Antonio GTi 16v 0 Posted September 1, 2008 Eto pošto je priprema limarije u tijeku volio bi da mi pomognete..dvoumim se dali varit obrvu na haubu il pustit bez nje i samo maska bez znaka Hvala Share this post Link to post Share on other sites
mareri 0 Posted September 2, 2008 bez, ali ako moraš staviti stavi onu malu, nemoj bad look Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted September 2, 2008 pa nemas se sta dvoumit naravno da je odgovor BEZ.. Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted September 2, 2008 bez ofkors.... ja moju dizem cim metnem cabrio masku bez znaka Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 2, 2008 Antonio ne glupetaj... ... Share this post Link to post Share on other sites
Antonio GTi 16v 0 Posted September 2, 2008 Antonio ne glupetaj... ... Pa to je i moja odluka, al bolje dobit par savjeta hvala Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted September 18, 2008 Po mojem vari haubu al nemoj radit bad look nego ravno zavari haubu da izgleda kao sa ravnom obrvom... evo ja mislim da bi to posebno izgledalo i da to nema još nitko kod nas... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 18, 2008 Po mojem vari haubu al nemoj radit bad look nego ravno zavari haubu da izgleda kao sa ravnom obrvom... evo ja mislim da bi to posebno izgledalo i da to nema još nitko kod nas... Ima na dvojki... a kec pa nije za to! Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted September 18, 2008 ni slucajno nekaj stavljat na haubu kaj si poludio Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 25, 2008 ako sam te dobro shvatio, ti si mislio na ovo: evo, sad vidis kako to u stvarnosti izgleda (->LOŠE!), bas nedavno sam kod faksa naletio na tog keca pa se sjetio tvog threada i slikao Share this post Link to post Share on other sites
Antonio GTi 16v 0 Posted September 25, 2008 ako sam te dobro shvatio, ti si mislio na ovo: evo, sad vidis kako to u stvarnosti izgleda (->LOŠE!), bas nedavno sam kod faksa naletio na tog keca pa se sjetio tvog threada i slikao užas Share this post Link to post Share on other sites
weky 0 Posted September 25, 2008 Ali plasticna stoji ok.Ja stvarno neznam sta je vama cabrio je i tako u plastici i sa orginal obrvom je ok.Variti nemoj ali stavi malu x keceva po netu je sa obrvom a nedavno sam na top gearu vidio orginal gti i imao je duple farove i obrvu!!!! Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted September 25, 2008 ako sam te dobro shvatio, ti si mislio na ovo: evo, sad vidis kako to u stvarnosti izgleda (->LOŠE!), bas nedavno sam kod faksa naletio na tog keca pa se sjetio tvog threada i slikao Ajde ajde Fože, možeš ti i ljepše kecove oko našeg faksa poslikat... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted September 25, 2008 Ajde ajde Fože, možeš ti i ljepše kecove oko našeg faksa poslikat... hehe....ako mislis na tvoju grdosiju ....nisam je jos nijednom tamo zatekao al znam zatec tu i tamo neki RS4 koji me jednako privuce Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted September 26, 2008 da...baš je loše...fu.. moj bed... Share this post Link to post Share on other sites
ROBY87 0 Posted December 6, 2008 Eto pošto je priprema limarije u tijeku volio bi da mi pomognete..dvoumim se dali varit obrvu na haubu il pustit bez nje i samo maska bez znaka Hvala stavi samo onu plasticnu lajsnu na masku . mislim da bi ti to bilo ok Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted December 6, 2008 A gle... pofarbaj obrvu... stavi je.... gledaj je tjedan dana.... pa je makni.... pa ga opet gledaj tjedan dana... pa odluci Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 6, 2008 A gle... pofarbaj obrvu... stavi je.... gledaj je tjedan dana.... pa je makni.... pa ga opet gledaj tjedan dana... pa odluci Najpametnija dosad Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted December 6, 2008 a cuj nevozis hondu pa de moras prekrit cjelu u plastike i lim kako kazu 3puta mjeri 1odsjeci Share this post Link to post Share on other sites
Vix 0 Posted December 7, 2008 Ajde ajde Fože, možeš ti i ljepše kecove oko našeg faksa poslikat... hehe....ako mislis na tvoju grdosiju ....nisam je jos nijednom tamo zatekao al znam zatec tu i tamo neki RS4 koji me jednako privuce a o tom kecu meni frend stalno priča....nisam ga ni ja videl kad idemo prema tramvaju o po pričama on parkira u unskoj...prema kolodvoru......trebalo bi napravit zastavu vwcc fer kolko nas ima Share this post Link to post Share on other sites