rajkec 8 Posted October 10, 2008 Dakle, pokrećem ovaj topic da tu stavljate slike VW-a čijim se vlasnicima ratstyle dopada... Evo nekih primjera; Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted October 10, 2008 mala na prvoj slici nikako ne spada pod RATSTYLE Share this post Link to post Share on other sites
slavek 0 Posted October 13, 2008 (edited) brža bila kefa na biciklu,al jbg. Edited October 13, 2008 by slavek Share this post Link to post Share on other sites
PUNISHER 0 Posted October 14, 2008 u zadnje mi se vrijeme uzasno svida rat style pa sam si i ja dao malo oduska http://i97.photobucket.com/albums/l236/tom.../IMG_1996-1.jpg Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 14, 2008 to se traži duma imam ja dost toga, sad samo moram posložiti... bude... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 15, 2008 (edited) VW Beetle Edited October 17, 2008 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 15, 2008 (edited) Caddy MK1 lagani retro Edited October 15, 2008 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted October 15, 2008 SVAKA VAM ČAST!!! PREDIVNO!!! Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 15, 2008 (edited) tnx, baljulji... evo nekih primjera kaj bi ti z svoje folcike moge napraviti Golf MK2 Edited October 15, 2008 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 15, 2008 (edited) Jetta MK2 Edited October 15, 2008 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 15, 2008 Rajko, puno auta koje si stavio uopce ne spadaju u ovu "grupu" (New beetle, plavi mk1, zuti mk1,...) pa pripazi malo Share this post Link to post Share on other sites
Veky 0 Posted October 15, 2008 Ovo je najbolji stil, ne moras uopce prati auto, sto je vise zmazan to je atraktivniji!!! Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted October 16, 2008 tnx, baljulji... evo nekih primjera kaj bi ti z svoje folcike moge napraviti Moja folcika ovak i onak sada izgleda ko ret stajl! Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted October 16, 2008 Kako mi je žao ovih auta,još razumijem amere oni su izmislili taj style,ali zašto europljani moraju sve kopirat i uništavat aute? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted October 16, 2008 Kako mi je žao ovih auta,još razumijem amere oni su izmislili taj style,ali zašto europljani moraju sve kopirat i uništavat aute? inače večina takvih auta, a pogotovo jedan kec gore su bili stvarno "trulex" pa je cijelo podvozje NOVO napravljeno samo što je vanjština auta izbrušena do lima da hrđa.... bolje tako nego na nekvom otpadu... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted October 17, 2008 (edited) Rajko, puno auta koje si stavio uopce ne spadaju u ovu "grupu" (New beetle, plavi mk1, zuti mk1,...) pa pripazi malo stvarno imam jako puno slika i slažem i slažem već skoro 2 mjeseca i još mi ih je nekih 800 ostalo za posložit..." tak da mi tu i tam koja pobjegne... al fakat pročešljam svaki folder nekoliko puta ali desi se... a kaj da onda otvorimo "retro" style topic za takva vozila Edited October 17, 2008 by 0804RS Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted October 17, 2008 jedan dečko koji prati scenu starijih vw-a(bube,t1...) rekao mi je da dosta ljudi kupi hrđave aute,onda ih dovedu u ispravno stanje,malo se izvozaju da vide kako to funkcijonira pa onda krenu sa restauracijom....naravno da to nije slučaj sa svima.... Share this post Link to post Share on other sites