MOTA BOY 3 Posted August 30, 2008 Duja je '87 god. stajala je godinu dana i sad sam ja to čopio... Ima i papire. Na krovu su zadnja 2 stakla zelenkasta. Ima i tepihe na zadnjim muldama i na podu bunkera. Vidim da ima i malu pumpu goriva, za veliku neznam. Lupana je sa svih strana, ali šiber radi kao tromblon! Pitajte što vas zanima. Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted August 30, 2008 Ja bi uzeo karoseriju ak je zdrava Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted August 30, 2008 Koliko sam vidjeo, malo je trul na podu kod desnog praga, i zadnji desni rubnjak je malo trul. Čini mi se da prednji krakovi šasije nisu nikad lupani, i sve mulde su zdrave. Prva boja. Sutra ti slikam. Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted August 30, 2008 Ja bi uzeo naljepnice sa vrata i ove bijele điđe sa brisača ako netko nije rezervirao tu "vruću" robu već. Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted August 30, 2008 Rezervirano za Perkana! To je ova duja: Bila... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....p;hl=daruvarske Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted August 30, 2008 Sad bolje izgleda To definitivno. Ovo je najbolje za nju, neka leži mrtva kod tebe u dvorištu Mota, bolje nego da se kotrlja onakva na cesti. Share this post Link to post Share on other sites
borls 0 Posted August 31, 2008 hahaha pa to je prednji lip zakovan odozada Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted August 31, 2008 lol: vidiš da vlasnik vozi opela, pa je namjerno unakazio golfa da skrene pozornost sa corse Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted August 31, 2008 lol: vidiš da vlasnik vozi opela, pa je namjerno unakazio golfa da skrene pozornost sa corse EHehe, ta duja je slikana u drugom dvorišću A bivši vlasnik te duje je kupio Punta, i kak mi se čini opet napravio nakaradu... On topic please. Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted August 31, 2008 Mota, prekidac za svijetla... aj ga slikaj odostarga da vidim kolko pinova ima... Share this post Link to post Share on other sites
FlashBack 0 Posted August 31, 2008 Mota, prekidac za svijetla... aj ga slikaj odostarga da vidim kolko pinova ima... ima sva 4 diska ili jedan fali, i kakva je masina ? jel to radi? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted August 31, 2008 (edited) Na mašini fali jedan kabel do bobine i alnaser.... Kabel imam, al alneser treba nabavit. Fali i motorić lera... Nemam ni ključ od te duje... Hehehe, vidjet ču što mogu, pa javim... Nema sva 4 diska, neko je skinuo komplet kočnice na zadnjem ljevom kraju, ali imam još jedan set zadnjih kočnica. Edited August 31, 2008 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted August 31, 2008 da imam para na bacanje ovo bi uzeo pa restauriro i to samo zbog toga sto ima siber Share this post Link to post Share on other sites
Turash GTI 0 Posted August 31, 2008 dali imaš onu ljevu policu šta dođe ispod volana treba mi javi na pm Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted September 23, 2008 dali je jos na prodaju,ako je koliko novaca za komplet Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted September 23, 2008 dali je jos na prodaju,ako je koliko novaca za komplet To se ne pita tak,nek jel imas papire od auta i dali je broj šasije na autu(smo domaci ne ) Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted September 23, 2008 Mota, prekidac za svijetla... aj ga slikaj odostarga da vidim kolko pinova ima... Cuj ovog fegeta,odostraga i pinovi-kaj su to neke sifre Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted September 23, 2008 Denis FaiRy! Ja konjina sam ga sliko davno i zaboravio stavit..... Evo jedna zguza za čiku Ironičnog! Share this post Link to post Share on other sites
Damirr 0 Posted September 23, 2008 Daj mi reci koji je motor ,jel mozda RD ,KE-JET 107 KS? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 5, 2008 Sorry Damire, evo tek sad sam vidjeo pitanje. Duja je komplet prodana. Imam još plastika za prodaju, pitajte ako trebate što... Share this post Link to post Share on other sites