MOTA BOY 3 Posted September 10, 2008 Za sve upite PM, MSN/Emil Stanko.Brdal_inet.hr , 098 166 7730 Podizači stakala 3 vr, stariji tip, odlićno stanje(kao novi) jedino je na suvozačevom izskočila sajla iz one plastike na kojoj treba bit fixna (plastika koja se vozi gore dolje), al to se lako sredi. Maska bez znaka! Super stanje, čak ima i skoro sve kopče! 8V GTI sat, puknuta ova plastika, al mislim da se može presložit. Starija verzija ručica, sa MFA funkcijom. Motorić za zadnji brisač(nisam ga isprobao) Rukohvati što se sami preklapaju (Zamazani su, ali kad ih se opere- bombon) Plastične police za vrata (3vr) Isto treba oprat. Čitave, nigdje potrgane. Polica ispred suvozača(stariji tip/ plića) Isto super, al sam bio ljen oprat... Nosači dubokih branika( orginal) 1 nema one pipke što idu unutra, a jedan je napuknut na donjem dijelu. Plastika oko brave (iza volana) noviji tip, isto reba oprat samo, nigdje potrgana. Razne plastike, sitnice... Pitajte. Ovo je samo jedna kutija.... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted September 22, 2008 Kaj s ovim satom?Jel to ispravno i da li bi se mogo ubacit u 1.6d da rade okretaji?? Imam isto 2 konektora. Share this post Link to post Share on other sites
Robby 0 Posted September 22, 2008 treba mi plastika oko brave (iza volana) noviji tip,koliko novaca,ako nije prodana? Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted September 22, 2008 (edited) Smoki> mislim da ne jer bemzinac ima signal s bombine... A TD s alternatora. Sad kakav je to signal točno nebih znao, nisam to kemijo. Robby> Imaš PM>>> Nemaš PM (neznam kak ti poslat) Stisni mi PM il SMS sujtra. Edited September 22, 2008 by MOTA BOY Share this post Link to post Share on other sites