2 2
Guest Resident-BJ

XENON Kompleti

Recommended Posts

Guest Resident-BJ

Izmjenjeno radi promjena cijena !¨¨¨¨¨¨

Analogni BALASTI :

CIJENA svih kompleta (osim H4) = molim upit

CIJENA H4 (xenon/kratko,halogen/dugo) = molim upit

CIJENA H4 (bixenon) = molim upit

Digitalni BALASTI :

-na komplet + molim upit

Rezervni balasti ,zarulje ......

zarulje : 300 kn (2kom)

balast analogni : molim upit (garancija 3 mjeseci)

balast digitalni : molim upit (garancija 6 mjeseci)

p1010084jt0.jpg

p1010084jt0.18bf20c0f8.jpg

Edited by Resident-BJ

Jos da se prvo predstavis i tak nest ! kazes od kud sta vozis malo procitas pravila i to ....

Guest imatic

jel imas led diode za golfa 2 za pozicije (one zakretne)?

Guest Resident-BJ
Jos da se prvo predstavis i tak nest ! kazes od kud sta vozis malo procitas pravila i to ....

budem sam polako ....... :zivio ..........

Guest Resident-BJ
jel imas led diode za golfa 2 za pozicije (one zakretne)?

ima koje boje , kolko komada ? 2xbilo koja boja = 30 kn / 40 kn

Varijanta 1 : 30 kn (1 dioda 10 mm)

bfab2mn3.jpg

Varijanta 2 : 45 kn (6dioda na jednoj)

350e2nc4.jpg

prvo..... ISPUNI PROFIL

onda se predstavi

i TEK ONDA stavi oglase.....warn...

Guest imatic

to sa postarinom? trebaju mi bijele, varijanta 1

Guest Resident-BJ
Koliko je to K? 6000, 8000?

4300k , 6000k ,8000k ,10000 k , 12000 k nema razlike u cijeni ......

Ajd daj neku sliku toga, koja je marka itd...

Zanimaju me H1 6000k.

Jel imaš možda nekakvu usporebu tih tvojih u 4300k , 6000k ,8000k - na slike mislim da vidima kako svijetle.

Guest Resident-BJ
Ajd daj neku sliku toga, koja je marka itd...

Zanimaju me H1 6000k.

Jel imaš možda nekakvu usporebu tih tvojih u 4300k , 6000k ,8000k - na slike mislim da vidima kako svijetle.

ova slika gore u prvom postu ti je na mom golfu i to je 8000 K .

digitalni balast na svjetlima (gore), analogni na maglenkama(dolje)

p1010087ky2.jpg

p1010087ky2.9a0dc851de.jpg

a ovako izgleda npr. H1 6000k

p1010090tq2.jpg

p1010090tq2.ecf6c6f053.jpg

hid4eu8.jpg

hid4eu8.ab0a60bb07.jpg

Edited by Resident-BJ

Guest Resident-BJ

manji , brze pali lampe , tranzistorska tehnologija , sigurniji , a kod analognog imas trafoe,zavojnice itd.....a u biti funkcija im je ista .

zanima me dali ihaš h7 od 6000k i koliko ti dođe komplet?

Guest Resident-BJ
zanima me dali ihaš h7 od 6000k i koliko ti dođe komplet?

Jos jedanput svi kompleti su 650 kn , jedino H4 i bixenon ili ako hoces digitalne balaste cijena varira...

Npr : H7 bilo koliko kelvina s analognim balastima 650 kn , ako hoces digitalne balaste + 250 kn znaci 900 kn :palci

PS: NAPOMENA : Analogni balasti nisu toliko losi i netreba bjezat od njih isto rade svoje funkciju sasvim OK , tako da nebi bilo nedoumice.....samo sto su digitalni ipak novija tehnologija...

kakvi analogni kakvi digitalni o cem ti pricas !

jedni te isti balasti samo slim izvedba neznam zasto ima onda onu crnu kutiju na kablu !

katastrofa ! vidim da dugo radis sa xenonima pa znas !

Edited by Petar 001

ja sam isto vidio da postoje obicni ( debeli ) i slim ( tanki ) balasti. E sad digitalni i to prvi puta cujem..

Guest Resident-BJ
kakvi analogni kakvi digitalni o cem ti pricas !

jedni te isti balasti samo slim izvedba neznam zasto ima onda onu crnu kutiju na kablu !

katastrofa ! vidim da dugo radis sa xenonima pa znas !

gledaj kada rastavis jednog debelog kako ti kazes kad ga slozis kad rikne isto tako i tankog kako ti kazes onda mozemo pricat , gle a ona crna kutija kako kazes je iskrište

koje sprecava nagle pikove visokog napona i bez toga niti jedan VN pretvarac nemoze radit . "debeli" ima izveden oscilator od 4 tranzistora i trafoica koji mu pretvara struju na 23000V pa zato i zuji kad radi vidim da sve "znas" pa to si valjda isto cuo, kod tankog toga nema jel mu je oscilator procesor odnosno IC (integtrirani krug) i nema zujanja ,prvenstveno radi toga je nazvan analogni i digitalni.. Imas znani nam google pa malo potrazi sta znaci analogna i digitalna tehnologija.I za kraj nemoj biti u zabludi apsolutno balasti nisu isti .

