0
Speedy-RI

Kontrolne table

Recommended Posts

Ja mislim da ce Pero najbolje znati odgovor na pitanje, no ako jos netko zna neka pomaze.

Dali u golfa 3 stane kontrolna od golfa 4 i od golfa 5, i ako se njih mijenja mora li se cijela elektronika i motor mijenjati? :huh: :look:

Dali u golfa 3 stane kontrolna od golfa 4 i od golfa 5, i ako se njih mijenja mora li se cijela elektronika i motor mijenjati? :huh: :look:

Za??to bi se motor morao mijenjati :D:respekt:

Normalno da sve stane ali uz malo ili puno korigiranja nosača, ventilacije (to najvi??e), struja se ba?? i ne mora puno kemijati ali ako hoće?? i sat od trojke/četvorke onda mora?? dosta toga izvesti.

Da ima posla oko toga, ima, ali sve se da uz malo truda :)

treba ti adapter za G4-kontrolu... e jel sad taj adapter ima i za G5-kontrolu pojma nemam... davac za gorivo moras ili promjenuti ili ga samo okrenuti... znam da je tak nes bilo...

A ako bi ja stavio sada kontrolnu od golfa 5 recimo, bubam bezveze, dali bi se kasnije moglo bez problema ubaciti masinu od g5? :huh:

Tabla kao sama tabla nema ti veze s motorom ispod haube. Sto se tice naknadnog stavljanja motora onda ti uz tablu treba kompjuter,satovi i kontakt brava s kodiranim kljucem (naravno od tog automobila tj motora).

Jedino moza gabariti tabli budi mali problem.. prvenstveno mislim na sirinu izmedju A-nosacaa a i eventualno povrsina same table od pocetka do sajbe je nesto duza neg kod eto G3.

Pero zna sve :D

Imam i ja jedno pitanje na tu temu!! Ja bi u svoju trojkicu ubacila tablu od četvorke... i vurice i sve... a uskoro ću mjenjat svoj 1.8 motor- stavit ću vr6...

pa me zanima jel će ić to sve skupa? kaj treba napravit i nabavit sve? thanx

Znam ja da pero zna sve, ali nikako da nesto napise :(

Ma ajde ako su uspjeli u Tominu duju strapti od Fabije valjda bi moglo i ovo ovdje :huh:

Kad smo na toj temi mene samo zanima kak se na dvojki otvori ona tabla od brzinomjera?danas sam samo gledal i nebi htel ni??t htel prčkati da ne pomrdam bezveze(inače bi si htel staviti druge folije na km/h sat pa zato pitam)

Ima?? 6 ??arafčića na zadnjoj strani sata koja kad skine??, odstrani?? i onu elekt. foliju pa ti poslje sve ide dolje bez jebe :)

da bi izvaio satove moras prvo skinut svu onu plastiku ispred na koju je nakalabit i radio i svi oni prekidaci

0