dado3101 0 Posted September 16, 2008 Zanimljiv je ovaj zuti ! nisam znao da ima zuti ! samome zanima dali je ovo iza na braniku ili naknadno stavljeno ! ? nadam se da nije orginal jer je ruzno u .... limvi tvoj ocuvan ?! je i ovo iza je serijski i ona crta na gepeku,heben je zuti..a kod nas jel zna neko gdje je zavrsio onaj crveni isto serijala bio je na auti hr prije pol godine,120000 je imao mislim Share this post Link to post Share on other sites
Petar 001 0 Posted September 16, 2008 je i ovo iza je serijski i ona crta na gepeku,heben je zuti..a kod nas jel zna neko gdje je zavrsio onaj crveni isto serijala bio je na auti hr prije pol godine,120000 je imao mislim ako mislis na onog sta se prodavo za 6 somova ! tom je svijetlio ABS a nije bio senzor i imo je crto od kljuca po cijeloj desnoj strani od haube do fara ! i da otiso je u Karlovac ! Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted September 16, 2008 ocu i ja zutog :plac :plac :plac :plac Share this post Link to post Share on other sites
dado3101 0 Posted September 16, 2008 (edited) he he..jok ja bi srebrenog..ali iskreno crveni je najljepsi..hm nemislim na taj taj znam i ja sam ga gledao meni je 6800 trazio,ovaj bio je jedan prije jos! ovaj jel ima kod nas iko kozu u gti od vas?! Edited September 16, 2008 by dado3101 Share this post Link to post Share on other sites