Nick 0 Posted August 26, 2008 drzi se pravila ak hoces,ak neces skupljas bodove...jako jednostavno...u ostalom nemam se s tobom (ni ti samnom) kaj prepirat oko tvog stava ovog foruma i naseg rada Amen Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted August 26, 2008 Ja imam svoj auto odpočetka u avataru, ali i meni je ovo malo glupo, kao da je bitno što je u avataru. Jedina je prednost ta što bi mogao nekog prepoznat, a i to je diskutabilno. Ali tko sam ja ovdje, ako su glavešine tako odredile - tako neka bude. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted August 26, 2008 dobro al neznam zašto ste protiv toga....večina imate super aute i zašto ih se nebi odma vidjelo....više čemo si trubit na cesti Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zuti Posted August 26, 2008 pa bolja bi bila osobna slika u avataru tako bi na susretu znao i prepoznao nekoga, a ne čitao 18 stranica poslije, pi*** zašto se nisi javio bla bla bla Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted August 26, 2008 evo, recimo, ovo je moj auto u avataru, i vidi se više od 75%, a sigurno je sad ljepše nego prije... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted August 26, 2008 Hvala svima sto ste pokazali razumijevanje i sto se niste ponasali kao djeca! Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted August 26, 2008 Ma ljudi su provokatori, Ako postoji pravilo da se novi članovi moraju predstavit, da svi trebaju imat popunjen profil; onda neznam čemu se i ovog ne pridržavat! Uostalom, tako je i na ostalim ozbiljnijim auto-forumima, ajd oladite više! Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted August 26, 2008 pa bolja bi bila osobna slika u avataru tako bi na susretu znao i prepoznao nekoga, a ne čitao 18 stranica poslije, pi*** zašto se nisi javio bla bla bla kolega evo ti tu slika http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=10360 ajde stavite te slikice auta nemojte bit takvi pa kaj fali tome? Share this post Link to post Share on other sites
Guest maksy Posted August 26, 2008 i dalje ovo na avataru nije TVOJ auto nego karikatura neke dvice. zar nebi bilo ljepse da mozemo povezat sliku s tvog avatara i tvoj auto kad te vidimo negdje na cesti? Pa kad nemam još sliku.. samo dan dva me dijeli od novog avatara.. normalno da ću ćim preuzmen dvicu slikat i stavit nju umisto ovoga.. Nema problemosa... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted August 27, 2008 pratim dosta foruma po netu (necu imenovat) i neki imaju STROZA pravila pun bananko... ovih dvije godine koliko sam na VWCC forumu i kolko se prepiranja i svega dogodilo,na tim drugim forumima ti clanovi bi vec od davnih dana dobili PEDALU... i zato ne vidim razlog nikakvih prituzbi na nova pravila,jer ih nikad dosta... bar ce bit ljepse i ugodnije citat bez ikakvih "natezanja" drugih clanova (pogotovo u PROJEKTIMA)... eto NHF,koga god to dira sta sam naveo i LP... Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted August 31, 2008 prolazi li moj avatar? Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted August 31, 2008 prolazi li moj avatar? Pa ako je to tvoj auto u njemu, a je, onda prolazi. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 31, 2008 ne prolazi jer nisi crne zmige stavio naravno prolazi...pa tvoj je Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted August 31, 2008 Pitanje za druga Foga: Ako stavim sliku za avatar od male susjede na kojoj je gola, dali to prolazi ? Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted August 31, 2008 ne,jer onda si pedofil...al ako stavis od velike susjede sliku, onda prolazi :slin Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted August 31, 2008 HAhahahahaaaa! A, može li sllika mene golog da poplašim cijeli forum? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted August 31, 2008 HAhahahahaaaa! A, može li sllika mene golog da poplašim cijeli forum? ak hoces da dobis nadimat "karikatura" onda stavi :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted August 31, 2008 nemam vremena stavit sliku novog auta,molim razumijevanje Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 3, 2008 M7>ako to napravis, onda racunaj da mi vise nisi duzan one novce MOTA> ok, tebe zovemo kad nam sve ovo dopizdi pa odlucimo srusit forum Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 3, 2008 Slažem se kaj je na slici to je tvoje i ništa drugo ne prolazi, Fog odlična ideja Share this post Link to post Share on other sites
TheGolf3Master 0 Posted September 3, 2008 Evo i ja sam svoju makinu stavio u avatar, cini mi se ok odluka Share this post Link to post Share on other sites
JuKi 0 Posted September 6, 2008 ne oke odluka nego tako to ide na ostalim auto moto forumima...puknem pikčr popodne...sad na poslu neam niti jednu Share this post Link to post Share on other sites
Guest corrado.. Posted September 7, 2008 Eto kak to sad odmah bolje izgleda ........ Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ilija g60 Posted September 7, 2008 svi prijedlozi dobrodosli a zašto netko uopće stavlja tuđi auto kao avatar Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted September 7, 2008 a zašto netko uopće stavlja tuđi auto kao avatar a zasto se ti prvo neprestavis u CLANOVI pa stavis auto u VASI AUTI I PROJEKTI pa tek onda nesto kazes u vezi avatara???????? odkud mi znamo da je to bas TVOJ auto u TVOM avataru????? Share this post Link to post Share on other sites