mateo.split 0 Posted November 19, 2008 evo dobre dušice ajde skupite se kome treba uzeti nalje i poslati pa ču ih ja u zaprešiću kod kolege uzeti kad budu gotove,da nešaljem svaki dan jednu nego ću svima isti dan bilježim se sa štovanjem stvarno svaka cast! Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted November 19, 2008 nema na čemu...samo mi nek neko na pm javi kad su gotove za vas da ih odem pokupit pa se lako dogovorimo oko transporta Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted November 22, 2008 (edited) Splicani mozete ih izradit i u st dođe 80 kn 80-100cm,samo donesete front ,ja sam sebi napravio tako Edited November 23, 2008 by Leo55 Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted November 28, 2008 ja sam radio tu u osijeku, doduše ne tako veliku,ova za šajbu je 50kn i bespla ti je naljepe na licu mjesta, al naljepio sam ih ajme, tu je netko spomenio da mu slova neostaju i to, pa ima par vrsta naljepnica, ovaj lik meni radi sa dvije folije i u sredini je tekst, i onda samo popeglaš gornju foliju rukom i odlijepiš, na njoj ostanu slova, onda na auto zaljepiš, ispeglaš malo i odljepiš i voila, sve fino ostane, a čemu rezat naljepnicu na tri komada ako želiš da nalja ima mali luk da nije ravna, kad je lakše nalju napravit da već ide tako, i sve bude simetrično.. Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted November 30, 2008 ajde, nek se skupi jos par ljudi, da napravim sve odjednom ... znaci, cekam jos par dana i onda radim nalje ... Share this post Link to post Share on other sites
Vlad 0 Posted December 26, 2008 jel je teško stavit naljepnicu na prednju šajbu a da prek tog ide i folija za zatamnjivanje????? imam naprijed foliju al ju je lik na tehničkom malo poderao dok je skidao onu nalju za regu... tak da ču ju trebat ponovno metat... Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted December 27, 2008 2vlad: folija za zatamnjivanje ide sa unutrasnje strane, a naljepnica sa vanjske strane Ne moze se staviti nalja pa folija za zatamnjivanje, evenualno obrnuto, ali ce se onda slabije vidjeti ... Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 22, 2009 Evo, proslo je dosta vremena, .... pa za sad je ovako ... 1. tomica88, 100cm, srebrna, 2 kom 2.mateo.split 100cm, srebrna, 1 kom Ali ja san u SPLITU i to bi ka tribalo poslat! placan nalju postarinu naravno sve! 3.gogoGT, 75cm, crna, 2 kom 4.Marco Polo, 100cm srebrna 1 kom 5.PeachWize,100cm srebrna 2 kom Ja sutra idem na put, pa ce se ove naljepnice izraditi u ponedjeljak. Tko hoce, moze se nadopisati na listu, ili netko izbaciti sa liste, ako je odustao. Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted January 22, 2009 mene smakni s liste Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 26, 2009 dali ima naljepnica da se ljepe sa unutarnje strane ?! Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 26, 2009 (edited) ima i takvih,a kaj si to misliš na folije lijepit?bu se to kaj vidjelo van? Edited January 26, 2009 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted January 26, 2009 (edited) 1. tomica88, 100cm, srebrna, 2 kom 2.gogoGT, 75cm, crna, 2 kom 3.Marco Polo, 100cm srebrna 1 kom 4.PeachWize,100cm srebrna 2 kom 5.Vix,100cm srebrna 1kom, 70cm srebrna 1kom, 40cm srebrna 2kom ->sve da se ljepe iznutra ak nije problem Edited January 26, 2009 by Vix Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted January 26, 2009 da, trebalo bi ! Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 26, 2009 Djeljenje naljepnica !!! Sutra, Utorak, 27.01. u 16:30 sati na BILLI - Rotor (zadnji parking) Ljepljenje tko zeli eventualno ako nece padati kisa/snjeg. Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted January 26, 2009 Djeljenje naljepnica !!! Sutra, Utorak, 27.01. u 16:30 sati na BILLI - Rotor (zadnji parking) Ljepljenje tko zeli eventualno ako nece padati kisa/snjeg. hoće bit moje gotove...pošto sam zadnji naručil Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 26, 2009 hoće bit moje gotove...pošto sam zadnji naručil vec su gotove, .... stavio si se na listu Share this post Link to post Share on other sites
