ma.RI.n 8 Posted February 15, 2010 Tj je bila suradnja VW-a i forda na šaranu i galaxyi tako je, ali zanimljiva mi slika jer ih nema previše... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted February 15, 2010 a vidi mjenjač al je gubav Manijaaaaak! Predivne slike motornih prostora! Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted February 16, 2010 tako je, ali zanimljiva mi slika jer ih nema previše... Najzanimljivije je to kaj su ga u fordu tolko hvalili dok je u trojci bil popljuvan Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 22, 2010 (edited) Edited February 22, 2010 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted March 13, 2010 (edited) Edited March 13, 2010 by dalibor Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted May 1, 2010 Uploaded with ImageShack.us kako li on sipa ulje u ovaj motor Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 1, 2010 (edited) kako li on sipa ulje u ovaj motor obično naprave malu rupu sa zadnje strane pa na ljevak! naravno i čep stave! Edited May 1, 2010 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted May 2, 2010 mislim kroz mjerač ulja da sipaju... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 2, 2010 kako li on sipa ulje u ovaj motor sipa ulje, pa stavi poklopac........ da budem iskren....NEZNAM Share this post Link to post Share on other sites
BlekStena 0 Posted May 7, 2010 kako li on sipa ulje u ovaj motor skine čep,naspe ulje,zavrne čep nazad ......ima njih jos par da tak rade Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted May 7, 2010 Uploaded with ImageShack.us kako li on sipa ulje u ovaj motor na sipku :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 7, 2010 skine čep,naspe ulje,zavrne čep nazad ......ima njih jos par da tak rade Koji čep?tj di ga je smjestia? Share this post Link to post Share on other sites
BlekStena 0 Posted May 7, 2010 Koji čep?tj di ga je smjestia? necu ti reci sala,mislim da je rupa za cep napravljena sa straznje strane glave motora,gledao sam na vwvortexu neki projekt i tak je frajer napravio bio custom glavu,s čepom veličine ko onaj na boci coca-cole,al malo zakrivljen tak da se moze fino natocit,a ulje sipa ljevkom koji ima lulicu na sebi Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted May 26, 2010 marine ovo nije motorni prostor heheheh sala mala Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 26, 2010 glupo je otvarati sto topica pa stavljam ovdje! Share this post Link to post Share on other sites