PS: Da odgovorim i na ovo : Sa Xenonima radim dovoljno dugo , dodatni komentari su suvisni .......

PSS: I ovdje je postavljen oglas za prodaju a ne za objasnjavanje kako to radi .....

PSSS: Ako je tko zainteresiran za ugradnju rado cu mu objasnit putem PM-a , (a mozda bi mogli i Petra pitat on isto sve zna vidim) LOL.

Edited by Resident-BJ

Daj mi molim te reci kad ugrađujes dugo,kratko i maglenke jel potrebna neka komninacija se relejima ili cime vec da to radi kak spada sve jer sam cuo da vuce puno struje pa da bez toga nebi radilo kak spada ili ??

Znaci li to ako imas za duga svijetla ovaj digitalni i kad ih ne koristis dugo i zelis blicnut da mu netreba 10 sekundi da se upali nego da mozes odmah blicat kad kazes da mu treba malo vremena da se upali, ili je to malo samo ''puno manje'' nego sto treba onom analognom ?

Čovjek ima pravo - analogni i digitalni - dok jedni pojačavaju preko trafoa, drugi to rade preko tranzistora - i jedni i drugi imaju svoje prednosti i mane.

Kakvi su ovo bixenon za duju (H4)? Imaš sliju kakvu?

Damire ti si iz BJ-a - odakle točno? Idem ovaj tjedan tamo pa ako se to može kod tebe negdje vidit da svratim malo :)

Guest Resident-BJ
Daj mi molim te reci kad ugrađujes dugo,kratko i maglenke jel potrebna neka komninacija se relejima ili cime vec da to radi kak spada sve jer sam cuo da vuce puno struje pa da bez toga nebi radilo kak spada ili ??

Znaci li to ako imas za duga svijetla ovaj digitalni i kad ih ne koristis dugo i zelis blicnut da mu netreba 10 sekundi da se upali nego da mozes odmah blicat kad kazes da mu treba malo vremena da se upali, ili je to malo samo ''puno manje'' nego sto treba onom analognom ?

gle golfici koji imaju tvornicki duple farove imaju tvornicki releje za kratka,duga svijetla a isto tako i za maglenke ,tako da nebi trebalo biti problema , jedino ako je auto imao obicne farove sa h4 zaruljama treba ugradit releje opet kazem jel i to nije problem sve ide orginal za xenon instalaciju evo slike :

42471ca9.jpg

42471ca9.ab4eb059bc.jpg

relayh7wu5.jpg

relayh7wu5.c4db6245ab.jpg

jedino sto te to kosta +100kn

drugo pitanje : Xenon trosi duplo manje struje nego obicna halogena zarulja , jedina caka je kad se pali treba mu min 20 Ampera , nakon 5 sekundi balast mu stabilizira struju na 3,2 A (analgni balast) , a digitalni na 2 ampera ... i ako nemas releje zna se dogodit da se jedna lampa ne upali itd ......

trece pitanje : apsolutno xenon nije za blicanje sa svijetlima , jedino mozes blicat sa bixenenom koji mjenja polozaj zarulje u svom kucistu ......ali to su ti H4 zarulje , ali kada imas xenon na kratkima neces imat potrebu za dugim svjetlima , i da u pravu si digitalni balasti puno brze ugriju zarulju nego analogni nekih 3 sekundi .

Edited by Resident-BJ

Guest Resident-BJ
Čovjek ima pravo - analogni i digitalni - dok jedni pojačavaju preko trafoa, drugi to rade preko tranzistora - i jedni i drugi imaju svoje prednosti i mane.

Kakvi su ovo bixenon za duju (H4)? Imaš sliju kakvu?

Damire ti si iz BJ-a - odakle točno? Idem ovaj tjedan tamo pa ako se to može kod tebe negdje vidit da svratim malo :)

Bas Bjelovar .... zvrci na mob ...... :zivio

Guest Resident-BJ

koje zarulje trebas , i da kazem moras imat stalni 12 v napon da ne pada ispod toga :mellow:

Cek oces rec da tanki ne zuje !? wtf mora da imam poremecaj neki ! hehe

da idem na fer i neznam sta je analogno a sta digitalno daj malo smanji dojmove !

pozdrav

2 2