Guest corrado.. Posted September 4, 2008 Prodajem opruge za golf III tdi , d.... Nove zapakirane njemačke su sa atestom , znači sve je to gore lijepo označeno -35mm cijena 600kn set ..... Također ako koga zanimaju plasma setovi osvjetljenja za urice ima regulacija inteziteta svijetla , za sve modele auta.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 4, 2008 imaš možda plastične mrežice za branik Imam dapače ali moraš čekat kad naručim sad nemam na lageru..... Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 4, 2008 ajde stavi modele koje imaju plasma satova za trojku Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 4, 2008 ajde stavi modele koje imaju plasma satova za trojku NE nisu ti to satovi , samo podloge koje si staviš umjesto svojih originalih ili kakve več imaš , znači podloge su ti bijele i sam si rihtaš kak jako hočeš da ti bliješti ili može biti bijelo svijetlo ..... Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 4, 2008 NE nisu ti to satovi , samo podloge koje si staviš umjesto svojih originalih ili kakve več imaš , znači podloge su ti bijele i sam si rihtaš kak jako hočeš da ti bliješti ili može biti bijelo svijetlo ..... krivo sam se izrazio znam na šta misliš znači ima samo bijela podloga i rihtanje, nije mi to lijepo nešto ovako bi ja ako ima Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 4, 2008 (edited) krivo sam se izrazio znam na šta misliš znači ima samo bijela podloga i rihtanje, nije mi to lijepo nešto ovako bi ja ako ima Može i takvo biti nije problem 450kn...... Edited September 4, 2008 by corrado.. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 4, 2008 to tako svijetli, jel moguće kako bez ovih brojki u sredini od km/h na sat, makar nisu problem, sad sam zagrizao Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted September 6, 2008 najs...trebalo bi mi ovako nešto za duju...s tim da kod mene nema broač okretaja već sat...pa ako imaš takvu tablu, super ak ne, i ona s okretajima će bit dosta Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 6, 2008 najs...trebalo bi mi ovako nešto za duju...s tim da kod mene nema broač okretaja već sat...pa ako imaš takvu tablu, super ak ne, i ona s okretajima će bit dosta bok treba ti urica za golf sa mfa ili , samo mi reci golf ti je benzinac ili dizel , god imaš razlike na jackovima - jedino ak se voliš zezati sa spajanjem Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 6, 2008 to tako svijetli, jel moguće kako bez ovih brojki u sredini od km/h na sat, makar nisu problem, sad sam zagrizao Bok može i bez ovih brojki , nije problem ako te zanima javim ti u ponedjeljak točno kad bi moglo to doči jer nemam sad tu niti jedan komplet , trebam naručit..... Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted September 6, 2008 e...meni bi tribala gti ralica! koja je cijena?! Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 7, 2008 e...meni bi tribala gti ralica! koja je cijena?! Bok imam samo kaj je dosta velika cijena , a hebiga originala 550kn I+d.... imam doma jednu rabljenu pa ako ju ne rješim , možeš ju imati.... Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted September 7, 2008 odlicno...a kakva je cijena opet? Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted September 8, 2008 bok treba ti urica za golf sa mfa ili , samo mi reci golf ti je benzinac ili dizel , god imaš razlike na jackovima - jedino ak se voliš zezati sa spajanjem inače se volim zekit sa spajanjem al ne toliko ....e sad, moj golf ti je dizlaš, standardni 1.6D duja ...i to ni MFA vidlo nije...nikakve digitale...ako ti bude trebala slika, javi inače je TAS-ovac Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 8, 2008 odlicno...a kakva je cijena opet? Bok ništ prodao sam ju jučer za 100 čuna , ali ak mi koja uleti a mogla bi javim ti ..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 8, 2008 inače se volim zekit sa spajanjem al ne toliko ....e sad, moj golf ti je dizlaš, standardni 1.6D duja ...i to ni MFA vidlo nije...nikakve digitale...ako ti bude trebala slika, javi inače je TAS-ovac Nema veze jel tasovac , nemam urice za dizla samo za benzinca ..... Share this post Link to post Share on other sites
ivan_gp 0 Posted September 8, 2008 Nemam ti obrve ima ti ih na jakuševcu tamo sam ih ja kupio 100kn su ti, a lampe imam prozirne sa križom 480kn set ,obične bez križa 460kn Pozdrav. Jel može slika ovih farova za duju, kristal bez križa, zanima me kak reflektor izgleda...? Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Mirnette 0 Posted September 8, 2008 Bok maska za duju dva fara 200kn , trojka sa tri rebra 280kn ....farovi prozirni 500kn ali ima još puno modela , samo zadnji auspuhi , školjke, pragovi sve samo novo.... ej stari,nemogu ti nikako poslat poruku na privat... ja zelim kupit prednji grill bez znaka za golfa 3 pa neznam kako da ti se obratim Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted September 8, 2008 daj kaj imaš od prekidača za duju i kakve imaš podloge ili kaj već za urice i ako može koja slika kak to svijetli Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 8, 2008 Pozdrav. Jel može slika ovih farova za duju, kristal bez križa, zanima me kak reflektor izgleda...? Hvala Imaš pm.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 8, 2008 daj kaj imaš od prekidača za duju i kakve imaš podloge ili kaj već za urice i ako može koja slika kak to svijetli Ništa od prekidača to meni treba imam ih taman, odi do jakuševca ima ih tamo...... a podloge imaš tu več negdi sliku za trojku , za duju tu budu samo dva kruga i svjetle onak full plavo ima podešavanje, ali moram prvo pitati jel bude za duju ..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 8, 2008 ej stari,nemogu ti nikako poslat poruku na privat... ja zelim kupit prednji grill bez znaka za golfa 3 pa neznam kako da ti se obratim čuj nazovi me 0915906448 ili 098653784 Hrvoje..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ilija g60 Posted September 8, 2008 bok treba ti urica za golf sa mfa ili , samo mi reci golf ti je benzinac ili dizel , god imaš razlike na jackovima - jedino ak se voliš zezati sa spajanjem jel pašu te čuke na corrada Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 8, 2008 nekakav katalog nemas Nemam , al evo gledaj na stranici JOM de...... Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted September 11, 2008 Nema veze jel tasovac , nemam urice za dizla samo za benzinca ..... a faking shit...a tako su dobreeeee ...a nish...thx anyway Share this post Link to post Share on other sites