bojan24 0 Posted August 16, 2008 idem kemijat s felgama a ciljam na tamni izgled sveg na autu ofarbao sam znakove,poskidao oznake,iza su smoked hella i naprijed kupio smoked od robyja KLC.. imam 6 spoke od TT-a u 17"...i mislio sam ih ovak ofarbat(i moj auto je iste boje ko i ovaj TT) ili da ih stavim u svjetlo sivu mat(primjer u pS) Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted August 16, 2008 daj probaj nabaciti neke bolje primjere slika, ali zasad mi se ovo drugo bolje dopada... Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted August 16, 2008 nemoj uopće farbat felge... to je moje mišljenje... Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted August 16, 2008 nemoj ih opce farbat Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 16, 2008 nemoj, vec ti je hraweb-ekipa rekla da ti nece dobro izgledat.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zuti Posted August 16, 2008 I ti si jedan od većine. Kaj te boli k***c za tuđa mišljenja. Kako se tebi sviđa ti tako napravi. Ak su ti tamne fora ofarbaj, ako nisu ofarbaj ponovno. Ne kužim tipove poput tebe. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 17, 2008 a kaj tebi nije jasno????daj covjeku savjet i ne komentiraj drugo misljenje... Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted August 17, 2008 pa zanima me vaše mišljenje zato sam dao topic taj ... a da ih spoliram onak full do visokog sjaja? Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted August 17, 2008 moje mišljenje je da ih ne farbaš nego full poliranje! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zuti Posted August 17, 2008 a kaj tebi nije jasno????daj covjeku savjet i ne komentiraj drugo misljenje... Evo ak ti ja kažem da e meni tvojeg golfa najljepše vidjet u rozoj boji hočeš ti to onda napraviti? Pa naravno da ne. Čemu ti onda trebaju tuđa mišljenja. Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted August 17, 2008 a da ih spoliram onak full do visokog sjaja? E to bi već bio posao, mukotrpan ali vrijedan. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted August 17, 2008 a da ih spoliram onak full do visokog sjaja? lol pa reko si da neces polirat Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted August 17, 2008 neznam više ni sam kaj bi napravio.malo gledam po vw szeneima kaj sve ekipa radi s tim felgama ...nisu loše spolirane al moraju bit do visokog sjaja.ko to radi kvalitetno kod nas i kolko košta to? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted August 17, 2008 znas kako se kaze to je tvoj auto i ti trebas odluciti sta ces napraviti a kao sto kolega ZUTI kaze , bas te briga sta drugi kazu glavno da se tebi svida(moje misljenje) Share this post Link to post Share on other sites
Dizel 0 Posted August 17, 2008 Između farbanja u crno ili poliranja ja bi se odlučio za poliranje. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 17, 2008 ak onda poliranje... @zuti...ohladi zivce i popi pifkana Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted August 17, 2008 (edited) pa zasto ne farbat u crno, nemam pojma tko je naredio da felge trebaju biti srebrne ili krom verzija.naravno jedino nisam za nekakav kic roza i tak dalje, crna, siva i bijela: to su ne-boje i one su toneri bojama a sve su drugo boje i nisu bas u trendu sto se tice bojenja felgi. bratic mi u svicarskoj ima pasu karavana 2.5 v6 tdi takva tamnoplava boja i crne 18" alu 5 kraka, auto je 2003 god. ima krom lajsne i nije cak jako ni do poda ali bolesno izgleda. kod njih to tak u redu znaci zakljucujem da je moje misljenje da bi sve bilo ok osim kolor felgi, a tonirano hoces od bijele pa do crne sve pase, steta je ako imas veliku colazu felge zatamanit crnom, onda se gubi dojam velicine pa bi trebao obojat i sam rub felge Edited August 23, 2008 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted August 18, 2008 kod ovakvih ravnih felgi ti je malo problem .. da imas ruba mozes imat oboje i polirani rub i crnu unutrasnjost ja osobno necu vise stavljat felge na auto ako nisu obojane u crno napravio sam to sa svojim felgama prije 4 godine i nemogu mi bit ljepse nego sto jesu i dan danas ... ali kao sto ti svi kazu tvoj auto , tvoj ukus i tvoja stvar meni osobno crni auto sa crnim lakiranim felgama ( ne mat ) i poliranim rubom je bolest Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted August 18, 2008 dao sam felge u obradu...bit će gotove za par dana,mat tamno siva graudunkel od nove BMW 5 2dvojka:dobra ideja...čeljusti ću stavit crveno pa bi mogla i neka crta pasti ali prvo ćemo vidjet kak bu sve skupa zgledalo. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted August 18, 2008 (edited) dao sam felge u obradu...bit će gotove za par dana,mat tamno siva graudunkel od nove BMW 5 2dvojka:dobra ideja...čeljusti ću stavit crveno pa bi mogla i neka crta pasti ali prvo ćemo vidjet kak bu sve skupa zgledalo. ma nema ti boljeg po mom misljenju, meni iskreno se ne svida bojenje celjusti na ovakvoj vrsti stylinga, razmisli,da ti nebude malo presareno,bolje crni mat celjusti i felge i ta linija onako kako sam te ucio, milina vidi pa usporedi kak ti bolje, ja uvijek pomognem By dvojka Edited August 18, 2008 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites