Guest admgti Posted July 10, 2008 Kad ce se meni izbrisat ovih 20% upozerenja bio bih red sunce mu zarko poljubim ide mi na zivce ovo 20% zato bih zamolio admina ako moze da izbrise a ako ne onda nek stoji pozzzz Share this post Link to post Share on other sites
Guest MarinST Posted July 11, 2008 Makar i ban na jedan dan, ovi warn me podsjeca na to kao da sam neki delikvent Share this post Link to post Share on other sites
Guest admgti Posted July 11, 2008 otkad sam se prijavio ovo stoji i vazda mi oko leti na ovo 20% al sta je tu je Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted July 11, 2008 Ajde ajde, ne vristite. Tu su da vas podsjecaju na "zajebe". Share this post Link to post Share on other sites
Guest admgti Posted July 11, 2008 a znam al vec duze vrime nisam nis zajeba matavr6 Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted July 11, 2008 a znam al vec duze vrime nisam nis zajeba matavr6 A vjerujem, al neznam da se to tako "brise", mislim da se moraju popuniti sve "kockice", slijedi ban, i onda si tek "clean". Bar tako mislim Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 11, 2008 Jednostavno....napravi još *ranja da napuniš sto posto,malo te baniraju i opet krećeš od nule Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted July 11, 2008 pa kaj ak imas 20%.....kolkoih drugi tek imaju i ne smeta im.....za skidanje pitaj direktno onog ko ti je stavio... Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted July 11, 2008 u 4 godine nijedan warn nisam dobio Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted July 11, 2008 pa kaj ak imas 20%.....kolkoih drugi tek imaju i ne smeta im.....za skidanje pitaj direktno onog ko ti je stavio... fog je kriv bar je meni on puknul tih 20 procenti... ali stvarno, peče me za oči kad god pogledam... al ak kažete da treba npuniti do 100, to ne mislim radit, i ovo je slučajno bilo, alkohol je sudjeloval... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 11, 2008 ne moze se obrisati , mora se napuniti do kraja pa si onda clean poslije bana meni je jos uvijek 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest admgti Posted July 11, 2008 Ok no frks nek stoji onda Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted July 11, 2008 mislim nije prob brisanja.....prob je kak tih 100% brzo i kvalitetno dobit bez dozivotnog bana... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted July 11, 2008 (edited) 20% vise manje... ja sam zbog sig-a dobio... Edited July 11, 2008 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Guest admgti Posted July 11, 2008 ok ako nemoze onda nek stoji pozzzz Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 12, 2008 Warned by Notes TheFog Warned on Feb 21 2008, 07:31 AM Added to warn level profil warn se ne mice (smanjuje)! Share this post Link to post Share on other sites