Marks 0 Posted August 18, 2008 dosao frend kod mene pa mi uvalio 2 kartona viljamovke(osvojila srebro).... pa ako kome treba ili ako znate da nekome treba..... e da...moze i prek racuna on ima firmu.... nadam se da necu zbog ovog dobit kick Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted August 18, 2008 (edited) e da zaboravio......50kn u ovakvoj boci...na vece kolicine moze i popust ja inace ne pijem rakiju al oni koji su probali kazu da je odlicna... evo i numero 091 532 5331 (nema me par dana u zg) Edited August 18, 2008 by Marks Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted August 22, 2008 bumpać veli frend 40kn....... kaze ima krusaka bit ce i rakije Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted September 13, 2008 bump....pa nije valjda da svi piju vodu :doh Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted January 12, 2009 bump....pa nije valjda da svi piju vodu :doh bump Share this post Link to post Share on other sites