IVAN_VXR 0 Posted December 19, 2008 mene takodjer zanimaju lifteri haube za passata 35i? hvala Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted December 19, 2008 Imam na lageru 200 kn , šaljem hp-om tvoja poštarina ... Javim ti se na pm. iza nove godine za masku Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted December 24, 2008 ne odgovaras na pm-ove oce li biti sta od onog za keca ili da trazim dalje? Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted December 24, 2008 (edited) mene isto zanima,bude kaj onoga kaj sam naručio ili ništa?? Edited December 24, 2008 by stuba Share this post Link to post Share on other sites
piko 0 Posted December 24, 2008 mene isto zanima,bude kaj onoga kaj sam naručio ili ništa?? Imas li mozda opruge za passat 1991 godina limuzina 35 40 i koliko para Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted December 26, 2008 ne odgovaras na pm-ove oce li biti sta od onog za keca ili da trazim dalje? Bok ne mogu ti pm poslati ... iza nove godine ču znati točno zasada ništa neznam, inače sve je naručeno , sad sam jedino dobio nešto maski bez znaka i to je sve što sam dobio , ja popitavam stalno a oni samo strpljenja malo , i šta češ ..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted December 26, 2008 mene isto zanima,bude kaj onoga kaj sam naručio ili ništa?? Bok strpi se ako možeš .... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 10, 2009 treba mi maska bez znaka za mk3 ali bez rebara i da je lim nesto ovako javi na pm Share this post Link to post Share on other sites
piko 0 Posted January 11, 2009 Jel imas mozda prednje farove za passat b3 tj 91 godina Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted January 11, 2009 treba mi maska bez znaka za mk3 ali bez rebara i da je lim nesto ovako javi na pm ako nema, uvijek možeš naručiti na tmtuningu Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 11, 2009 ako nema, uvijek možeš naručiti na tmtuningu cini mi se da mi nece biti druge,ali morati ce sacekati malo Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted January 11, 2009 ja slao čovjeku PM,zvao ga na mob pa sam na kraju naručio s drugih strana,ko da je u zemlju propo Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted January 11, 2009 ja slao čovjeku PM,zvao ga na mob pa sam na kraju naručio s drugih strana,ko da je u zemlju propo Hm a kad si me zvao , zasad još ništa čekam novi katalog kad ga dobijem bit če sve cijene i nove robe znači ko može neka se strpi a ko ne a šta bi mu ja .... Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted January 11, 2009 ono kajs am ja naručil,el to bude stiglo ili nebu?da znam kaj sam dalje Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted January 13, 2009 i ima li sta od narucenog,ako ne stigne za koji dan narucujem na drugom mjestu, sorry al ne mogu vise vozit ovakav auto Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted January 14, 2009 Hm a kad si me zvao , zasad još ništa čekam novi katalog kad ga dobijem bit če sve cijene i nove robe znači ko može neka se strpi a ko ne a šta bi mu ja .... zvao sam te prošli tjedan na mob koji ti je u profilu,naručio sam od drugdje,al nešto lik kasni,pa ti se možda opet javim Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted January 15, 2009 Pozdraw još uvjek ništa , gle kome je hitno neka si uzme drugdje , da je na meni sve svi bi dobili sve naruđbe ali nažalost nije na meni stoga sorrye... Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted January 15, 2009 Za Bmw e46, prednji farovi sa lecom i angel eyes-ima? Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted January 15, 2009 ima za keca maska bez znaka,smoked angelsi,zadnje crveno bijele lampe i gti rubnjaci?kolko novčiča bi to bilo? Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted January 23, 2009 središnji naslon za ruku orginal za golfa v jel ima i koliko para? Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted January 24, 2009 Evo danas ču točno znati kakvo je stanje sa naruđbama, novom robom , novim katalogom i svim ostalim ...Javit ču se svima šta su me pitali za dijelove... Share this post Link to post Share on other sites