mickey 0 Posted August 14, 2008 malo pospremam garazu, pa imam nesto za golfa 1 ako kome treba. Nažalost nemam slika 1) Vrata 2 komada za golf 1 ili jettu sa dvoja vrata, u odličnom stanju bijele boje, zdrava sa staklima, 20 EURA komad 2) retrovizor obični za golf 1 lijevi i desni, idu u kompletu, oba 10 EURA 3) farovi prednji golf 1 autopal, novi, nekorišteni, oba 10 EURA 4) šajba prednja golf 1, bez oštećenja, 20 Eura 5) šajba zadnja 10 Eura ili komplet sa vratima gepeka 20 eura sve se nalazi u Banjaluci (BiH) Br telefona +387(0)65/270-175 Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted August 15, 2008 Zanimaju me obadvoja vrata samo bi molio da mi posaljes slike izbliza i podnu vrata. Share this post Link to post Share on other sites
ivica506 0 Posted August 15, 2008 Mene zanimaju retrovizori. Dal možeš stavit kakvu sliku? Dali bi ih htio poslati poštom za Karlovac? Share this post Link to post Share on other sites
mickey 0 Posted August 15, 2008 potrudicu se da uslikam i vrata i retrovizore. Slike slijede uskoro Share this post Link to post Share on other sites
mickey 0 Posted August 17, 2008 evo nekih slikica, boljih nemam nazalost, ovo je iz arhive, nesto dok je golf bio citav a nesto kasnije kada je vec slupan. to su slike vrata, a retrovizori su na vratima. Share this post Link to post Share on other sites
ivica506 0 Posted August 19, 2008 U kakvom su stanju stakla na retrovizorima? Da li bi ih htio poslati za Karlovac? Malo mi je problem doći po njih Može odgovor na PM. Zahvaljujem! Share this post Link to post Share on other sites