Speedy-RI 0 Posted April 8, 2006 Ja mislim da ce Pero najbolje znati odgovor na pitanje, no ako jos netko zna neka pomaze. Dali u golfa 3 stane kontrolna od golfa 4 i od golfa 5, i ako se njih mijenja mora li se cijela elektronika i motor mijenjati? :look: Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted April 8, 2006 Dali u golfa 3 stane kontrolna od golfa 4 i od golfa 5, i ako se njih mijenja mora li se cijela elektronika i motor mijenjati? :look: Za??to bi se motor morao mijenjati : Normalno da sve stane ali uz malo ili puno korigiranja nosača, ventilacije (to najvi??e), struja se ba?? i ne mora puno kemijati ali ako hoće?? i sat od trojke/četvorke onda mora?? dosta toga izvesti. Da ima posla oko toga, ima, ali sve se da uz malo truda Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted April 8, 2006 treba ti adapter za G4-kontrolu... e jel sad taj adapter ima i za G5-kontrolu pojma nemam... davac za gorivo moras ili promjenuti ili ga samo okrenuti... znam da je tak nes bilo... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 8, 2006 A ako bi ja stavio sada kontrolnu od golfa 5 recimo, bubam bezveze, dali bi se kasnije moglo bez problema ubaciti masinu od g5? Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted April 8, 2006 a zasto ne bi moglo??? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 8, 2006 Pa neznam nista o tome zato i pitam Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 9, 2006 Tabla kao sama tabla nema ti veze s motorom ispod haube. Sto se tice naknadnog stavljanja motora onda ti uz tablu treba kompjuter,satovi i kontakt brava s kodiranim kljucem (naravno od tog automobila tj motora). Jedino moza gabariti tabli budi mali problem.. prvenstveno mislim na sirinu izmedju A-nosacaa a i eventualno povrsina same table od pocetka do sajbe je nesto duza neg kod eto G3. Pero zna sve Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted April 9, 2006 Imam i ja jedno pitanje na tu temu!! Ja bi u svoju trojkicu ubacila tablu od četvorke... i vurice i sve... a uskoro ću mjenjat svoj 1.8 motor- stavit ću vr6... pa me zanima jel će ić to sve skupa? kaj treba napravit i nabavit sve? thanx Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 9, 2006 Znam ja da pero zna sve, ali nikako da nesto napise Ma ajde ako su uspjeli u Tominu duju strapti od Fabije valjda bi moglo i ovo ovdje Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted July 31, 2006 Kad smo na toj temi mene samo zanima kak se na dvojki otvori ona tabla od brzinomjera?danas sam samo gledal i nebi htel ni??t htel prčkati da ne pomrdam bezveze(inače bi si htel staviti druge folije na km/h sat pa zato pitam) Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted July 31, 2006 Ima?? 6 ??arafčića na zadnjoj strani sata koja kad skine??, odstrani?? i onu elekt. foliju pa ti poslje sve ide dolje bez jebe Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted July 31, 2006 a s prednje strane su samo dva? barem tak kod mene... Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted August 3, 2006 da bi izvaio satove moras prvo skinut svu onu plastiku ispred na koju je nakalabit i radio i svi oni prekidaci Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted August 29, 2006 A jel folije ima??,ili kupuje???Ili mo??da pravi?? sam !? Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted August 29, 2006 folije mi radi skecco(zapravo on mi radi u corelu a ja si printam) Share this post Link to post Share on other sites
marrac 0 Posted August 29, 2006 Ja sam radio u paint shop pro 9 i ispadnu stvarno odlične. Share this post Link to post Share on other sites