0
Speedy-RI

Kišni kVWarner Tour

Recommended Posts

Dakle sve je pocelo sa otkazivanjem kVWarner Toura i to u petak ako se dobro sjecam oko 2 popodne, i evo kiša lije u Rijeci evo vam jedna slika koja je slikana u petak u 4 popodne da vidite kako je kisa lijevala ko iz kabla

Znaci Rijeka, petak 18.07. 16 sati

mqjf4sf.jpg

yqsdc63.jpg

Rijeka, petak 18.07. 19 sati, vrijeme pocetka kVWarner Toura

8tzq6xh.jpg

I nista posto je bilo tako kisovit dan ja otisao na vrata jadrana na nas standardni meet koji imamo petkom... I odjedamput oko 22 sata navecer zove mene Žac i kaze da su on i Ogy u rijeci, da nisu znali da je otkazan kvwarner tour jer su gledali forum u cetvrtak navecer a onda nije bilo nikakve rijeci o otkazivanju susreta... I nista ja rekao Žacu dolazim po vas... Odem ja po njih i dovezem ih do vrata jadrana i onda su tamo dosli arrow, golfijaner, nik i tonchy, i odvezi ih malo do opatije na cugu i tako... Zao mi je sto nisu nasli smjestaj pa su morali ici u Crikvenicu...

3eb4b94.jpg

7kbymdo.jpg

I onda sljedeci dan se najavio kremni van der bosch (David) da dolazi i njegov prijatelj Jure, ja ih isao docekati na vrata jadrana, posto od svih silnih rijecana sa vw cluba nitko nije mogao jos ici samnom njih docekati jer su ocito svi bili jako zauzeti... I tako upoznao se ja sa Davidom i Juretom i odmah ostao iznenadjen... Znaci predstavnici VW Team Slovenia su imali poklone namjenjene za VWCC, tj. bolje receno za predsjednika kluba Mirota i Foga posto je on tu medju glavnima na forumu. Ali posto njih nije bilo poklone su dali meni i niku i tonchy :) svaka cast na tome.

i2rsxji.jpg

1ffei73.jpg

I ja ih tako malo vodio po Rijeci i odveo ih malo na pizzu i pivu i navecer na plažu, posto su Nik i Tonchy bili na moru oni su nam se pridruzili navecer, znaci jedini od silnih rijecana koji su nam se pridruzili i svaka im cast na tome, jer svima je ocito bilo tesko izdvojiti barem 5 minuta, osim onih koji su radili da upoznaju sloveske kolege...

Danas u nedjelju su bili teski uvjeti na cesti, prvo je padala kisa, i onda je odjedamput pao i snijeg i ledilo je cestu, tako da su prevladavali zimski uvjeti na cesti, cak su obavezna oprema bili lanci :)

Ja ujutro nazvao kremnog (Davida) i otisli malo na automotodrom grobnik, gore se nasli sa Nikom i Tonchy, odgledali jednu utrkicu i otisli na more malo :) Jedva smo se probili po cesti do plaze od tog silnog snijega :)

Evo par slika od danas

oxidl9h.jpg

j207b4.jpg

5qjtd25.jpg

ul9fjjh.jpg

cmh8om.jpg

2vh7ls8.jpg

qx2tskx.jpg

8q23z5l.jpg

la6nvzj.jpg

1xpo.jpg

fp1zoua.jpg

zu3k4dj.jpg

2be3m7.jpg

fkvnv6j.jpg

umf6hbs.jpg

99ach3.jpg

l14rlu9.jpg

pw7knbm.jpg

xwofz61.jpg

djniqi5.jpg

2evwyx.jpg

1oh4o1p.jpg

I evo tek na kraju naseg kišnog kVwarner Toura nam je pocelo dolaziti sunce, tek danas pred vecer :)

tk6qr7t.jpg

72zrwhi.jpg

I moram pohvaliti kolege iz VW Team Slovenia, Davida i Juru jer ljudi su stvarno legende da ne mogu biti vece, stvarno su super ljudi i ocekujte nas uskoro u Sloveniji, nadam se da kod vas nece biti kiša i zimski uvjeti na cesti :)

Dakle ovim putem zahvaljujem se organizatorima koji su u zadnji tren odlucili otkazati kVWarner Tour :)

aaaaaa kako mi je krivo za nedjelju... da sam bar znao pa bi nesto kombinirao :bok

u subotu kasnije stvarno nisam mogao doci :(

A cuj, tko bi znao, makar su i za ovaj vikend najavili kisicu (bar za zg) :mellow::mellow:

Nema veze, ja sam bio kod Fog i opce nisam ostao gladan, vec me covjek odveo na janjetinu :palci:palci

Speedy, svaka cast na trudu, doceku i provodu gostiju... :respekt

Nazalost u subotu navecer nisam mogao doci a u nedjelju sam imao posla sa starim....

Svaka cast Speedy, jedina si osoba u cijeloj Ri-VWsceni koja je odgodila sve svoje obaveze te se odazvala na pomoc, i druzenje sa ekipom iz Slo... a da ne kazem sta je bilo dan prije sa ekipom iz Krapine.... :respekt

Mislim da je Ri-vw sceni i svima nama ostalima, Speedy dobar primjer koji bi nam trebao biti "uzor" u daljnjim ocekivanjima gostiju iz drugih gradova...

Nazalost, on je i jedini koji uz Remixa i Damassu pokusava da ozivi RI-VW meeting, vikendom kojeg mnogobrojni rjecani izbjegavaju u sirokom luku, osobno mislim da 30 min. druzenja i nije neki problem...

