0
sven

dijelovi za G3 (GTI)

Recommended Posts

Prodajem set sportskih amortizera i opruga . Spustaju oko 60/40 ako sam dobro upucem. Cijena je 200€

Auto s time izgleda ovako:

uqwgy06.jpg

Prodajem kompletne pragove za GTI-a . Na lijevom pragu ona lajsna gornja je mrvicu pukla naprijed.

Prodajem kompletne GTI lajsne koje idu na vrata naprijed i iza ( model sa 4 varta ) i one plastike sa blatobrana. Priednja lijeva plastika oko blatobrana i na vozacevim vratima je mrvicu posmirglana ostale su u super stanju

farove ( dvodjelne ) u dosta losem stanju. Ako nekom treba za neki projekt ili dijelove. Na jednom se sjenilo odvojilo. 100kn oba

Prodajem zadnje staklo, zelenkasto. 350kn. nigdje osteceno

Prodajem vjetrobransko staklo, zelenkasto 450kn . Ima jedna mala tockica na staklu samo

Prodajem serijski Intercoller od TDI 110. Krpan ali nepusta nigdje. 100€

Prodajem prekidac za paljenje svjetala sa prednjim maglenkama, zadnjim maglenkama, stelanjem visine snopa . ( dakle najrjeđi model ). 120kn

Prodajem prekidac za grijanje siceva za. 250kn

Prodajem prednje tapecirunge vrata (model sa 4 vrata ). sve kopce su citave

kontakt na pm

u kakvom su stanju amortizeri?, to si ti naknadno stavljao ili je tak serijala bio, zanimam me zbog starosti i stanja

@Caspero-Salter nije prodan i moze biti tvoj

@Robi-Nije tako bilo serijala jer je serijala golf visok ko koza. To sam stavio naknadno. Stari su ti nekih 2 godine i oko 20 000km. U kakvom su stanju? Nisam primjetio nigdje da curi ulje i slicno. E sad druge naznake kvalitete/nekvalitete neznam...

@Slaven-tapecirunzi su original crni . Prednji lijevi far je u banani jer se sjenilo odvojilo pa trese i ima jednu tockicu na staklu povrsinsku.

Edited by sven

moze cijena za blastike oko blatobrana ako nisu prodane?

poslao sam ti PM

gealoep.jpg

p0oyazq.jpg

Pragovi su prodani, ostalo je sve od navedenog u prvom postu.

U ponudi su ostali jos:

Farovi, lajsne za vrata, set amortizera i opruga, prekidac za grijanje siceva, prednje i zadnje staklo.

jel prodan set amortizera ???

Nije, evo upravo danas sam namontirao gewinde i ove koje sam imao do sada skinuo i stoje mi u garazi

0