2 2
Guest Ivica

Bora farovi

Recommended Posts

Guest Ivica

Trebam par savjeta oko farova za Boru.

Trenutni farovi su mi totalno mutni. Lik od kojeg sam kupio auto ih je valjda isao prat sa razrjdivacem i poslije iso smirglat sa brusnim papirom. Tak gadno zgledaju.

Mislim si uzet nove, a izbor je sljedeci:

Orginal VW iz Zubaka cca. 1000kn/kom

U AP Studiu su Angel Eyes cca. 1100kn/kom (neka kineska nepoznata firma)

apstudio.jpg

A na ebayu su angel eyes (proizvodjac farova "DEPO" jedan od jacih u proizvodnji zamjenskih dijelova)

Cijena cca. 750kn/kom

depoangels.jpg

Mene interesira sto je po vasem misljenju najbolji izbor i dali za jedne od ova dva zadnja fara trebaju neki posebni papiri ili kakva homologacije tj. dali ce mi sra* na tehnickom za to.

Pozdrav

Za DEPO nemaš brige, jer su uz Valeo ili Hella svi njihovi proizvodi homologirani.

Kad već možeš izbjeći Kinu, a uz to je i cijena dobra, izbor je jasan.

I da, nećemo ti srat na tehničkom.

Ja sam imo depo i prezadovoljan sam 10x puta kvalitetniji farovi nego to kinesko smece !

ako mozes uzmi DEPO ! meni na polu su bili stakleni ne plasticni ko kineski !

po meni nemoj DEPO ja sam jednom uzeo zadnje lampe od G3 i nakon 2 dana pustile vodu.

mozda sam bas ja naletio na takve. ja ti imam farove iz AP studia na G3 i mrak su

nisu pustile vodu ni nista. marka je SONAR.

problem u depo farova bar kod GIV i Bore sto se nikako nemogu nastimati da stoje kak treba. Jebate, il je rupa na jednoj strani ili stoji nahero

frednovi za clia i punta uzeli depo i ne bune se

ja uzeo fk i pozalio...

ocito je taj depo zahvalan...

ili hella....al je skupa

Guest Ivica

Hvala vam svima na pomoci. Ne znam dal bi se dali ispolirat jer su u pitanju jako duboka ostecenja.

Izgleda kao da ih je netko sa grubim smirgl papirom cistio. Ima na e-bayu FK Angel eys farova.

Slao sam upite i ispada da ih oni ne proizvode vec ugradjuju angel eyes u depo farove.

Nije da se ne da ispolirati, samo ako je puklo onda neide. Slušaj kaj ti veli zihaGT i dejo29 :palacg .Zakaj "bacati novce kroz prozor", kad se mogu srediti stari da budu izgledali ko novi :palacg . Ajde da se kladimo: ti si nabavi nove farove, a stare daj meni da ih spoliram. Ako neču moči napraviti da izgledaju ko novi, ja ti plačam nove farove. Ako ih sredim kako treba onda ti meni plačaš cjenu novih farova a ja tebi vračam farove - imat češ farove na lageru :rotfl

2 2