sony_3 0 Posted September 16, 2008 eto moj autek je sad na prodaju jer sam kupio nesto drugo pa ako netko treba kakav project auto ovo bi bila super baza.. sve o autu se moze vidjeti tu http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=13527 sve informacije na mob 091/541-9815 ili jos bolje na pm cijenu ne znam tj ne znam koliko realno da trazim za njega ... Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted September 16, 2008 E al nigdje nemaš sliku trenutnog stanja automobila? Share this post Link to post Share on other sites
ri5ac 0 Posted September 16, 2008 daj malo više informacija, god, kilometara, oprema? Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted September 17, 2008 znaci auto je 97.godina ima 100 000 km na sebi ovaj 2.0 motor koji je sad unutra je iz njamackog pasata izvadjen i motor ima 87 000 km kod motora je 2E sto znaci da ga se relativno jeftino moze prebacit na turbo ( sto je i bila moja zamisao ) nikad mu nije skidana kilometraza jer znam proslog vlasnika sto se tice stvari koje su na nautu napravljene stavljen je prednji ovjes od vr - znaci 280 mm diskovi i vr klijesta sa pletenim kocionim vodovima i jedino sto jos treba je iza prebacit glavcine za 5x100 rupe i namotirat zadnje diskove ( koje imam nove doma i plocice ) te napraviti adaptere za klijesta da se mogu namontirat zadnja kociona klijesta sto cu napravit tek kad dobijem konkretnu ponudu na autu je sve zivo promjenjeno novo sva 4 homokineticka , na prednjem trapu kompletni seleni , nove kugle i krajnici , amortizeri i federi su vozeni 2000 km od kad su novi kupljeni auto nije imao abs sad ima , ima elktricni siber , centalno , servo , profilirane siceve nema klimu i podizace sto je najvaznije ali mi se to stvarno ne ugraduje Share this post Link to post Share on other sites