1 1
LamaMk1

helpić oko looka golfija....

Recommended Posts

ljudi... dajte prijedloge kako polakirati prednji kraj.... ja i buraz imamo šemu da složimo mrežice u braniku lip i masku u crnu boju, a oko maske napraviti crvenu traku(na braniku) jedini mi je problem onda zadnji spojler... treba vidjeti kako bi on stajao gore u boji auta, ili kombinirati sa crnom bojom(radi prednjeg kraja)....

tu su vam slike sa ipom i spojlerom ali bez naših zamisli jer se ja neznam igrat u PS-u, pa vi vidite šta bi bilo najbolje po vašem mišljenju...

P1010334.jpg

P1010337-1.jpg

P1010336.jpg

P1010338.jpg

P1010340.jpg

P1010341.jpg

jesi nabavio krovni od M7??? :P

ja osobni nebi taj prednji lip stavio...nikak ne pase..mozda da se spoji s branikom.al ak stavis lip onda ti na ostalom autu fale pragovi i str.lip..

ako stavlajs lip polakiraj ga u boju auta i ostavi tako , po meni od tih kombinacija boja rjetko koja valja

da spojler, i lip su kupljeni od dragana... trebale su i obrve bit u kompletu, ali nećemo stavljat obrve jer se ne vide žmigavci od njih...

a mislim daćemo ipak farbat kombinaciju... a pragove i zadnji lip ćemo već nać... meni ovaj prednji kraj na slikama 2,3,4 izgleda pre jebeno, a mislim da bi ova kombinacija boja izgledala jako dobro...uglavnom vidjet ćemo... još ako legnu tamni štopovi i tamni prednji farovi... to će izgledat prebolesno...

ima ti jedan frend doma pragove i str.lip...vidjet cu za koju lovu pa ti javim

gledajuci s boka taj lip nikako ne stoji,ljepse je bez njega...

ostavi samo krovni :palacg

Ja nebi stavio te plastike ni pod razno. Vidio sam jućer taj lip i nije mi baš nešto. Mislim ako voliš ok ali ja nebi.NHF :palacg

A ja bi ga za poćetak opral. :lol2

A onda poslikal i u photoshopu dalje dotjeral.

A četvorka je najljepša kada se tvornićke plastike pofarbajuu boju auta.

Jedino taj zadnji spoiler, a ove mrežice i to nebih stavaljo.

Tvoj izbor. :palacg

Lip je heben dok se polakira u boju vozila, ima jedna crvena cetvorka koja se voza po Ivanicu s tim lipom i stvarno dobro izgleda! Ovako jos ne djeluje dobro!

ovo šta si rekao za prednji kraj da ti je plan, znači mrežice i lip frend ima tako na četvorci složeno i meni osobno dobro izgleda

jady, jel budu pasali pragovi i zadnji lip na ovaj prednji???

pragovi su ti kao r32 style,samo malo duzi.a str.lip je u biti nastavak tipa rieger tuning kratka verzija...str.lip je je na braniku montiran i ide samo kao komplet sa pragovima...samo cijenu nisam saznao..

lip je ak se dobro sjecam ovak nes..

http://www.golf-4-tuning.de/components/com...atz-golf-iv.jpg

a pragovi slicni ovima...samo vise ravna ploha

http://fulda-cruise.de/golfiv/winterfront1.JPG

http://www.pro-street-store.de/999035/Uplo...wellerGolf3.jpg

Krovni definitivno, najbolje u boju auta.

Mrežice u braniku - to još nisam vidio al mislim da bi ok zgledalo (to misliš onak ko na R32?)

Prednji lip nikako, pogotovo ak nejdeš na plastik-fantastik il nekaj slično.

Obrve nemoj stavljat al ne zbog žmigavaca nego zbog toga kaj su to - obrve :)

Jebo žmigavce, ja imam bad look pa ne smeta ni svjetlima ni žmigavcima

Vidim da se radi i planira, a to je pohvalno :palacg

EDIT: sad vidim Jady-jev post. Jaooo :bag:

Edited by Nick

ma niste me skužili... nebi ja stavljao mrežice, iako to nije loša ideja, zato kaj uskoro idemo po front mount intercooler...pa bi on bolje funkcionirao..

ja bi farbao ove maskice plastične u braniku, masku, i lip u crnu boju, a oko maske na braniku bi napravio crvenu crtu... a zadnji spojler bi dosta dobro izgledao crn, zato kaj bi pragovi i zadnji lip bili crni onda i naravno šajbe onda bi išle zatamnjene na auto...

čekam da mi se djpicek javi, rekao je da će mi u photoshopu napravit moju zamisao, čisto da vidim kako bi to izgledalo...

kaj ne mislis da ce ti autic bit pretamni???

ne bit će MRAK!!!!!.. tj kmica.... lol...

meni bi se sve to sviđalo... crno-zeleno bi bilo super

Najbolja kombinacija za taj auto je oglasnik-prodaja :lol2 :lol2 :lol2 šala!

e sorry ali meni se to ne sviđa bash

Zasto ne prednji V6 lip, zadnji V6 lip,V6 spojler na gepek i nekakvi diskretni lonac...Prednji GTI edition farovi li nesto slicno, zadnji USA gti/r32 farovi itd

Najbolja kombinacija za taj auto je oglasnik-prodaja :lol2 :lol2 :lol2 šala!

ti debeli šuti....

e sorry ali meni se to ne sviđa bash

Zasto ne prednji V6 lip, zadnji V6 lip,V6 spojler na gepek i nekakvi diskretni lonac...Prednji GTI edition farovi li nesto slicno, zadnji USA gti/r32 farovi itd

neznam ako mislimo na isti prednji lip, onda ću reć da mi se taj ne sviđa baš... a zadnji lip i zadnji spojler od v6 nisam vidio...

a prednji farovi će bit nešto jebeno i rijetko ako se buraz odluči na tu opciju...

jabi eventualno stavio pragove od r32 i onaj stražnji lip kaj sam već gore stavio...

a ono što bi ja radio je: cijeli bodykit od r32 golfa i bok...

ali ovo će bit dobro...opet bolje neg standard...

1 1