gogoGT 0 Posted October 7, 2008 Moze jedna (ili vise ) preporuka za dobrog autolakirera na području Zagreba ili okolice. Srčo sam po forumu ali nisam nasao neku preporuku niti temu o tome. Hvala! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 7, 2008 a kaj bi ti lakiral, molim te? pa nemas kaj dirat na autu mozda zelenka? Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted October 7, 2008 a kaj bi ti lakiral, molim te? pa nemas kaj dirat na autu mozda zelenka? Admin pa odmah spam... Los primjer dajes Imam pol krova u drugoj boji, 3 bijele mrlje od po 2 cm i grooo manjih. Auto je sav izubijan (pa vidio si i sam, dosta toga je bilo kad je bio kupljen) pa me zanima kolko kuna kosta da se to pokrpa malo. To je bar nekaj kaj smijem radit.. Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 7, 2008 mrlju na krovu ces rijesit jedino lakiranjem cijelog krova, a isto ti vrijedi i za ostale povrsine, i na kraju dodjes na to da lakiras (skoro) cijeli auto, a to mislim da ti nema smisla jer: -lak na autu ti je jos relativno nov/mlad i osim sitnijih gresaka dosta dobar -auto drzis dan i noc na cesti u zg i bit ce jos i vise izubijan, tako da bi ja na tvom mjestu prvo rjesio nekakvu garazicu, nego ic u toliki perfekcionizam a uostalom, s obzirom kako ti to vozis, ko zna kakav ce jos bit za koji tjedan glede lakirera na podrucju zg, prosearchaj malo po forumu, spominjalo se cesto Share this post Link to post Share on other sites
stuba 0 Posted October 7, 2008 Moze jedna (ili vise ) preporuka za dobrog autolakirera na području Zagreba ili okolice. Srčo sam po forumu ali nisam nasao neku preporuku niti temu o tome. Hvala! Auto Imprić u sv.Klari! Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted October 7, 2008 ma dobar ti je lak, sta ces bez veze davati lovu. Share this post Link to post Share on other sites
gogoGT 0 Posted October 7, 2008 ma dobar ti je lak, sta ces bez veze davati lovu. E da mi je bijeli, na njemu se nis ne vidi... Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted October 8, 2008 imam dva frenda kaj lakiraju jedan je profesor a drugi je jako dobar i radi limariju za razliku od profesora,ak trebas broj PM-aj me Share this post Link to post Share on other sites