0
Guest corrado..

Prodaja styling dijelova za sva vozila....

Recommended Posts

Maska bez znaka mk2 2 fara, ima li dostava do st i koja cjena?

daj očisti PM,ne mogu ti ga poslati!

Guest corrado..
Maska bez znaka mk2 2 fara, ima li dostava do st i koja cjena?

Imam na lageru 200 kn , šaljem hp-om tvoja poštarina ...

Jel imaš masku za golfa 4,i jel dobijen ona dva polumjeseca ili to triban tražit posebno?

Guest ahavas

bok,jel mi mozes nabaviti za passata 98god. kromirane rupicaste kvake i kromirane retrovizore

vidio sam ih na jednom passatu i jebeno dobro izgleda...

Guest corrado..
Jel imaš masku za golfa 4,i jel dobijen ona dva polumjeseca ili to triban tražit posebno?

Bok nemam sad na lageru ali ču dobiti naručene su , sve dobiješ i polumjesece i ljepilo ...

bok,jel bude se dalo promijeniti ono ili bude ostalo kak sam naručio?

Guest corrado..
bok,jel mi mozes nabaviti za passata 98god. kromirane rupicaste kvake i kromirane retrovizore

vidio sam ih na jednom passatu i jebeno dobro izgleda...

Imaš pm...

Guest corrado..
bok,jel bude se dalo promijeniti ono ili bude ostalo kak sam naručio?

Bok pitao sam roba je več poslana , ali vidit ču kad stigne , bit če duplih stvari žmigi pa ih dobiješ smoked nemaš brige.... :palacg

Evo mene zanima par stvari, jel ih imas i kolike bi bile cijene?

1)maska bez znaka za golfa 3 sa onim donjim limom?

2)Golf 3 crystal smoked/red stop svitla

znaci kao na ovoj slici http://www.tmtuning.com/HOME/medienarchiv/...58_g3-l-180.jpg

3) Golf 3 angles eyes farovi, zatamnjeni sa zmigavcem, znaci nesto kao ovo na slici http://www.ap-studio.hr/data/golf_3_crno.jpg

4)golf 3 kristalne bocne zmigavce

5)za golf 3 usisnike koji dode umjesto onih mrezica na dnu prednjeg branika s lijeve i desne strane

Guest corrado..
Evo mene zanima par stvari, jel ih imas i kolike bi bile cijene?

1)maska bez znaka za golfa 3 sa onim donjim limom?

2)Golf 3 crystal smoked/red stop svitla

znaci kao na ovoj slici http://www.tmtuning.com/HOME/medienarchiv/...58_g3-l-180.jpg

3) Golf 3 angles eyes farovi, zatamnjeni sa zmigavcem, znaci nesto kao ovo na slici http://www.ap-studio.hr/data/golf_3_crno.jpg

4)golf 3 kristalne bocne zmigavce

5)za golf 3 usisnike koji dode umjesto onih mrezica na dnu prednjeg branika s lijeve i desne strane

Nemam sada baš sve, mogu naručit , vidi masku imam sada dolje lim 290 kn , farovi zadnji 850kn set, farovi prednji 1300kn set, žmige bočne kristal 180kn set, mrežice te na branik nemam.... farovi su ti isti moji ko i ovi tvoji sa slika .... :palacg

Nemam sada baš sve, mogu naručit , vidi masku imam sada dolje lim 290 kn , farovi zadnji 850kn set, farovi prednji 1300kn set, žmige bočne kristal 180kn set, mrežice te na branik nemam.... farovi su ti isti moji ko i ovi tvoji sa slika .... :palacg

o.k. cut cemo se mi jos! :palacg

Kazes da su onakvi isti farovi kao na slici 1300kn, to je povoljno s obzirom da AP studio za iste trazi 1800kn!

Možeš možda nabaviti jedan (ne dva) far za golf 2 ovakav isti, proizvođač je dectane, proziran, zatamnjeni za h4 žarulju? I naravno da nije cijena kao za 2 takva fara!

post-7546-1228394354.jpg

post-7546-1228394454.jpg

Guest corrado..
o.k. cut cemo se mi jos! :palacg

Kazes da su onakvi isti farovi kao na slici 1300kn, to je povoljno s obzirom da AP studio za iste trazi 1800kn!

Eto vidiš jeftino kod mene sve....

Guest corrado..
Možeš možda nabaviti jedan (ne dva) far za golf 2 ovakav isti, proizvođač je dectane, proziran, zatamnjeni za h4 žarulju? I naravno da nije cijena kao za 2 takva fara!

bok ništa, samo set ti mogu nabavit ....

BOK!

Mene zanima šta možeš nabaviti za CORRADA ?

npr.prednje farove,zadnje lampe po kojoj cijeni i ako može kakva slika kojh sve varijanta ima.

POZdrav!

Za Polo 9N ili 9N3 zadnje štop lampe,ako imaš sliku i cijenu?

Guest corrado..
bok,mene zanima koliko dode maska bez znaka za Rallya?

Bok maska za rallye bez znaka ti je 1000kn nova....

BOK!

Mene zanima šta možeš nabaviti za CORRADA ?

npr.prednje farove,zadnje lampe po kojoj cijeni i ako može kakva slika kojh sve varijanta ima.

POZdrav!

bok farovi prednji angelsi sa lečama crna i sjajna pozadina 1700 kn set , zadnji najjeftiniji model crveno bijeli kristal 1250kn set , imam još zadnjih smoked i led ali malo skuplje ..... :zivio

Za Polo 9N ili 9N3 zadnje štop lampe,ako imaš sliku i cijenu?

Bok imaš pm....

Guest corrado..
maska bez znaka Golf IV

na pvt

hvala

Bok pa piše ti ljepo na prvoj stranici 200kn ali nemam sad na lageru po naruđbi samo....

Guest corrado..

Obavjest za sve koji uzimaju dijelove od mene došlo je do problema što se tiče nabave robe , kriza je kod njemaca pa sad neznam šta bude sa cijenama i tak dalje , jedan dio robe mi dolazi a dalje čemo vidit... Mislim da nam se grdo piše tj. nahebali smo .... Thnx na razumjevanju..... :palacg

Obavjest za sve koji uzimaju dijelove od mene došlo je do problema što se tiče nabave robe , kriza je kod njemaca pa sad neznam šta bude sa cijenama i tak dalje , jedan dio robe mi dolazi a dalje čemo vidit... Mislim da nam se grdo piše tj. nahebali smo .... Thnx na razumjevanju..... :palacg

jesi meni uspio naručiti one stvarčice??

Edited by stuba

mene zanimaju gewinde za duju,koja je cijena?jel po staroj cijeni ili,posto si napiso da je kriza kod njemaca

pozz mozes li nabaviti liftere haube za mk3 i koja para :zivio

0