Guest Ivica Posted August 1, 2008 Trebam par savjeta oko farova za Boru. Trenutni farovi su mi totalno mutni. Lik od kojeg sam kupio auto ih je valjda isao prat sa razrjdivacem i poslije iso smirglat sa brusnim papirom. Tak gadno zgledaju. Mislim si uzet nove, a izbor je sljedeci: Orginal VW iz Zubaka cca. 1000kn/kom U AP Studiu su Angel Eyes cca. 1100kn/kom (neka kineska nepoznata firma) A na ebayu su angel eyes (proizvodjac farova "DEPO" jedan od jacih u proizvodnji zamjenskih dijelova) Cijena cca. 750kn/kom Mene interesira sto je po vasem misljenju najbolji izbor i dali za jedne od ova dva zadnja fara trebaju neki posebni papiri ili kakva homologacije tj. dali ce mi sra* na tehnickom za to. Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted August 1, 2008 Za DEPO nemaš brige, jer su uz Valeo ili Hella svi njihovi proizvodi homologirani. Kad već možeš izbjeći Kinu, a uz to je i cijena dobra, izbor je jasan. I da, nećemo ti srat na tehničkom. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted August 1, 2008 Ja sam imo depo i prezadovoljan sam 10x puta kvalitetniji farovi nego to kinesko smece ! ako mozes uzmi DEPO ! meni na polu su bili stakleni ne plasticni ko kineski ! Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted August 2, 2008 mislim da DEPO se moze i preko advante nabavit Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted August 2, 2008 drži ih Velas, Anet, Advanta... Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted August 3, 2008 zakaj ne ispoliraš stare? Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted August 3, 2008 po meni nemoj DEPO ja sam jednom uzeo zadnje lampe od G3 i nakon 2 dana pustile vodu. mozda sam bas ja naletio na takve. ja ti imam farove iz AP studia na G3 i mrak su nisu pustile vodu ni nista. marka je SONAR. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 3, 2008 problem u depo farova bar kod GIV i Bore sto se nikako nemogu nastimati da stoje kak treba. Jebate, il je rupa na jednoj strani ili stoji nahero Share this post Link to post Share on other sites
Cuky 0 Posted August 3, 2008 frednovi za clia i punta uzeli depo i ne bune se ja uzeo fk i pozalio... ocito je taj depo zahvalan... ili hella....al je skupa Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 3, 2008 Namontiraj Valeo. Kao originali izgledaju, u mm precizno sjedaju. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ivica Posted August 5, 2008 Hvala vam svima na pomoci. Ne znam dal bi se dali ispolirat jer su u pitanju jako duboka ostecenja. Izgleda kao da ih je netko sa grubim smirgl papirom cistio. Ima na e-bayu FK Angel eys farova. Slao sam upite i ispada da ih oni ne proizvode vec ugradjuju angel eyes u depo farove. Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted August 5, 2008 Nije da se ne da ispolirati, samo ako je puklo onda neide. Slušaj kaj ti veli zihaGT i dejo29 .Zakaj "bacati novce kroz prozor", kad se mogu srediti stari da budu izgledali ko novi . Ajde da se kladimo: ti si nabavi nove farove, a stare daj meni da ih spoliram. Ako neču moči napraviti da izgledaju ko novi, ja ti plačam nove farove. Ako ih sredim kako treba onda ti meni plačaš cjenu novih farova a ja tebi vračam farove - imat češ farove na lageru Share this post Link to post Share on other sites