slatki 0 Posted August 1, 2008 ja imam problema da zaljepim naljepnicu ja kako got krenem slova mi ostanu zaljepljena za papir molim pomoc Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted August 2, 2008 ja imam problema da zaljepim naljepnicu ja kako got krenem slova mi ostanu zaljepljena za papir molim pomoc to vam i pričam...odi u studio oni imaju traku di prebace ta slova i onda ju je lako zalijepit na šajbu...i dvojica drže da ju zalijepe ravno... Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted August 2, 2008 ja imam problema da zaljepim naljepnicu ja kako got krenem slova mi ostanu zaljepljena za papir molim pomoc to vam i pričam...odi u studio oni imaju traku di prebace ta slova i onda ju je lako zalijepit na šajbu...i dvojica drže da ju zalijepe ravno... fala emica bumo videli di to ima Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted August 2, 2008 Nabavi široku pik traku, i prebaci slova na nju i onda nakelji na šajbu. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted August 2, 2008 evo zdravko pik je napisao kak se zove ta traka...bolje ju kupi sam i zalijepi...nek ti neko pomogne.ovi u studiju za lijepljenje traže 30kn,uh Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted August 2, 2008 (edited) Drustvo !!!! Ja se bavim zatamnjivanjem stakala i oslikavanjem vozila. Napravit cu Vam naljepnice kakve zelite, po povoljnim cjenama (za vw forum ). Mozemo definirati 2 ili 3 velicine i neke boje (mogu i ja dati prjedlog za to). Onima koji zele, mogu i naljepiti. Edited August 2, 2008 by Freak Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted August 2, 2008 pokuso ali nista otoga najla je otisla u 3 p.m. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted August 3, 2008 kad si prebacio slova na pik traku i kad si stavio na šajbu jesi ju grebo onom plastičnom špatulom da se slova zalijepe na šajbu?tak su meni ljepili,a i da zrak iz slova ode van je dobro strugalicu imat Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted August 3, 2008 ma sve se razdvojilo slova sva popucala kad sam ih skido sa trakom da ih bprenesem na sajbu i onda sam puko sve potego i sve otislo Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted August 3, 2008 ja sam sebi olaksao posao,odrezao sam nalju na 4 dijela...i lijepio dio po dio... i na kraju ispalo ovako... Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted August 3, 2008 mogao si se ravnat po grijacima da ispadne u vinkl donekle,nekako mi sredina visi,a com ode prema gore.... eto freak olaksava situaciju.... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted August 3, 2008 mogao si se ravnat po grijacima da ispadne u vinkl donekle,nekako mi sredina visi,a com ode prema gore.... eto freak olaksava situaciju.... hebat ga,kako je tako je,dobro je i ispalo,iznutra je stavljena,a sajba je zajebana,trebalo je to sve pohvatat,ma jebada s tim... Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted August 4, 2008 Drustvo !!!! Ja se bavim zatamnjivanjem stakala i oslikavanjem vozila. Napravit cu Vam naljepnice kakve zelite, po povoljnim cjenama (za vw forum ). Mozemo definirati 2 ili 3 velicine i neke boje (mogu i ja dati prjedlog za to). Onima koji zele, mogu i naljepiti. ajd!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted August 5, 2008 Drustvo !!!! Ja se bavim zatamnjivanjem stakala i oslikavanjem vozila. Napravit cu Vam naljepnice kakve zelite, po povoljnim cjenama (za vw forum ). Mozemo definirati 2 ili 3 velicine i neke boje (mogu i ja dati prjedlog za to). Onima koji zele, mogu i naljepiti. hocu i ja nakeljnicu Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted August 5, 2008 Ovako Velicine su (po sirini): 100cm, 70cm, 40cm Boje su: crna ili srebrna Cjene su: 25kn/kom (za 100cm), 15 kn/kom (za 70cm), 5kn/kom (za 40cm) Znaci, navedite: velicinu, boju, broj komada. Ja naljapnice napravim i dogovorimo se negdje (recimo na Billi-rotor) da se to podjeli. Naljepnice NE saljem postom. Ako netko hoce drugi preuzeti taj dio, slobodno. Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted August 5, 2008 ja sam sebi olaksao posao,odrezao sam nalju na 4 dijela...i lijepio dio po dio... i na kraju ispalo ovako... evo ja ti hocu ovakvu!!! neznam koja je to dimenzija ali da je takva ! moze??? Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted August 5, 2008 Da prenesete slova treba vam transfer folija. Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted August 5, 2008 Ajde onda po mojem proslom postu se nadopisujte : Član, širina, boja, broj komada npr. 1. Freak, 100cm, srebro, 2 kom. 2. Freak, 100cm, srebro, 2 kom, 40cm, crna, 1 kom. itd. Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted August 5, 2008 slatki 70mm srebrena 2 km e a ko ce to naljepit ja cu je opet zaj....... Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted August 5, 2008 1. Slatki, 70cm, srebro, 2 kom. (ja cu ti je zaljepit) 2. 3. 4. 5. Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted August 5, 2008 1. Slatki, 70cm, srebro, 2 kom. (ja cu ti je zaljepit) 2. 3. 4. 5. to stari fala Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted August 5, 2008 1. Slatki, 70cm, srebro, 2 kom. (ja cu ti je zaljepit) 2.Djuro G3 , 100cm,srebrna 1 kom i 70cm,srebrna,1 kom. ( bus ju i meni zalijepio???) 3. 4. 5. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted August 6, 2008 ako nekom treba dostavit nalje na billu nije problem pokupim ih ja pojatno mi je blizu Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted August 6, 2008 1.Slatki, 70cm, srebro, 2 kom. (ja cu ti je zaljepit) 2.Djuro G3 , 100cm,srebrna 1 kom i 70cm,srebrna,1 kom. ( bus ju i meni zalijepio???) 3.Robi, 100 cm 1 kom, 40 cm 1 kom, sve srebro (keljis i meni... 4. 5. Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted August 6, 2008 al TI ljudi imaju i svog posla u zivotu i jednostavno ne stignu sve,i da nema TIH ljudi u klubu vjerovatno nebi bilo niti kluba niti VWTS-a niti niceg..kontaktirajte malo MIRA pa se priklju?ite u organizaciji,pa ?ete vidjet da nije samo tako..najlak?e je rec ja nisam dobio,platio sam itd..pla?ete oko jedne naljepnice kao da ce svijet propast ako je netko sam napravi.. Onda neka se jednostavno makne nalja s popisa stvari koje se dobiju kad se učlaniš... Share this post Link to post Share on other sites