Guest corrado.. Posted September 13, 2008 jel pašu te čuke na corrada Bok imam čuki za boost , ulje sve , poslat ču ti pm pa si pogledaj .... znači moj bivši corradot ide sve rješeno.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 13, 2008 (edited) Pošto me svi pitaju za maske bez znaka imam za golf 1 cabrio look 270kn , golf 2 dva fara 200kn , četri fara 270kn mogu nabavit rallye masku bez znaka , golf 3 vr6 look dva rebra dolje limeno 290kn i dolje plastično 190kn , golf 4 dva rebra 200kn , golf 5 dva rebra 200kn.... ima još za druge tipove ali ovo za početak bude dosta pošto me samo za te i pitate.... Edited November 29, 2008 by corrado.. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Marko Golf III cabrio Posted September 14, 2008 trebam zadnji branik za golfa 3 cabrio, i zadnje štop lampe, npr. silver ili sl. (ne bih zatamnjene) može čak i rabljeno ako netko ima ako netko ima nek pošalje sms pa ga zovem 095 8607 606 Marko Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted September 14, 2008 Bok!Možeš nabavit maskuza Corrado s tri rebra ali sa znakom?Na sebi mora imat dvije kopče. Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted September 14, 2008 vidim nudis neke sredisnje naslone, jel imas mozda kakav za keca i koliko love ? Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted September 14, 2008 Jel ima zadnja svjetla za Golf 3 karavan,96' godište,zatamnjena? Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 15, 2008 trebam zadnji branik za golfa 3 cabrio, i zadnje štop lampe, npr. silver ili sl. (ne bih zatamnjene) može čak i rabljeno ako netko ima ako netko ima nek pošalje sms pa ga zovem 095 8607 606 Marko To tu nejde to je potražnja ..... samo styling dijelovi originala ništa.... Bok!Možeš nabavit maskuza Corrado s tri rebra ali sa znakom?Na sebi mora imat dvije kopče. Ništa od maske kod mene nema novo imam samo pragova za njega i branika tuning ne orig..., pitaj francoka on ima dijelova za nabavit od corrada.... vidim nudis neke sredisnje naslone, jel imas mozda kakav za keca i koliko love ? Bok imam ti univerzalne najjeftinije po 120kn a ostalo kaj imam nepaše u keca ..... Jel ima zadnja svjetla za Golf 3 karavan,96' godište,zatamnjena? Imam samo jedan model crveno bijele su .... Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted September 15, 2008 Imaš li šta za VW T3? Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted September 15, 2008 imas sliku tog univerzalnog ? Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 16, 2008 Imaš li šta za VW T3? Pa nešto bi mogao nabavit a kaj te zanima ???? Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 16, 2008 imas sliku tog univerzalnog ? Imaš pm. Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 16, 2008 to tako svijetli, jel moguće kako bez ovih brojki u sredini od km/h na sat, makar nisu problem, sad sam zagrizao Bok ništa samo bijele podloge imam zasad , za skoro sve modele .... Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted September 16, 2008 Pa nešto bi mogao nabavit a kaj te zanima ???? A sve šta obicni nema;evo nekih slika šta bi mi trebalo; Ovakvi branici? Ovo dodaci na zadnje lampe? I ovakve maske? Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 18, 2008 A sve šta obicni nema;evo nekih slika šta bi mi trebalo; Ovakvi branici? Ovo dodaci na zadnje lampe? I ovakve maske? Bok ništa imam jedino sportski ovjes od njega i možda kojih još par sitnica.... Share this post Link to post Share on other sites
matko 0 Posted September 18, 2008 A kojih par sitnica? Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 18, 2008 Samo opruge ništa više pomješo sam neke dijelove od t4.... Share this post Link to post Share on other sites
AK47 0 Posted October 6, 2008 Imas li zadnje lampe za g2 kristal? Share this post Link to post Share on other sites
Marco Polo 0 Posted October 6, 2008 Prodajem opruge za golf III tdi , d.... Nove zapakirane njemačke su sa atestom , znači sve je to gore lijepo označeno -35mm cijena 600kn set ..... Također ako koga zanimaju plasma setovi osvjetljenja za urice ima regulacija inteziteta svijetla , za sve modele auta.... plasma set za polo 9N i slikica i cijena? Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted October 6, 2008 Imas li zadnje lampe za g2 kristal? Imam dapače cijena 380kn ... Share this post Link to post Share on other sites
betbos 0 Posted October 6, 2008 sportske opruge za polo 2000.god.? Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted October 6, 2008 sportske opruge za polo 2000.god.? Bok 780 kn im je cijena ima -35 i -50.. to je 9n polo ??? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 6, 2008 (edited) da li imas mozda za mk2 masku sa dva fara bez znaka, i smoked farove sa krizem? ako imas, how much? btw. takodjer pitanje za tacho za GTD sa brojem okretaja, dva dzeka? koliko many? Edited October 6, 2008 by vw_golf_gtd Share this post Link to post Share on other sites
ROBY KLC 0 Posted October 6, 2008 (edited) Bok daj mi reci za golf3 gewinde dali imas kakve slike.i dali imas kakve farove za venta i gewinde za seat ibizu 2007. Edited October 6, 2008 by ROBY KLC Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted October 7, 2008 Bok daj mi reci za golf3 gewinde dali imas kakve slike.i dali imas kakve farove za venta i gewinde za seat ibizu 2007. imaš pm.. Share this post Link to post Share on other sites