0
Jandro

Detaljno pranje Bore

Recommended Posts

moj je ist vaki ................. mislim kao one prve 3-4 slike stalno prljav

svaka cast coviku ja bi poludio nakon vanjskog pranja a ne svega ostalog :respekt

Pre bolesno, placam 500kn ko mi to isto napravi na mom golfu starom 15g. pa ga prodam pod 96.g :lol2

svaka cast liku, stvarno treba volje, vremena a i novaca za ovak nest... :respekt

nemam rijeci :mellow:

liku stvarno ogromni :respekt

mislio sam da glancam auto al kad sam njega vidio.... morat cu se vise potrudit :palacg

za ovo je stvarno trebalo dosta vremena...

tek sad sam skuzio da su jandro i misko stavili isti topic.... :palacd

Edited by TOMZG

auuuu, tek sad vidim koliko mi je prljav auto, a i nemam tih 127 sredstava za čišćenje

A sta reci nego :respekt Lijepa je bora, ista moja samo malo slabija oprema i starija.

Svaka čast čovjeku. :palacg

Inače nije to toliki problem, samo treba imat love i znanja za sve te šampone, paste za poliranje itd., volje i vremena.

A meni se ljudi čude kad im velim da perem auto sat i pol. 40min vanjsko, 20min felge, 30min unutrašnjost.

Da ti isti ljudi vide ovo rekli bi da je lik spreman za Vrapče :D Al strašno kaj je napravil iz Bore...

kaj mislite kolko bi kostao ovakav tretman kod tog frajera :)

ne bi rekao ispod nekih 200E najmanje...

ne bi rekao ispod nekih 200E najmanje...

Bar 500€...

unutarnje je kemijsko ciscenje,stoj ovisno gdje i kod koga od 300 do 500kn,izvana isto tak.meni kolega lakirer trazi 1000kn za mog golfa...

al opet liku svaka cast

znam neke decke s jakusevca koji bi rado imali ovakvog frenda :D

Da imam stalne musterije, mislim da bih bez beda mogao zivjet od toga, moja cijena bi bila 1500kn, naravno ovisno o tome koliko je posla na vanjskom laku... :rolleyes:

zivjet od toga, moja cijena bi bila ........:rolleyes:

u zadnje vrijeme si postao nesto skuplji??? :lol2

u zadnje vrijeme si postao nesto skuplji??? :lol2

he he, ajd zbroji sve sto frajer koristi pa si na papir stavi kolko je potroseno + ruke :palacg

Ja bi drage volje krenuo u takvu akciju samo kad bi znao gdje kupiti ta sredstva koja on koristi plus nemam onu makita polirku !

Najvise me zanima ono s cim je mazao armaturu jer vidim da nije nimalo masno na kraju a opet je osvjezio s tim skroz onu plastiku i sve one polir gluposti.,,

Ja bi drage volje krenuo u takvu akciju samo kad bi znao gdje kupiti ta sredstva koja on koristi plus nemam onu makita polirku !

Najvise me zanima ono s cim je mazao armaturu jer vidim da nije nimalo masno na kraju a opet je osvjezio s tim skroz onu plastiku i sve one polir gluposti.,,

:palacg U ZG ima trgovina sa Sonax kozmetikom za kola, probaj bacit search...

Hmm zanima me koja je to boja na bori,jer planiram svojeg pofarbati,pa bi ga htio u takvu crnu sa zrncima ,prekrasna mi je boja....

Da ljepo on to pocisti,al kolko sredstva cisti uhh to i kosta.

inace ja sam isoa na svoju odogovornost i imao sam mali nered u autu i uzeo sam zicanu kefu onu najfiniju ;) i prezadovljan sam bio rezultatom,sam dobro sven veli da mi je ta polirka

a skim bi bilo najpamenije pragove i stokove oprati od te zmazaonoce ? , bas bi mogli otovrit jedan topic kako njegujemo vozila,pa da cujemo neke savjete i trikove :)

@motaboy-mislim da znam na koji ducan mislis ali cini mi se da ovaj sa borom nije koristio njihova sredstva ako sam dobro pratio!

e da i kakva je to zuta odnosno zelena guma ili sto vec kojom obojica od ovih idu po autu ili sto vec rade ???

da se i ja pohvalim, jucer mi vrag nije dao mira i reko idem ja probat nes napravit pa sam ocistio donekle detaljno motorni prostor i mogu reci da sam i vise nego zadovoljan. To je sada najcisci dio moga auta :rotfl Odmastio sve masne dijelove ( srecom nije ih bilo puno ) oprao sve i obrisao posebnom krpom i to je to, sve je suho cisto i nije nimalo masno jer nisam koristio nikakve cockpit sprejeve koje ekipa inace koristi kad cisti ovakve stvari.

k74h8xh.jpg

m2z7j4.jpg

10gdkaw.jpg

p8yqk5f.jpg

1jfat4w.jpg

Naravno s moje strane ovo moze i puno bolje, ipak mi je ovo prvi put !

Hmm zanima me koja je to boja na bori,jer planiram svojeg pofarbati,pa bi ga htio u takvu crnu sa zrncima ,prekrasna mi je boja....

Da ljepo on to pocisti,al kolko sredstva cisti uhh to i kosta.

inace ja sam isoa na svoju odogovornost i imao sam mali nered u autu i uzeo sam zicanu kefu onu najfiniju ;) i prezadovljan sam bio rezultatom,sam dobro sven veli da mi je ta polirka

a skim bi bilo najpamenije pragove i stokove oprati od te zmazaonoce ? , bas bi mogli otovrit jedan topic kako njegujemo vozila,pa da cujemo neke savjete i trikove :)

andy svaka čast otvoreno u OT! :respekt

bravo, sven, precisto! :D

evo i mog ciscenja motornog prostora otprije par god:

-izgledalo je ovako:

motor_prije.jpg

-a nakon pranja):

golf_motor.jpg

golf_dohc.jpg

-koristen pribor:

-valvoline sprej za pranje motora

-faks helizim superaktiv :D

-miniwash