golfijaner 0 Posted September 16, 2008 (edited) Ajde neka šefovi više odluče i napišu jasno da li je dozvoljeno da se predstavljaju auti izvan koncerna na forumu ili ne? Već se nekoliko puta pojavio jedan te isti problem, a to je predstavljanje auta koji nije VW ili VAG. Isti ljudi negoduju, ostali šute i tome nema kraja! Ekipa s vrha odlučite da li je dozvoljeno predstavljati aute drugih proizvođača ili ne! Ako nije dozvoljeno onda neka moderatori jednostavno brišu teme i neka ostali članovi imaju zabranu bilo kakvog komentiranja u temi koja će se brisati. Ako je dozvoljeno onda neka bude zabranjeno članovima "pljuvati" po vlasnicima automobila koji su predstavljeni, a nisu VAG. Neka to više bude jasno i transparentno. Ovako se samo truje forum pojedinim komentarima!!! EDIT: Još bi iznio svoje mišljenje o vlasnicima auta koji nisu VAG: ljudi vjerojatno žele biti bar dio foruma kad ne mogu voziti VW. Sigurno nisu tu da bi provocirali! Edited September 16, 2008 by golfijaner Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted September 16, 2008 (edited) napokon pametno razmišljanje i meni dođe žao kad se nekog popljuje i napadne a nije iz VAG il VW....možda bi se neki i družili samo snama bez obzira na to koju vrstu auta vozi...to mi je onak ok...zašto ne?nije ni jeftino kupit vw...zato tajo kupio Fiata,jeftiniji djelovi ajde nemojte se prepirat i svađat...svi smo mi jedna veeeeeeeeeeelika femily kao što vidim več se mrgood napao!!!!!brat ga preporučio koji vozi vw i sad on je legenda a buraza ajmo bacit van!e pa nije u redu....dali admini vidite kad se neko hoće regat koji auto posjeduje?pa ajde onda da se njima uopče ne dozvoli ulaz ako već mora biti tako...zar ne?kaj nije bolje tako nego pustit čovjeka unutra on se predstavi i ajmo udri brate po njemu jer nije vw il vag....čemu takva prepucavanja? Edited September 16, 2008 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted September 16, 2008 napokon pametno razmišljanje i meni dođe žao kad se nekog popljuje i napadne a nije iz VAG il VW....možda bi se neki i družili samo snama bez obzira na to koju vrstu auta vozi...to mi je onak ok...zašto ne?nije ni jeftino kupit vw...zato tajo kupio Fiata,jeftiniji djelovi ajde nemojte se prepirat i svađat...svi smo mi jedna veeeeeeeeeeelika femily kao što vidim več se mrgood napao!!!!!brat ga preporučio koji vozi vw i sad on je legenda a buraza ajmo bacit van!e pa nije u redu....dali admini vidite kad se neko hoće regat koji auto posjeduje?pa ajde onda da se njima uopče ne dozvoli ulaz ako već mora biti tako...zar ne?kaj nije bolje tako nego pustit čovjeka unutra on se predstavi i ajmo udri brate po njemu jer nije vw il vag....čemu takva prepucavanja? Ovdje nije riječ šta čovjek vozi. Ovdje je riječ da nebi trebao predstavljati auto, pogotovo ako je neka serijala. Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted September 16, 2008 Pa to je. Neka se definira sto moze, a sto ne. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted September 16, 2008 sve je to ok al nebi se smjelo ni dozvolit da se vrijeđa član kaj ne Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted September 16, 2008 Moje mišljenje je da nebi trebalo predstavljati aute koji nisu iz vag koncerna,ili barem posebni podforum za ostale marke.Ovih par što je pocelo predstavljat je ništa,ali zamislite cirkusa kad bi svi poceli predstavljat druge marke!? Na ovaj forum sam došao da citam o folcikama i da gledam folcike,ne zbog nekih mazdi Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted September 16, 2008 al ak ce se predstavit neki non-vag onda mozemo i ime foruma promjenit.... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted September 16, 2008 (edited) ne treba podforum za ostale automobile jer ovo je forum za VW automobile... za ostale tj. sve marke postoje forumi ... www.carprojects.net jedan od njih ... Edited September 16, 2008 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted September 16, 2008 Dame i gospodo ovo je VW forum, dakle tu predstavljamo VW vozila i eventualno ostala vozila iz koncern, znaci audije, skode, seate, porschee i TOCKA! Po meni nikakve mazde, opeli, dacije i sta ja znam koje jos marke nisu pozeljne! To nebi dopusta niti da se u offtopicu predstavlja jer nema nikakvog smisla, a ova ideja da se otvara podforum za druge marke je najvece sranje koje sam cuja, pa sta smo mi ovde crveni kriz, neko prihvatiliste???? Ako neki opelas ili u zadnje vrijeme vidim da je popularno da dolaze ljubitelji mazde, zeli se s nama druzit iz njemu poznatih razloga i postuje pravila foruma to mi je o.k. neka dodu, dapace dobrodosli su, ali auta neka ovdje ne predstavljaju! Ako zaista tako zele da mi ipak vidimo to cudo od auta neka eventualno u predstavljanju stave link svog auta s maticnog foruma pa koga zanima nek pogleda! Eto, mislim da sam bija jasan, moderatori i admini su na potezu! Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted September 16, 2008 a da se zabrani predstavljanje drugih auta a dozvoli (ako se već neko želi družit) predstavljanje u članovima...to bi bilo čisto ok...neznam,neka admini i moderatori odluče kako će biti Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted September 16, 2008 Nemam kaj za reć'...citirao bi drakea i potpis Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted September 16, 2008 Drake potpis........stvarno ovo pocinje zivcirati...mislim cemu tu predstavljati nekog fiata mazdu il sta vec.......ako si zbog druzenja il cega vec onda citaj i gotovo a ne predstavljati svoje aute.......ne kuzim koja svrha je toga........ajde admini neki zakon donesite...... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 16, 2008 (edited) Slažem se s Drakeom i s Pikom.... čak mislim da bi trebalo odvojiti posebne aute tj. one koji su rađeni za "guštanje" da tako nazovem od ostalih više- manje serijala auteka... Aute drugih marki ne predstavljat!! mislim na NON V.A.G. Komentari neka budu kakvi god, pokazuju nečiju osobnost.... normalno za svako psovanje i sl. stvari koje su određene pravilima slijedi ukor (warn).... Edited September 16, 2008 by tonac Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted September 16, 2008 mislim da bi trebalo odvojiti posebne aute tj. one koji su rađeni za "guštanje" da tako nazovem od ostalih više- manje serijala auteka... :plac nemoj mi to radit ma budu admini to riješili i bit će sve ok Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted September 16, 2008 Dame i gospodo ovo je VW forum, dakle tu predstavljamo VW vozila i eventualno ostala vozila iz koncern, znaci audije, skode, seate, porschee i TOCKA! Po meni nikakve mazde, opeli, dacije i sta ja znam koje jos marke nisu pozeljne! To nebi dopusta niti da se u offtopicu predstavlja jer nema nikakvog smisla, a ova ideja da se otvara podforum za druge marke je najvece sranje koje sam cuja, pa sta smo mi ovde crveni kriz, neko prihvatiliste???? Ako neki opelas ili u zadnje vrijeme vidim da je popularno da dolaze ljubitelji mazde, zeli se s nama druzit iz njemu poznatih razloga i postuje pravila foruma to mi je o.k. neka dodu, dapace dobrodosli su, ali auta neka ovdje ne predstavljaju! Ako zaista tako zele da mi ipak vidimo to cudo od auta neka eventualno u predstavljanju stave link svog auta s maticnog foruma pa koga zanima nek pogleda! Eto, mislim da sam bija jasan, moderatori i admini su na potezu! nemoj mi firmu vrijeđat Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted September 16, 2008 Slažem se s Drakeom i s Pikom.... čak mislim da bi trebalo odvojiti posebne aute tj. one koji su rađeni za "guštanje" da tako nazovem od ostalih više- manje serijala auteka... Aute drugih marki ne predstavljat!! mislim na NON V.A.G. nemoj me krivo shvatiti ali mislim da je glupost to raditi......jer ce onda biti svađa i problema.......ono moj auto je poseban i treba biti tu a nije, pa onda njegov auto je tu u posebnim a ne spada ti itd........to bi bilo dobro kad bi bilo izvadivo ali samo bi bilo problema sa time........ Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted September 16, 2008 nemoj me krivo shvatiti ali mislim da je glupost to raditi......jer ce onda biti svađa i problema.......ono moj auto je poseban i treba biti tu a nije, pa onda njegov auto je tu u posebnim a ne spada ti itd........to bi bilo dobro kad bi bilo izvadivo ali samo bi bilo problema sa time........ predvidio sam to i za to još treba nać rješenje.... kažem auto za guštanje nije serijala i može biti samo onda kada je taj auto pojava na cesti, npr. karmann ghia ovo je VW forum i zna se kak koji auto može ili bi trebao izgledati... po meni nemože biti projekt stavljat kec pa da ima neke polyesterske pragove, branike i slično... IZUZETAK su ORGINALNI dijelovi.... ili dijelovi VW tunera... Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 16, 2008 Ljudi , ako je ovo VW forum ... Potrudimo se da ovako i ostane , jer ovo stvarno postaje malo skakljivo ?!!? Previse su dobri ovi admini i moderatori pa to neki veoma koriste i ebu nas kako hoce sa svojim glupim pricama i furanjima i pametovanjima o autima a veze nemaju u zivotu , sta ce hondin fan na vw forumu? sta ima vidjeti? jel mozda to voli? tjera nekom inat? namjerno pod*ebaje , ili nesto mozda drugo , pa smijesno , ovo za odnosi na novajlije sa glupim pricama i topicima i furanjima , RESPECT ZA STARE MOCNE LISCE OVOG FORUMA , da sad ne nabrajam ali naci ce se oni pravi ovdje RESPECT: FOG, M-7, REMX, PIK, MOTA, TONAC, GOLFIANER,ARROW, MARIN, SINKE, I OSTALI LJUDI KOJI UJEDNO I DRZE OVAJ FORUM NA NOGAMA ... Oprostite na gnjavazi... VW 4 EVER Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 16, 2008 predvidio sam to i za to još treba nać rješenje.... kažem auto za guštanje nije serijala i može biti samo onda kada je taj auto pojava na cesti, npr. karmann ghia ovo je VW forum i zna se kak koji auto može ili bi trebao izgledati... po meni nemože biti projekt stavljat kec pa da ima neke polyesterske pragove, branike i slično... IZUZETAK su ORGINALNI dijelovi.... ili dijelovi VW tunera... ti izuzeci.. dobro i koliko bi takvih auta bilo predstavljano u podforumu a da ih voze neki od forumasa? 3 valjda...cemu to Neka se predstavljaju VW-i, u najsiru ruku VAG i to je to. Ostali nek se registriraju al nevidim svrhu da ovdje predstavlja svoju mazdu, za to ima valjda odgovarajuci forum. Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted September 16, 2008 hmm da je predstavim opela od tate i fiata od mame ???? cool ,jer vidim da je to sad u modi predstavljati druge aute na VW forumu !! Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted September 16, 2008 ti izuzeci.. dobro i koliko bi takvih auta bilo predstavljano u podforumu a da ih voze neki od forumasa? 3 valjda...cemu to Neka se predstavljaju VW-i, u najsiru ruku VAG i to je to. Ostali nek se registriraju al nevidim svrhu da ovdje predstavlja svoju mazdu, za to ima valjda odgovarajuci forum. Slazem se.....stvarno nebi bilo svrhe sad stavljati bolje sređene aute koji su pojava na cesti jer bi ih bilo svega par komada........ovako je ok ali da se rijesi to sa ovima koji tu dolaze raditi probleme........ Share this post Link to post Share on other sites
marko g3 0 Posted September 16, 2008 Pa ovo je vw forum,i ja mislim da non vag marke nemaju tu kaj tražit.. Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted September 16, 2008 Eto vidite, jos moderatori moraju potvrditi to sto pisete i stvar je cista. To je vrlo jednostavno. Odluka se moze donijeti demokratski ili ne ali neka bude cista situacija, a ne svaki put odmah "ovo je vw forum!". Nadam se da ste razumjeli moje otvaranje teme. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted September 16, 2008 Eto vidite, jos moderatori moraju potvrditi to sto pisete i stvar je cista. To je vrlo jednostavno. Odluka se moze donijeti demokratski ili ne ali neka bude cista situacija, a ne svaki put odmah "ovo je vw forum!". Nadam se da ste razumjeli moje otvaranje teme. razumjeli i primili na znanje Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted September 16, 2008 Poznajem 2-3 covjeka sa ovog foruma jako dobrih momaka i pametnih , sto su napustili ovaj forum bas upravo radi uljeza i njihovog zafrkavanja na ovom forumu... bojim se da se nece to ponoviti opet... Share this post Link to post Share on other sites