MarioIV 11 Posted July 13, 2008 (edited) eto, posto zaista to nemrem objasnit, snimio sam i uploadao na youtube, problem se pojavljuje na kraju filmica, znaci abs,esp ostaju goriti a ove blicaju i ono cudo pisti inace 10 puta zaredom se greska pojavljuje a nekad nista kao sad ak tko zna rijesenje, spojen auto bio na vag-com 0 bodova zaista bih bi zahvalan na bilo kakvoj pomoci jer rijesenje od ovih lokalnih majstora nitko nezna. Nisu jos imali vaki problem video Edited July 13, 2008 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 13, 2008 (edited) kuckaju mi releji tj. dam kontakt kucne nesto, oduzmem kontakt kucne nesto, poagse mi se lampice razne kucne, gasi mi se svjetlo u kabini kucne nesto..zasto, zbog cega? pa prije toga niceg nije bilo jebemu aaaaaaaaaa jebem ti auto nikako da bude full ispravan Edited July 13, 2008 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 16, 2008 Ima tko kakvu ideju? od jutros auto nemogu upalit. Nikako naime kad okrenem kljuc do kraja(lprobelm opisan gore) auto vergla onako neujednaceno kao da je aku prazan.kao da neki relej ne daje struju probao 40 puta kljuc okrenut i nece lampice pogasit akumulator je perfektan. nema mane sta sad da radim...jos cu ga morat slepat do majstora kad ga nemogu upalit. kad na dijagnostici nista ne pokazuje. opce mi nije jasno sta da radim Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted July 16, 2008 Po svem što si napisao mislim da te sat zeza.. imao slučaj da se g IV samo ugasio i više ne pali.. bitno je da su lampice blicale, zujalica radila al to sve nikakve veze s vezom nije imalo.. malo blica malo ne, pa se sve upale pa ugase , pa kazaljke počnu titrat i micat se itd.. Share this post Link to post Share on other sites
alen 0 Posted July 17, 2008 daj si pogledaj osigurac od kompjutora,meni je moj pregorio i auto je verglao i nije htio upaliti,zamijenio ga i odmah upalio Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 17, 2008 0 bodova . Gledao sve osigurace, cijeli motorni prostor s wd-40 prespricao. Cijelu bocu potrosio auto jos stoji u garazi. nemam vremena ga šlepat bilogdje. ali zato kad ga upalim(jednog lijepog dana ) ima da mu dušu izvadim sa cepanjem bit ce 100% pedal of the metal jao, nezna sta ga ceka @vr-turbo pa samo mi to treba da mu sat otisao. kako bih to mogao provjerit? e jebemti ja auto Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted July 18, 2008 bit ce 100% pedal of the metal jao, nezna sta ga ceka Kaze se "pedal to the metal" Nemoj zamjeriti, pijan sam pa baljezgam Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 18, 2008 (edited) Kaze se "pedal to the metal Nemoj zamjeriti, pijan sam pa baljezgam pa nisam ni ja daleko BIO Edited July 18, 2008 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted July 18, 2008 pa samo mi to treba da mu sat otisao. kako bih to mogao provjerit? e jebemti ja auto Ak ti lampice blinkaju i npr.sad kad bi dao kontakt i auto ne pali, izvadi svoj sat van(nije teško) i stavi od gIV ispravan...posudi od nekog al nemoj palit auto jer ti naravno neće uspjet zbog imobilajzera...bitno ti je da vidiš kak će ti se lampice pokazat... malo je zeznuto to kaj je moguće problem u nećem drugom doveo do tog da ti je sat crko pa bi mogo i posuđeni, u tom slučaju možda ipak bolja ideja stavit tvoj sat u neki drugi gIV i ak ti lapice blinkaju i na tom autu krepo ti sat Share this post Link to post Share on other sites