zizz 0 Posted September 18, 2008 neznam jel samo mene potkrada taj auto al koliko vam trose ABF-ovi? ja cu se pohvalit kad vidim kak drugi trose lol bdw, pricam o vremenu spice, guzve i to... na otvorenim cestama ne trosi nis Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted September 18, 2008 da ti ne trosi oko 15-16?? Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted September 18, 2008 Ja sam sad u Zagrebu, i ova me guzva jebe strasno, kilometar me izadje 1,20 KN. Kad sam doma u Virovitici onda mi je malo ispod kune, trebalo mi je malo vremena da se naucim kako da ga koristim kad mi treba, mislim na gas, , a ne skroz ko budala. Jako sam zadovoljan sa potrosnjom, samo da je jebeno gorivo jeftinije, drzava nas krade. Kad picim doma imam 155 km, i dodjem za 100 kn, za sat i pol, laganica, tu i tamo ga razvucem gdje je lijepo. Mislim da je to ok. Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted September 18, 2008 he he mene gradska kosta 12l :plac Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted September 18, 2008 he he mene gradska kosta 12l :plac ??????kako?????? Vozis pun ga do jaja???? Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted September 18, 2008 marks, pa ne bas 15-16... al ono, prosjek je oko 13.5... al me hebe sto se vozim u vrijeme najvece guzve, pol 8 i u 4 doma.. a imam 20ak km po najvecim guzvama (s jednog kraja grada na drugi.. ) zasto pitas, ima kakva fora, senzori ovo ono? stavljena je druga masina (abf) pa je sad sve novo oko benzinaca pa neznam jel mi ok sve... malo na leru cudno radi ko da stuca tu i tamo ali inace sve ok.... to cu nadam se rijesit sa ciscenjem klapne gasa i toga okolo... a ostalo neznam.. ko da je malo previse... a opet... mozda i nije? Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted September 18, 2008 Ja sam sad u Zagrebu, i ova me guzva jebe strasno, kilometar me izadje 1,20 KN. Kad sam doma u Virovitici onda mi je malo ispod kune, trebalo mi je malo vremena da se naucim kako da ga koristim kad mi treba, mislim na gas, , a ne skroz ko budala. Jako sam zadovoljan sa potrosnjom, samo da je jebeno gorivo jeftinije, drzava nas krade. Kad picim doma imam 155 km, i dodjem za 100 kn, za sat i pol, laganica, tu i tamo ga razvucem gdje je lijepo. Mislim da je to ok. ??????kako?????? Vozis pun ga do jaja???? C/P iz pravila ponasanja! "- Pisite otvoreno, argumentiramo, i svrsishodno. Ne koristite pogrdne i proste rijeci ili one koje bi nekog mogle uvrijediti. Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted September 18, 2008 joj daj mata, svakodnevno koristenje takvih rijeci je normalno u danasnje vrijeme... tako da mislim da stvarno malo pretjerujes.... Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted September 18, 2008 Kod jaja sam mislio na testise, ok??? Nadam se da se nitko nije uvrijedio. Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted September 18, 2008 zizz a kaj je sa starom masinom ? Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted September 18, 2008 ceka da uhvatim vremena, iskemijam je sa 1.6d i grunem u golf2 Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted September 18, 2008 12 - 13 litara je normalno za taj motor u gradu! Na povratku sa mora meni je trosio 8 litara lagane voznje! pricam o 9a, ali isti bog! Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted September 18, 2008 meni je ABF trošio otvorenom cestom 8-10 ovisno kako se voziš... a po lokalu 9-12 ovisno o relacijama i gužvi... al računaj da je tu kod mene gradska vožnja i gužve zanemariva stvar naspram ZGa... Kad bi se baš vozio,ajmo reć forsirao ... opet je bio oko 12 nisam primjetio da mi je ikad pio preko 12 iako ja i ne vodim računa o tome,kad nema nalijem i gasss ... kolko troši da troši ..bat ga Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted September 18, 2008 ma to je sve u redu, moj 1.3 trosi 11-12l a neide nikam. Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted September 19, 2008 ??????kako?????? Vozis pun ga do jaja???? tocnije trosi mi izmedu 10l-12l po gradu....a nikad ga nisam gazio iznad 3500(vozim ga kao dizla ).....tako da mi rezervar bude za nekih 480-500km.....sve se iskompezira na rezervar oko 10l...a dok sam isao na more starom cestom trosio mi je oko 7.5-8l zizz zasto pitas, ima kakva fora, senzori ovo ono? stavljena je druga masina (abf) pa je sad sve novo oko benzinaca pa neznam jel mi ok sve... malo na leru cudno radi ko da stuca tu i tamo ali inace sve ok.... to cu nadam se rijesit sa ciscenjem klapne gasa i toga okolo... a ostalo neznam.. ko da je malo previse... a opet... mozda i nije? mislio sam zbog lambda sonde....frednu je osla na 1.6 (oplo astraF ) pa mu je trosio 16l Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted September 19, 2008 hvala svima ma cisto me zanimalo koliko je normalno da znam jel ok masina Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted September 19, 2008 ma to ti je potpuno normalna potrošnja, ne brini Share this post Link to post Share on other sites
Guest rene Posted September 27, 2008 gradska lagana oko 10-11L, otvorena oko 9L. autoputa u punom gasu oko 13-14L. Share this post Link to post Share on other sites