Freak 0 Posted January 27, 2009 Vix i tomica88 su dosli po naljepnice Nisu dosli: 2.gogoGT, 75cm, crna, 2 kom 3.Marco Polo, 100cm srebrna 1 kom 4.PeachWize,100cm srebrna 2 kom pa je ostalo viska, .... ... tko zeli nesto od ovog, nek mi se javi ... Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted January 27, 2009 Vix i tomica88 su dosli po naljepnice Nisu dosli: 2.gogoGT, 75cm, crna, 2 kom 3.Marco Polo, 100cm srebrna 1 kom 4.PeachWize,100cm srebrna 2 kom pa je ostalo viska, .... ... tko zeli nesto od ovog, nek mi se javi ... Ja se ispricavam sto nisam dosao, sad sam vidio post, a i radio sam. Mogu doci neki drugi put po njih? Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted January 27, 2009 Vix i tomica88 su dosli po naljepnice Nisu dosli: 2.gogoGT, 75cm, crna, 2 kom 3.Marco Polo, 100cm srebrna 1 kom 4.PeachWize,100cm srebrna 2 kom pa je ostalo viska, .... ... tko zeli nesto od ovog, nek mi se javi ... Jebiga ja bio zapeo u gužvi zakasnio ni 15 min i nikog više nije bilo a nisam imao tvoj broj da javim Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted January 27, 2009 (edited) Ovako Velicine su (po sirini): 100cm, 70cm, 40cm Boje su: crna ili srebrna Cjene su: 25kn/kom (za 100cm), 15 kn/kom (za 70cm), 5kn/kom (za 40cm) Znaci, navedite: velicinu, boju, broj komada. Ja naljapnice napravim i dogovorimo se negdje (recimo na Billi-rotor) da se to podjeli. Naljepnice NE saljem postom. Ako netko hoce drugi preuzeti taj dio, slobodno. evo ja sada nakon svega ovoga jednostavno moram da se nadovezem.. do sad nisam tija komentirati i praviti se previse pametan. najlakse je doma sjediti dr.ati po forumu i ko gladni pilici traziti njaljepnice... cist primjer je sada, covjek vam se ponudi za izradu pa vas se javi svega nekolicina.... cijene ne moze niko reci da nisu extra pristupacne, jer vidim neki su nalje placali ohohoooo i poanta mog javljanja ode je, ako neki od nas mogu organizirati i cijele meetove, miro, fog i ostala organizacija i cijeli VW meet u karlovcu, sve ostale dogadjaje, sva ostala druzenja, onda ko niste sposobni VI sta ste u ZG i blizoj okolici se posloziti i organizirati za skupiti jebene naljepnice, onda je najbolje da zemete barbike i posvetite vrijeme igranju sa istima... zelim reci kao i sta su drugi spominjali prije nije poanta foruma ode i svih nas i vas da da budemo krapinski exponati vec da sudjelujemo, jer meni osobno je sladje sudjelovati pa makar u tako malim stvarima, nego doma sjediti i cekati.....rekli bi kinezi: "covjek treba dugo sjediti da mu pecena patka upadne u usta" prema tome ili sudjelujte ili ne terorizirajte druge jer vjerujte svi imaju sigurno nekog pametnijeg posla i sve ode sta rade, sve ode sva vidite i svega cega ste dio, manji ili veci je rad i trud malog broja ljudi i oni, ponavljam NEMAJU ni vremena ni para se zabavljati sa tudjim ovaj put moram reci glupostima. ovom prilikom vas molim da imate razumjevanja toliko od mene hvala uz isprike ako se neko nasao uvrijedjen edit: ovo ide i za onaj drugi topic iste prirode Edited January 27, 2009 by corrador Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted January 27, 2009 a ovo za barbike a i ja sam im se ponudila pokupit i poslat poštom kom treba pa niko ništa i tako da sam se povukla...uostalom mogu si u bilo kojoj tiskari dat tiskat....moje obje su bile 100kn(al sam ih dobila) tako da kolega jako jeftino im radi nalje... Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted January 27, 2009 evo ja sada nakon svega ovoga jednostavno moram da se nadovezem.. do sad nisam tija komentirati i praviti se previse pametan. najlakse je doma sjediti dr.ati po forumu i ko gladni pilici traziti njaljepnice... cist primjer je sada, covjek vam se ponudi za izradu pa vas se javi svega nekolicina.... cijene ne moze niko reci da nisu extra pristupacne, jer vidim neki su nalje placali ohohoooo i poanta mog javljanja ode je, ako neki od nas mogu organizirati i cijele meetove, miro, fog i ostala organizacija i cijeli VW meet u karlovcu, sve ostale dogadjaje, sva ostala druzenja, onda ko niste sposobni VI sta ste u ZG i blizoj okolici se posloziti i organizirati za skupiti jebene naljepnice, onda je najbolje da zemete barbike i posvetite vrijeme igranju sa istima... zelim reci kao i sta su drugi spominjali prije nije poanta foruma ode i svih nas i vas da da budemo krapinski exponati vec da sudjelujemo, jer meni osobno je sladje sudjelovati pa makar u tako malim stvarima, nego doma sjediti i cekati.....rekli bi kinezi: "covjek treba dugo sjediti da mu pecena patka upadne u usta" prema tome ili sudjelujte ili ne terorizirajte druge jer vjerujte svi imaju sigurno nekog pametnijeg posla i sve ode sta rade, sve ode sva vidite i svega cega ste dio, manji ili veci je rad i trud malog broja ljudi i oni, ponavljam NEMAJU ni vremena ni para se zabavljati sa tudjim ovaj put moram reci glupostima. ovom prilikom vas molim da imate razumjevanja toliko od mene hvala uz isprike ako se neko nasao uvrijedjen edit: ovo ide i za onaj drugi topic iste prirode Jel to ide ovu trojicu koji nisu dosli po naljepnice? Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted January 27, 2009 ne ide to nikome lipi moj...kazem ne da se uvrijedite sa napisanim, vec da se promislite... ja znam da je naljepnica obecana sa uclanjenjem u klub, ali i tata mi je davno obecao kad dobije na lotu da ce mi kupiti auto, a da nisan tuka more ne bi ga nikad ni kupija... na krokodilu imam 4-5 naljepnica kluba, ali svaku sam skupio sa nekog meeta na kojem je miro imao pun auto spremnih da podjeli. naljepnica ni uclanjenje po meni nas ne cini clanom kluba niti ovog niti nikojeg drugog, dolazak, organizacija meeta ili bilo cega sta pridonosi ovoj zajednici vas cini clanom. Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted January 27, 2009 ne ide to nikome lipi moj...kazem ne da se uvrijedite sa napisanim, vec da se promislite... ja znam da je naljepnica obecana sa uclanjenjem u klub, ali i tata mi je davno obecao kad dobije na lotu da ce mi kupiti auto, a da nisan tuka more ne bi ga nikad ni kupija... na krokodilu imam 4-5 naljepnica kluba, ali svaku sam skupio sa nekog meeta na kojem je miro imao pun auto spremnih da podjeli. naljepnica ni uclanjenje po meni nas ne cini clanom kluba niti ovog niti nikojeg drugog, dolazak, organizacija meeta ili bilo cega sta pridonosi ovoj zajednici vas cini clanom. Ok, hvala. On topic: Freak, javit cu ti se na PM da se dogovorimo da dodjem negdje po nalju. Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted March 2, 2009 (edited) :o Tražio ovaj topic da vidim gdje je zapelo s tim naljepnicama,,imao sam šta i vidjet. :doh Evo pošto sam tek sad vidio da su se napravile naljepnice(nekako me je zaobilazio topic)ja bih se ispričao Freaku i Emmi koja se nesebično ponudila poslati mi naljepnice. Meni nije teško skinut font i otić složit si naljepnicu,nego sam mislio kako će popis zainteresiranih biti puno veći,pa reko nek i meni napravi.Nije mi samo jasno,zašto je bilo teško poslati mi PM da je naljepnica za mene gotova,i ja bi se pokrenuo,zamolio nekoga da preuzme i pošalje,došao bih po njih na kraju krajeva,jer ako nešto mrzim,onda mrzim za*ebat čovjeka..nije nas 20 nego 3 koji nismo došli po nalje,znači 1min posla,za poslat 3 PM-a(pretpostavljam da ni ostala dvojica,nisu dobili PM).I zato mi je jako žao. U principu slažem se s corrador-om i svime što je napisao. Još jednom se ispričavam što nisam vidio topic. Edited March 2, 2009 by PeachWize Share this post Link to post Share on other sites