0
sony_3

prodaje golf 3 syncro

Recommended Posts

eto moj autek je sad na prodaju jer sam kupio nesto drugo pa ako netko treba kakav project auto ovo bi bila super baza..

sve o autu se moze vidjeti tu http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=13527

sve informacije na mob 091/541-9815

ili jos bolje na pm

cijenu ne znam tj ne znam koliko realno da trazim za njega ...

znaci auto je 97.godina ima 100 000 km na sebi

ovaj 2.0 motor koji je sad unutra je iz njamackog pasata izvadjen i motor ima 87 000 km

kod motora je 2E sto znaci da ga se relativno jeftino moze prebacit na turbo ( sto je i bila moja zamisao )

nikad mu nije skidana kilometraza jer znam proslog vlasnika

sto se tice stvari koje su na nautu napravljene stavljen je prednji ovjes od vr - znaci 280 mm diskovi i vr klijesta sa pletenim kocionim vodovima i jedino sto jos treba je iza prebacit glavcine za 5x100 rupe i namotirat zadnje diskove ( koje imam nove doma i plocice ) te napraviti adaptere za klijesta da se mogu namontirat zadnja kociona klijesta sto cu napravit tek kad dobijem konkretnu ponudu

na autu je sve zivo promjenjeno novo sva 4 homokineticka , na prednjem trapu kompletni seleni , nove kugle i krajnici , amortizeri i federi su vozeni 2000 km od kad su novi kupljeni

auto nije imao abs sad ima , ima elktricni siber , centalno , servo , profilirane siceve

nema klimu i podizace sto je najvaznije ali mi se to stvarno ne ugraduje

0