Dottore.bl 0 Posted August 29, 2008 E ljudi dragi, doslo vrijeme da prodajem svoju dragu mk2 http://www.srcbl.com/forum/attachment.php?aid=4274 i sad sam nasao Polo Gti 6n2 2001 god. za 6000 Eur, strogi standard, nista nije prckano po njemu, uvoz iz Svicarske ... e sad sta me zabrinulo a to je ovo http://www.ciao.co.uk/VW_Polo_GTI__Review_5743432 gdje kazu da je problem mjenjac ??? Ima li ko iskustva sa takvim Polom ? Please help pozdravw Share this post Link to post Share on other sites
Dottore.bl 0 Posted August 29, 2008 http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....=14752&st=0 evo ga isti ovaj crni i vidim da i on ima problema s getribom u PM Share this post Link to post Share on other sites
Guest Duma Posted August 29, 2008 http://www.srcbl.com/forum/attachment.php?aid=4274 traži pass za stranicu Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted August 29, 2008 sto se tiče mehanike to bi trebala bit getriba kao u golfa 4 1.4 16v il se varam... hmmm ako je getriba kao kod onih malih polovih motorina 1.0, 1.4 1.6.... onda bi mana trebla bit ležajevi na snopovima u getribi.... ja imam s polo-varijanta getribicu i jos nezuji nikakav lezaj dok eto kolega na ibizi je vec mjenjao ležajeve..... tako da to nebi trebao bit generalni problem bas na svakom poliću... Ima odika par gti-eva oni ce reci svoje dojmove Share this post Link to post Share on other sites
Dottore.bl 0 Posted August 30, 2008 Hvala ima li ko da se javi od Vas sto imate GTi Pola Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted September 1, 2008 ja sam polomijo 2 getribe a ostalo sve ok sad imam od 1.4 lako se razvrti samo sto mu 5 i nije bas neka treba mu pon k..... da dodje do 210 sto je maks. speed ostale probleme nisam imo do neki dan kad mi je pukla svjecica pa mi je trokiro ali nista strasno 200 kn i sok i rjeseno (fala miro) inace sve u svemo ok zadovoljan sa auticem i skoro pa ti je normalno da je kumplung tvrd to je manje vazno sajla ali mi se neda mjenjat kupi to neces fulat pozzzzz i dodji u 6n2 GTI drustvo pozzzzzzzz Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 1, 2008 dakle ipak je rječ o maloj getribici.... hmmmm Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted September 1, 2008 ja neznam sta bi ti pametno reko ja imam pola GTI napravio svega 2500km za sad da pokucam u drvo sve 5 ! getribe im jesu boljke prica se da duraju nekih 110 kkm ali niej pravilo nekom 70kkm nekom 140kkm nekom se nista ne dogodi ! sve ovisi kak se odrzava ! ljudi ne mijenjaju ulje u getribi i to je veliki problem ! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted September 1, 2008 Meni je na polu 1.4 iz 2001g riknila getriba nakon 27tkm A na golfu jedinici je zavrtila 500tkm i iša san provjerit ulje,litra i nešto je falilo u njoj,nadolia i ko nova Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted September 2, 2008 ja neznam sta bi ti pametno reko ja imam pola GTI napravio svega 2500km za sad da pokucam u drvo sve 5 ! getribe im jesu boljke prica se da duraju nekih 110 kkm ali niej pravilo nekom 70kkm nekom 140kkm nekom se nista ne dogodi ! sve ovisi kak se odrzava ! ljudi ne mijenjaju ulje u getribi i to je veliki problem ! aj ti predstavi te preinake da ljudi vide stroj Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted September 2, 2008 ma koje preinake ? gdje ja spominjem preinake ? :lol: DAS GTI ! TOP SECRET Share this post Link to post Share on other sites
Dottore.bl 0 Posted September 3, 2008 Hvwala na odgovorima i pomoci, ovaj Polac je presao 140000 a kao da je presao 40000 km, fakat je ocuvan i sve je serija. Auto je iz ST Galena tj iz Svicarske. Jbg, ako bude sve ok, trebao bi ga uzeti. Hvwala Vam Share this post Link to post Share on other sites
limvi 0 Posted September 9, 2008 Ma autić ti je mrak, ja ga isto vozim. Uzmi ga i nećeš fulati, to je poseban auto (to znaju svi koji ga voze), nema nas puno i to je još veća draž. Još ako kažeš da je full očuvan nemaš o čemu razmišljati. Take it Share this post Link to post Share on other sites
Dottore.bl 0 Posted September 9, 2008 I hocu, odlucio sam, trenutno mi malo skripe finansije *ostao sam bez posla* ali rijesim to brzo _nadam se_ Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted September 9, 2008 Imas neke slike tog GTI da vidimo zanima me ! Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted September 9, 2008 e dottore ako odustanes od kupnje javi... Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted September 9, 2008 e dottore ako odustanes od kupnje javi... zasto sta ti odustajes od onog ? sta bilo ?! da djoramo Share this post Link to post Share on other sites
Dottore.bl 0 Posted September 10, 2008 (edited) nemam, uslikacu Edited September 10, 2008 by Dottore.bl Share this post Link to post Share on other sites
Dottore.bl 0 Posted September 15, 2008 (edited) Ciji je ovo Polo? Ovo sam slikao u Rijeci 2006e ... Koliko ide na 402 ? Izvor http://srcbl.com/galerija_gr06.php Edited September 15, 2008 by Dottore.bl Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted September 15, 2008 od jednog lika tu kod zagreba tj. velike mlake. auto ima bregaste, super sprint ispuh komplet i skn. auto ide visokih 14s na 402m ja mislim. Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted September 15, 2008 od jednog lika tu kod zagreba tj. velike mlake. auto ima bregaste, super sprint ispuh komplet i skn. auto ide visokih 14s na 402m ja mislim. kako me namazo joooooooooooo propo sam u zemlju Share this post Link to post Share on other sites
dado3101 0 Posted September 16, 2008 (edited) evo ja gledam sta kupit i pao izbor na 6n2 gti nakon obicno 6n2 tj 1.4..reko moze gti...ovo sa getribom je bolja kao sta svi kazu nekom kod 70 tkm ode nekom na 160 tkm al ode ode, oko 700 laura je popravak..auto je nemoguce nac u hr,vani i nekako..ugl. ko ga ima NEDA GA!! e za ovu 6n2 ekipu jeste znali da ima 6 zutih 6n2 gti he he,jedna serija koja je isla za luxenbursko trziste.. bio jedan neki dan na oglasu u njemackoj Edited September 16, 2008 by dado3101 Share this post Link to post Share on other sites
limvi 0 Posted September 16, 2008 Teško ih je nać u HR, još pogotovo očuvan kao moj A koliko su rijetki dosta govori i najveći Njemački oglasnik "mobile" u kojemu ih se može naći samo par komada a pogledajte samo cijene-rijetki auto koji je tamo skuplji nego kod nas. Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted September 16, 2008 Zanimljiv je ovaj zuti ! nisam znao da ima zuti ! samome zanima dali je ovo iza na braniku ili naknadno stavljeno ! ? nadam se da nije orginal jer je ruzno u .... limvi tvoj ocuvan ?! Share this post Link to post Share on other sites
limvi 0 Posted September 16, 2008 Zanimljiv je ovaj zuti ! nisam znao da ima zuti ! samome zanima dali je ovo iza na braniku ili naknadno stavljeno ! ? nadam se da nije orginal jer je ruzno u .... limvi tvoj ocuvan ?! Jašta nego očuvan, sve stock osim felgi i spuštanja Share this post Link to post Share on other sites