7 7
srki

Slavonija meet`s

Recommended Posts

Mislim da nece bit nista od sklizanja topi se snijeg.

Kaze on da te zna sad je trenutno u njemackoj dolazi u srijedu pa ce ti se javit i mislim da ti je ostavio mail na msn-u.

ok

onda me valjda zna heh

a za drljanje cemo vidjeti

Edited by srki

Guest voda-os

imam za obavit neku taxi službu, pa sam slobodan od 5 pa nadalje, radni je dan pa kontam da su izvozani parkinzi već...ali ako ćemo se okupit ja sam ZA...neću biti za kompom pa ako se ide obavezno neka mi netko javi na mob gdje i kada...

evo nesto sam pricao sa mrkijem , dakle nasli bi se tamo oko 7- pol 8 , i onda idemo na lokaciju, naravno

mrki je pronasao nesto novo , tako bar kaze heheh, neki parking je nasao

e sada , gdje bi se svi mogli naci??

Guest voda-os

gle srki pošto ti obnašaš kod nas dužnost admina ti se lijepo dogovori s mrkijem, i onda pošalji sms-ove ekipi ili tu na forum gdje i kada i to je to:D

ajmo bolje ovako , posto cemo ja i mrki dog koga zanima neka nazove mene na 091-549-62-33 ili mrkija na mob

i sve rijeseno, njegov broj je u profilu njegovom i to je sve

Guest voda-os

dobro nedjelja je svakako, a ovo ćemo vidjet oće biti šta...ako bude snijega bilo, još ako nije vozano tamo, bit će milina :D

MRKI - nemoj se samo mrštit (nisam skužio da ti voziš)

ma nemam ja ništ protiv tih "pijanaca" iz volge, neg mi se kenjalo pa sam , normalno ljut na sve bio!!!!

da je prošao vlak, onda bi putnici naje....

Edited by manni

MRKI - nemoj se samo mrštit (nisam skužio da ti voziš)

ma nemam ja ništ protiv tih "pijanaca" iz volge, neg mi se kenjalo pa sam , normalno ljut na sve bio!!!!

da je prošao vlak, onda bi putnici naje....

Šalio sam se,nema ljutnje kad si u pravu za sve,svi smo pijanci tamo!

Da ispravim Srkija kojem sam rekao da imam goste danas pa neznam u koje doba ću moći zdimit,he,al da ću zdimit to je sigurno,javim se još!

evo dakle nista od ovoga, naravno mrki je otisao drljati malo i tako , a ovi ostali ne mogu , voda ne moze, veki isto , kiki radi i tako da smo propustili ovaj snijeg i cekamo slijedeci

mrki nadam se da ces se izdrljati tamo lol

ajmo malo razmisliti u zadnje vrijeme kad dojdemo na omv nikad nema prazni stolova a i ako ima bude nama je jedan mali..a jos ako dodju drugi necemo stati ni za tri stola koliko ih ima..mogli bi naci neko drugo mjesto gdje ima vise mjesta..

Slažem se,vidio sam da u novom Petrosu,onom prema Đakovu ima dosta stolova i mjesta pa bi se mogli zaletiti tamo.

EDIT:Ne znamo jesmo tamo,sad se dogovaramo za drugo mjesto pošto je ono postalo premalo.Ali nedjelja u 16h negdje svakako jesmo :D ,samo još da se dogovorimo gdje.

Edited by Veki-os

e nije mi se dalo sve čitat, je ste na OMV-u nedjelja 16h :afro:

:rotfl nemas ni sta citati kad ovi pisu gluposti..heh..prati malo pa ces vidjeti gdje cemo biti..jel dolazite..

najbolje bi bilo kada bi netko otisao do petrosa npr. i vidio kako to tamo izgleda

moje topla preporuka i ideja je da ovu nedjelju ostanemo jos na omv-u, neka netko dode ranije malo , negdje oko 15 do 4 i zauzme mjesta, pa cemo se onda u nedjelju dogovoriti gdje cemo i kako cemo

mogli bi npr. na osijekpetrol na biljskoj cesti, ali nisam siguran do kada radi , tu bi mogli , ima nekih 10- tak stolova i mozemo spojiti 3-4 komada bez problema, vidit cu jel rade nedjeljeom popodne

ajmo dajte jos prijedloga gdje bi mogli

matija-- samo citaj tu , sve ce pisati, slobodno dovedi i ostale vinkovcane

Edited by srki

nista

onda idemo na petros???

trebalo bi objasniti gdje je to za one koji neznaju

vrijeme ostaje isto?

16 h??

ljdi neznam dali se otvorila benzinska kod dvorane na jugu 2 nisam dugo u hr sad ali sam vidio da ima i kafic i praonicu nasih ljubimaca to vam je kod nadvoznjaka za tenje pozdrav slavoncima

bog ljudi najprije da se zahvali srkiju koji mi je ouno pomogo da se uclani u klub kako rekoh ja sam iz osijeka i dragomi je da cemo se druzi

ooooooo ovo se nesto siri izgleda da cemo biti brojiniji i od zagrepcana..hehe..samo tako..pozdrav i vidimo se u nedjelju.. :palacg

Guest voda-os

ekipa ja sam imao jučer smrtni slučaj u obitelji, nemogu garantirat dali ću se pojavit u nedjelju, sutra je sahrana i to, stvarno sam u šoku...

ps...moj prijedlog je glavni omv sigurno je veći od ovoga gdje smo mi sada..kao što rekoh zbog mog slučaja molim da mi netko od ekipe u nedjelju javi na mob gdje i kada, jel nisam u stanju baš biti na kompu i na forumu, hvala

7 7