TROJKA 2 Posted July 6, 2008 dakle imam pitanje vrlo jednostavno ali ja ga neznam, ovako zatvorio bih zadnju haubu na golf III 5 vrata ali kako napraviti neki prekidac ili nesto da ga mogu otvarati iznutra molio bi malo vece objasnjenje,thx Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted July 6, 2008 Na stangicu ili ti polugu koja otvara zadnja vrata stavis motoric od centraknog zakljucavanja.On mora biti u otvorenom tj. otkljucanom polozaju, spojis ga na struju i stavis tipkalo, tako kag ga stisnes motoric se zakljuca i ovori ti vrata. Share this post Link to post Share on other sites
sanel_g3 1 Posted July 6, 2008 imaš orginal motorić baš za to.ja sam sebi uzimao u ap studiu,350kn ak budeš skidao i brisač onda si iskoristiš njegovu instalaciju da nemoraš vući druge žice Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 6, 2008 glupo je davat 350kn za te u ap studiu kad mozes kupit motoric centralnog (koji sluzi svrsi) za 50kn. imam ih ja Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted July 6, 2008 glupo je davat 350kn za te u ap studiu kad mozes kupit motoric centralnog (koji sluzi svrsi) za 50kn. imam ih ja upravo tako, kod mene je taj motorić i sve radi bez greške Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted June 7, 2010 posto mi je topic lockan nastavit cu pisat ovdje. bramba je napisao da se moze nest skombinirat ako imam gumb na daljenskom. Na daljenskom imam gumb za gepek i treba mi samo motoric.Znaci mogu kupit motoric,spojit ga i onda sve radi?ne kuzim to,kako moze bilo koji motoric radit sa mojim daljenskim? Motorić možeš stavit bilo koji, on obavlja samo svoju funkciju, znači da otvara i zatvara! A dalje sve se riješava na centralnoj jedinici(ona kuticija iz koje idu žice).. Znači motorić nema nikakve veze s daljiskim! BTW; imaš motorića za kupit na njuškalu po 50kn/komad! Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 23, 2010 (edited) Na stangicu ili ti polugu koja otvara zadnja vrata stavis motoric od centraknog zakljucavanja.On mora biti u otvorenom tj. otkljucanom polozaju, spojis ga na struju i stavis tipkalo, tako kag ga stisnes motoric se zakljuca i ovori ti vrata. dali mi netko može ovo pojasniti ne razumijem kako stavit motorić od centralnog na polugu? Edit: dali možda netko ima kakvu sliku ili shemu kako bi to trebalo izgledat? Edited June 23, 2010 by 0r25357 Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted June 23, 2010 motoric nije problem iskemijat samo na polugicu koja otvara gepekt spojis motoric od centralnog zakljucavanja ja sam napravio da mogu stelat duljinu polugice a instalaciju sam provuko kompletno drugu zicu do table samo jednu zicu amasu s motorica spoji na zadnji brisac jer ak spojis sam na haubu nece imat dobar kontakt a zicu kojusi vuko do table spoji na motoric i ubacis tastaer ili prekidacic koji provodi struju sam dok drzis stisnut i na plus negdje meninje bilo lako za pola sata sam slozio Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 23, 2010 (edited) motoric nije problem iskemijat samo na polugicu koja otvara gepekt spojis motoric od centralnog zakljucavanja ja sam napravio da mogu stelat duljinu polugice a instalaciju sam provuko kompletno drugu zicu do table samo jednu zicu amasu s motorica spoji na zadnji brisac jer ak spojis sam na haubu nece imat dobar kontakt a zicu kojusi vuko do table spoji na motoric i ubacis tastaer ili prekidacic koji provodi struju sam dok drzis stisnut i na plus negdje meninje bilo lako za pola sata sam slozio ma lako je meni instalaciju tj. struju spojit nego mi je problem taj motorić kako ga pričvrstit itd? Edited June 23, 2010 by 0r25357 Share this post Link to post Share on other sites
josip rugvica 0 Posted June 24, 2010 ma sam napravis neki limeni nosac na koji ces stavit motoric i ucvrstis motoric na haubu da stoji uspravno u odnosu na bravu budem sliko sutra pa stavim Share this post Link to post Share on other sites
vwgolf3 0 Posted June 24, 2010 najjednostavnije je s motorićem od centralnog! imao frend viška dok sam imo tricu pa si i ja to spojio, tipkalo obično koje ti pusti struju samo dok ga držiš, znači ne sklopka, a iza onu štangicu iz motorića samo zašarafiš za sajlu za otvaranje gepeka inače, mislim čak da ima rupa viška u gepeku, da sam ušarafio motorić u lim, sve bilo ko serijski i nikad nikakvih problema Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 24, 2010 dali mi netko može ovo pojasniti ne razumijem kako stavit motorić od centralnog na polugu? Edit: dali možda netko ima kakvu sliku ili shemu kako bi to trebalo izgledat? stavim ja sliku kako to izgleda.... cek mislim da ima uslikano kad sam to radio... ..stavim sliku uglavnom Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 24, 2010 (edited) Ma to sam i mislio uzet plus sa upaljača i spojit na tipkalo a od tipkala do bunkera stavit jednu žicu,masu sa brisača,a daljinski samo žicu spojit na ovaj plus i to je to... nego baš me zanima više ovaj mehanički dio tj. kako bi taj motorić izgledao postavljen pa bi bio zahvalan ako netko može stavit sliku! EDIT: dali je to ovakav motorić? Edited June 24, 2010 by 0r25357 Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 24, 2010 da takav ne treba ti ništa drugo to ti je dovoljno Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 24, 2010 da takav ne treba ti ništa drugo to ti je dovoljno dali ima netko takav motorić za prodat,ovi sa interneta se ne javljaju??? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 24, 2010 dali ima netko takav motorić za prodat,ovi sa interneta se ne javljaju??? poslao ti pm,nisam vidio da si tu pisao. Odi u dvorište HAK-a i ima ti lik tamo, ako ne znaš kako može ti i on ugraditi Share this post Link to post Share on other sites
max300f 0 Posted June 24, 2010 poslao ti pm,nisam vidio da si tu pisao. Odi u dvorište HAK-a i ima ti lik tamo, ako ne znaš kako može ti i on ugraditi ma ne... meni je to gušt ugrađivat sam... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted June 24, 2010 evo ga stari znam da sam ja napravio to sve i stavio ovdje evo pa da znas otprilike http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=25038 Share this post Link to post Share on other sites