu boju na njih i ispale koda su iz tvornice izašle!! Edit : tako sam si farbo zadnji branik, retrovizore i kvake na jetti!! Edited June 30, 2008 by spoky Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted June 30, 2008 Prvo sam ih skinuo, pa fino ošmirglo lagano , onda opro (odmastio) pa nakon toga plastic praimer i onda mat crnu boju na njih Samo tako kako je spoky napisao i nikako drukčije to ne ide. Nikakva kemija sa kremom za cipele ili slično. Ništa ti neče valjati, dok ne skineš cjeli sloj koji se ljušti. Ne vredi ti mazati preko sloja koji se ljušti, jer če sve što si namazao odpadati sa slojem boje Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted June 30, 2008 Ja sam prije mazo s nekim sredstvom od Sonxa kao za obnavljanje plastika i samo sam još veču glupost napravio nakon par pranja se počne ljuštit!! Share this post Link to post Share on other sites