Ako mislite ljepit silne naljepnice VW cluba na vase aute , đabe vam sve to kad vam je tesko doc na "barem" jedno druzenje mjesecno... :palacd

Speedy, još jednom, :respekt

pozdrav speedy-u, nik-u i toncy i hvala na pozivu i cugi još jednom...... :respekt

jedino nam je malo žao što nismo stigli da upoznamo slo-team :angry:

svaka čast! Jebga meni je RI i taj kvwarnerr daleko... al bas me zanima tko to vozi novog Z-750 sa slika.... vidim javio se ovom Slo golfu kec-u

svaka čast! Jebga meni je RI i taj kvwarnerr daleko... al bas me zanima tko to vozi novog Z-750 sa slika.... vidim javio se ovom Slo golfu kec-u

Pretpostavljam da su na zeki Nik i Tonchy... utopio je jettu u KA i odma išao pa Kawu :palci

odliča izbor i motora a i bogme i boje :) that-s my man!

Pretpostavljam da su na zeki Nik i Tonchy... utopio je jettu u KA i odma išao pa Kawu :palci

:da :da :palacg

Shorty ma daj nema problema, ja nisam ni skuzio auto od caspera nego su nik i tonchy pa vas zvali :D

E al morate viditi pali casper ve-era i ja ocekivao mocan zvuk a cuje se trok trok trok :rotfl :rotfl :rotfl

Jebem mu misa, znaci morat cu ja vratit zimsku opremu u auto pomalo xD

Speedy care svaka ti dala kruha, vina, vode, mesa, peechke cega god...

Uzorno ponasanje ovog clana trebali bi bar upola pratit svi ostali ;)

Guest _EX_

zdravo! ja sam Jure i to je moj kec koji je na slikama.

speedy, opet puno ti hvala, i niku i antoniji.

Nismo se mogli voziti na motoru od silne kiše, jedva živi stigli doma.

Svaka čast Slo ekipi na dolasku, ljudi stvarno ste zakon, i sigurno se vidimo u Kranju. :respekt:respekt

Arrow kolko ti možeš srat!! Reci ljudima istinu, i onako svi znaju da si peecha!! :palacd

Valjda će vas ovaj kišni petak biti više na Vratima Jadrana...

Speedy care znaš šta treba obući... :rotfl:rotfl:fakjea

VWidimo se

jedan off....sta znaci taj plus na faru keca*

vidadao sam neke motoriste s tim plusicima....?

Nismo se mogli voziti na motoru od silne kiše, jedva živi stigli doma.

Svaka čast Slo ekipi na dolasku, ljudi stvarno ste zakon, i sigurno se vidimo u Kranju. :respekt:respekt

Arrow kolko ti možeš srat!! Reci ljudima istinu, i onako svi znaju da si peecha!! :palacd

Valjda će vas ovaj kišni petak biti više na Vratima Jadrana...

Speedy care znaš šta treba obući... :rotfl:rotfl:fakjea

VWidimo se

Znam znam obuci cu ju makar mi izgleda kao haljina ali nema veze :rotfl :rotfl

A arrowe stvarno si dokazao da si pica :rolleyes::palacd

zdravo! ja sam Jure i to je moj kec koji je na slikama.

speedy, opet puno ti hvala, i niku i antoniji.

Nema na cemu legendo, nadam se da se vidimo opet uskoro :)

Sve kuzim osim ove brije koja ispada da je vodstvo namjerno otkazalo tour!Mislim daj malo sjest i razmislit pa onda bubat svakakve kritike i topice..Nije islo samo tebe druze Speedy ;-)

Pa ja jesam pička!!!! :fakjea

Popodne nisam mogao doc a sa kasnije sam se vec dogovorio...

Vrijeme se pokazalo super nakon odgode kvwarner toura, svi smo toga svjesni, a da je pala kiša našla bi se ekipica koja bi pričala da se tour trebao odgodit!

Miro je tu šef, kako je rekao tako mora bit. Svima nam je krivo šta se tour otkazao, pogotovo nama iz Ri, i posebno za one koji su uzeli godišnji, slobodno i slicno...

Ovaj vikend ce biti ljepse vrijeme, prognoza nam je do jaja tako da se nadam da nece biti odgode i da ce "razocarana" ekipa opet doci da spojimo 2 vikenda kvwarner toura!!

Tako je, mislim da je bilo dosta provociranja sa tom kisom! Igralo se na sigurno, vwidimo se ovaj vikend :bravo

speedy svaka čast, super report... a mi iz zagreba koji smo se od petka kroz vikend čuli s ljudima koji su u to vrijeme bili na moru znali smo da je super vrijeme... al eto, mislili da je fakat odgođeno.. ne znam zašto je odgođeno, al znam da nije trebalo bit. hebiga, ljudi su to planirali tjednima, isto tako znam, da ovaj sljedeći vikend nemogu, jer imam druge planove...

Guest mauro

speedy svaka cast na prijemu...da sam znao i ja bi doso..mogo si javit...ionako nisam imo nekog posla osim ciscenja auta....sta jos uvijek traje..nikako ga ocistit

:da :da :palacg

Shorty ma daj nema problema, ja nisam ni skuzio auto od caspera nego su nik i tonchy pa vas zvali :D

E al morate viditi pali casper ve-era i ja ocekivao mocan zvuk a cuje se trok trok trok :rotfl :rotfl :rotfl

Sram te bilo!!!! Štedim.... :rotfl:rotfl

0